پیام خوزستان
دکل‌های حفاری آمریکا به کمترین تعداد از نوامبر 2021 رسید
سه شنبه 13 خرداد 1404 - 08:03:03
پیام خوزستان - شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز از کاهش شمار دکل‌های فعال شرکت‌های حفاری آمریکا به پایین‌ترین تعداد از نوامبر 2021 خبر داد.

به گزارش خبرگزاری رویترز ، شرکت بیکرهیوز در گزارشی اعلام کرد تعداد دکل‌های نفت و گاز فعال شرکت‌های انرژی آمریکا در هفته منتهی به نهم 30 مه (جمعه، نهم خرداد) برای پنجمین هفته پیاپی کاهش یافت و به پایین‌ترین حد از ماه نوامبر 2021 رسید.
این نخستین بار از سپتامبر 2023 بود که تعداد دکل‌ها برای پنج هفته پیاپی کاهش می‌یابد.
بر اساس این گزارش، تعداد دکل‌های حفاری نفت و گاز که نشانه‌ اولیه تولید در آینده به‌شمار می‌رود، در هفته منتهی به 30 مه با سه عدد کاهش به 563 دستگاه رسید.
بنا بر اعلام بیکرهیوز، با کاهش شمار دکل‌ها در هفته جاری، مجموع تعداد دکل‌ها 37 دستگاه یا 6 درصد کمتر از مدت‌ مشابه سال گذشته میلادی است.
شمار دکل‌های نفتی آمریکا در هفته یادشده با چهار عدد کاهش به 461 دستگاه رسید که پایین‌ترین تعداد از نوامبر 2021 به‌شمار می‌آید. در حالی که تعداد دکل‌های گازی این کشور با یک دستگاه افزایش به 101 دستگاه رسید.
تعداد دکل‌های فعال شرکت‌های حفاری آمریکا در حوضه پرمین، بزرگ‌ترین حوضه شیل آمریکا واقع در ایالت‌های تگزاس غربی و شرق نیومکزیکو هم در هفته یادشده با یک عدد کاهش به 278 دستگاه رسید که پایین‌ترین تعداد از نوامبر 2021 تاکنون است.
شرکت‌های حفاری همچنین تعداد دکل‌های خود را در نیومکزیکو یک دستگاه کاهش دادند و به 91 دستگاه رساندند که پایین‌ترین تعداد از دسامبر 2021 تاکنون به‌شمار می‌رود.
در این ماه، مجموع تعداد دکل‌های نفت و گاز 24 دستگاه کاهش یافت که سومین کاهش ماهانه پیاپی و بزرگترین کاهش ماهانه از اوت 2023 است.
شمار دکل‌های نفت و گاز آمریکا در سال 2024 حدود 5 درصد و در سال 2023 حدود 20 درصد کاهش یافت.
افت قیمت نفت و گاز ایالات متحده در چند سال گذشته سبب شد شرکت‌های انرژی تمرکز خود را به‌ جای بالا بردن تولید بر افزایش بازگشت سرمایه سهامداران و پرداخت بدهی معطوف کنند.
با وجود پیش‌بینی تحلیلگران مبنی بر کاهش قیمت‌های عرضه تک‌محموله نفت خام برای سومین سال پیاپی در سال 2025، اداره اطلاعات انرژی آمریکا پیش‌بینی کرد تولید روزانه نفت خام این کشور از رقم بی‌سابقه 13 میلیون و 200 هزار بشکه در سال 2024 به حدود 13 میلیون و 400 هزار بشکه در سال جاری میلادی افزایش می‌یابد.
شرکت‌های مستقل اکتشاف و تولید (E&P) که از سوی شرکت خدمات مالی تی‌دی کوون (TD Cowen) رصد می‌شوند، اعلام کردند که قصد دارند هزینه‌های سرمایه‌ای را در سال 2025 حدود سه درصد نسبت به سال 2024 کاهش دهند.
این در مقایسه با هزینه‌های تقریباً ثابت سال به سال در سال 2024 است و 27 درصد در سال 2023، 40 درصد در سال 2022 و 4 درصد در سال 2021 افزایش یافته است.
اگرچه تحلیلگران پیش بینی کردند که قیمت نفت خام آمریکا برای سومین سال پیاپی در سال 2025 کاهش خواهد یافت.
در حوزه گاز هم اداره اطلاعات انرژی آمریکا پیش‌بینی کرد افزایش 88 درصدی قیمت‌های تک‌محموله گاز در سال 2025 تولیدکنندگان را ترغیب می‌کند فعالیت‌های حفاری خود را در سال جاری افزایش دهند. افت 14 درصدی قیمت در سال 2024 سبب شد بسیاری از شرکت‌های انرژی برای نخستین بار پس از شیوع بیماری کرونا و پایین‌ آمدن تقاضای سوخت در سال 2020 تولید خود را کاهش دهند.
اداره اطلاعات انرژی آمریکا همچنین پیش‌بینی کرد تولید روزانه گاز این کشور از رقم بی‌سابقه 103 میلیارد و 600 میلیون مترمکعب در سال 2023 و 103 میلیارد و 200 میلیون مترمکعب در سال 2024 به 104 میلیارد و 900 میلیون مترمکعب در سال 2025 افزایش یابد.

http://www.khozestan-online.ir/Fa/News/1108219/دکل‌های-حفاری-آمریکا-به-کمترین-تعداد-از-نوامبر-2021-رسید
بستن   چاپ