پیام خوزستان
واکنش گروسی به طرح مجلس ایران برای تعلیق همکاری با آژانس
پنجشنبه 5 تير 1404 - 01:12:30
پیام خوزستان - ایسنا / مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به طرح مجلس ایران برای تعلیق همکاری این کشور با آژانس گفت: «همکاری ایران با این آژانس یک الزام است.»
«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفت‌وگو با شبکه فرانسوی به تصمیم ایران مبنی بر تعلیق همکاری‌ها با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی واکنش نشان داد.
او در گفت‌وگو با شبکه 2 فرانسه اظهار داشت: «همکاری ایران با این آژانس یک الزام است.»
گروسی همچنین در پاسخ به سوالی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران مدعی شد: «آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، از لحظه شروع خصومت‌ها، امکان بازرسی تجهیزات هسته‌ای ایران را از دست داده است. من نمی‌خواهم این تصور را ایجاد کنم که این مواد و تجهیزات گم شده یا پنهان شده‌اند.»
او افزود: «به محض اینکه خصومت‌ها متوقف شوند و مهمتر از همه، با توجه به حساسیت پیرامون این مواد، معتقدم که به نفع همه است که بتوانیم فعالیت‌های خود در ایران را در اسرع وقت از سر بگیریم.»
گروسی در پاسخ به سوالی در مورد ادعای «دونالد ترامپ» مبنی بر اینکه برنامه هسته‌ای ایران توسط حملات ایالات متحده «دهه‌ها» به تأخیر افتاده است، گفت: «من به این رویکرد زمانی به سلاح‌های کشتار جمعی اعتماد زیادی ندارم. حدس می‌زنم این یک ارزیابی سیاسی است.»
او روز چهارشنبه با «امانوئل ماکرون»، رئیس جمهور فرانسه، دیدار کرد.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز چهارشنبه 4 تیر 1404 صحن مجلس در جریان بررسی تقاضای اولویت تعدادی از نمایندگان برای گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مورد طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با 210 رای موافق، 2 رای مخالف و 2 رای ممتنع از مجموع 219 نفر حاضرین در صحن، موافقت کردند.
بازار

http://www.khozestan-online.ir/Fa/News/1114798/واکنش-گروسی-به-طرح-مجلس-ایران-برای-تعلیق-همکاری-با-آژانس
بستن   چاپ