پیام خوزستان
پایان محرومیت ملی‌پوش فوتسال ناشنوایان
شنبه 7 تير 1404 - 13:35:56
پیام خوزستان - آنا /سید اسماعیل دژه بازیکن تیم ملی فوتسال ناشنوایان برای حضور در رویدادهای دیگر مشکلی جهت همراهی هم تیمی‌هایش ندارد. 
 در جریان پنجمین دوره مسابقات فوتسال ناشنوایان قهرمانی جهان، سید اسماعیل دژه بازیکن تیم ملی ایران در مرحله گروهی با حکم محرومیت مواجه شد. 
این ملی پوش فوتسال ناشنوای ایران در دیدار تیم ملی ایران برابر اروگوئه حرکتی در واکنش به محکومیت رژیم غاصب صهیونیستی انجام داد که منجر محرومیتش توسط برگزارکنندگان مسابقات شد. 
دیدار با اروگوئه سومین دیدار تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران در مرحله گروهی رقابت های قهرمانی جهان بود. با اعمال این محرومیت، دژه 5 دیدار بعدی تیم ملی را از دست داد. محرومیت این بازیکن اما تنها مربوط به مسابقات قهرمانی جهان و دیدارهای برگزار شده در جریان این رقابت ها بود. 
بنابراین با اتمام مسابقات فوتسال قهرمانی جهان، محرومیت سید اسماعیل دژه هم به پایان رسید و او می تواند برای رویدادهای آتی، تیم ملی و دیگر هم تیمی هایش را همراهی کند. 
پنجمین دوره مسابقات فوتسال ناشنوایان قهرمانی جهان 24 خرداد تا 6 تیر در مونته سیلوانو ایتالیا برگزار شد. تیم ملی ایران این رقابت ها را با ثبت چهارمین قهرمانی برای خود به پایان رساند.

http://www.khozestan-online.ir/Fa/News/1115491/پایان-محرومیت-ملی‌پوش-فوتسال-ناشنوایان
بستن   چاپ