پیام خوزستان
توصیه‌های بهداشتی دامپزشکی درخصوص کشتار دام‌ها در تاسوعا و عاشورای حسینی
چهارشنبه 11 تير 1404 - 12:18:27
پیام خوزستان - اداره کل دامپزشکی خوزستان توصیه‌های بهداشتی درخصوص کشتار دام‌ها در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ارائه کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان خوزستان ، در اطلاعیه اداره کل دامپزشکی خوزستان آمده اتس؛ بازرسان بهداشت گوشت دامپزشکی و ناظرین شرعی با استقرار در نقاط مختلف شهر‌ها به ویژه در محل کشتارگاه‌های دام، دام‌های کشتاری را از نظر آلودگی به عوامل بیماری زا بالاخص بیماری‌های مشترک بین انسان و دام بازرسی کرده و بر سلامت گوشت دام‌های قربانی نظارت می‌کنند؛ بنابراین از شهروندان درخواست می‌شود به منظور حفظ سلامت خود و سایر شهروندان توصیه‌های بهداشتی ذیل را جدی بگیرند:
از ذبح دام خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی مثل ذبح در معابر عمومی، خیابان و منازل خودداری کنند و ذبح دام قربانی را در کشتارگاه‌های دام انجام دهند. دام مورد نظر برای قربانی کردن، نباید دارای آلودگی به کنه و علایم تب باشد. گوشت دام ذبح شده را قبل از مصرف حداقل 24 ساعت و آلایش دامی شامل دل، جگر و... را به مدت 48 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه سانتیگراد (یخچال) نگهداری کنند. برای قطعه کردن گوشت و شستشوی آن حتماً از دستکش استفاده شود. از برش دادن کیست‌ها و آبسه‌های موجود بر روی لاشه، دل و جگر جدا خودداری گردد. اندام‌ها و ضایعات غیر قابل مصرف را به هیچ وجه در اختیارات حیوانات قرار ندهند. گوشت و آلایش خوراکی را کاملاً پخته و سپس مصرف کنند. وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش به خوبی شسته و ضدعفونی شوند. برای استفاده از نظر کارشناسی دامپزشکان و اعزام رایگان اکیپ نظارتی دامپزشکی با اداره دامپزشکی شهرستان خود و یا شماره تماس 33368108-061 داخلی 207 تماس حاصل گردد.

http://www.khozestan-online.ir/Fa/News/1116706/توصیه‌های-بهداشتی-دامپزشکی-درخصوص-کشتار-دام‌ها-در-تاسوعا-و-عاشورای-حسینی
بستن   چاپ