پیام خوزستان
تقویت زیرساخت‌های پایداری امنیت غذایی خوزستان
چهارشنبه 4 تير 1404 - 16:26:29
پیام خوزستان - مدیر کل اداره غله و خدمات بازرگانی خوزستان با اشاره به تشکیل کارگروه داخلی امنیت غذایی گفت: این کارگروه با بهره گیری از ظرفیت‌های نظارتی درون سازمانی، زیرساخت‌های پایداری امنیت غذایی در استان را تقویت می‌کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، امید جهان‌نژادیان با اشاره به اقدامات این اداره‌کل در راستای تامین امنیت غذایی و بازرسی از نانوایی‌ها پس از تشکیل قرارگاه امنیت غذایی استان اظهار کرد: این کارگروه در تعامل با نهاد‌های همکار، تمرکز ویژه‌ای بر پایش مداوم کیفیت، کمیت، توزیع و نحوه مصرف آرد در واحد‌های خبازی داشته و با نگاه بلندمدت، زیرساخت‌های پایداری امنیت غذایی در استان را تقویت می‌کند.
وی افزود: براساس تصمیمات اتخاذشده در این قرارگاه، بخشی از مسئولیت نظارت و پایش بر وضعیت نانوایی‌ها و تامین آرد در مناطق اهواز به اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان واگذار شد.
جهان نژادیان هم‌افزایی میان دستگاه‌های مسئول و نظارت دقیق بر زنجیره تامین نان به‌عنوان اصلی‌ترین کالای سفره مردم را از جمله اهداف مهم قرارگاه امنیت غذایی استان عنوان کرد.
مدیر کل اداره غله و خدمات بازرگانی خوزستان توضیح داد: در مرحله نخست اجرای ماموریت واگذار شده از سوی قرارگاه امنیت غذایی، مناطق 2، سه، چهار و پنج اهواز با حدود 300 واحد خبازی فعال و نانوایی‌های کشیک در سه نوبت کاری توسط هشت گروه تحت پوشش بازرسی قرار گرفتند.
شناسایی 25 واحد خبازی متخلف در اهواز
وی ادامه داد: در نتیجه بازرسی‌ها، 25 واحد متخلف شناسایی شد که تخلفات آنها پس از مستندسازی و تشکیل پرونده، به دبیرخانه آرد و نان سازمان جهاد کشاورزی استان و همچنین سایر نهاد‌های نظارتی ارجاع شد تا اقدامات قانونی لازم در خصوص آنها صورت گیرد.
جهان‌نژادیان گفت و گوی مستقیم با مردم و نانوایان را از جمله نکات قابل توجه بازرسی‌ها عنوان کرد و افزود: در جریان بازدید‌های میدانی، بازخورد‌های مردمی درباره کیفیت نان، ساعات پخت، دسترسی به نان در ساعات غیرمتعارف، و رفتار کارکنان نانوایی‌ها جمع‌آوری شد و به‌عنوان داده‌های مهم برای برنامه‌ریزی آتی در اختیار کمیته تخصصی این اداره‌کل قرار گرفت.
وی تاکید کرد: نان سالم و باکیفیت، حق مردم است و باید با تامین به‌موقع آرد، رعایت استاندارد‌های پخت و نظارت مستمر، رضایت حداکثری مردم را جلب کرد.
مدیر کل اداره غله و خدمات بازرگانی خوزستان ادامه داد: همچنین هشت نمایندگی اداره‌کل غله در شهرستان‌های مختلف استان نیز با همکاری نهاد‌های مرتبط از جمله فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها، سازمان جهاد کشاورزی، بسیج اصناف و اداره‌های تعزیرات حکومتی، به پایش، بازرسی و ارزیابی عملکرد نانوایی‌ها و روند توزیع آرد در سطح شهرستان‌های تحت پوشش خود پرداختند.
مسیر تامین و توزیع کالا‌های اساسی در استان روان است
وی خاطرنشان کرد: این اقدامات با هدف تاکید بر آمادگی کامل در شرایط ویژه و تحقق امنیت غذایی پایدار، همچنان ادامه دارد و اداره‌کل غله ضمن اعلام آمادگی شبانه‌روزی در مسیر خدمت به مردم، اطمینان می‌دهد هیچ‌گونه خللی در تامین و توزیع کالا‌های اساسی از جمله آرد و نان در سطح استان به وجود نخواهد آمد.
جهان‌نژادیان با تاکید بر نقش مهم و کلیدی واحد‌های خبازی در تامین امنیت غذایی کشور، از همراهی و تلاش نانوایان و مردم قدردانی کرد و گفت: وجود چنین صنوف متعهد، شریف و ولایت‌مدار مایه دلگرمی و آرامش خاطر مردم قدرشناس و نجیب استان است.

http://www.khozestan-online.ir/Fa/News/1114669/تقویت-زیرساخت‌های-پایداری-امنیت-غذایی-خوزستان
بستن   چاپ