پیام خوزستان
تامین و توزیع بیش از 35 تن کالای اساسی در اندیمشک
شنبه 7 تير 1404 - 09:58:56
پیام خوزستان - مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک از تامین و توزیع بیش از 35 تن برنج، گوشت قرمز، مرغ و روغن خوراکی در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، محمدجعفر آفرین گفت: در روز‌هایی که مدافعان جام بر کف کشور، برای تامین امنیت ایران اسلامی تلاش می‌کنند، جهاد کشاورزی نیز به عنوان جبهه تولید محصولات کشاورزی و تامین مایحتاج بازار با نظارت مستمر در کنار سایر اداره‌های مرتبط در امر تامین و توزیع کالا‌های اساسی انجام وظیفه می‌کنند.
وی افزود: با همدلی و همراهی مردم شریف اندیمشک با مدیران اجرایی، سیاسی و امنیتی کوچکترین مشکلی در تامین و توزیع اقلام خوراکی به وجود نیامد و بیش از 25 تن برنج،10 تن گوشت مرغ و روغن خوراکی تأمین و به بازار عرضه شد.
آفرین با بیان اینکه این روند تا اشباع بازار ادامه خواهد یافت و نگرانی در این خصوص وجود ندارد، ادامه داد: در کنار تامین و توزیع اقلام خوراکی اقلام مورد نیاز بخش کشاورزی، دامداری و مرغداری‌ها تامین و در حال توزیع بوده و برای تولیدکنندگان پیش بینی لازم انجام شده است.
مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک تاکید کرد: همه فعالان بخش کشاورزی که دوشادوش مدافعان امنیت کشور در شناسایی خائنین و تولید محصولات دامی و کشاورزی علی رغم تمام مشکلات موجود تعطیل نکرده و تا امنیت کامل غذایی و فیزیکی کشور همچنان در صحنه سیاسی و امنیتی حضور فعال خواهند داشت.

http://www.khozestan-online.ir/Fa/News/1115373/تامین-و-توزیع-بیش-از-35-تن-کالای-اساسی-در-اندیمشک
بستن   چاپ