پیام خوزستان
سرهنگ جشنی: تکریم خانواده شهدا همان زنده نگه‌داشتن فرهنگ ایثار و حماسه است
شنبه 27 ارديبهشت 1404 - 14:08:12
پیام خوزستان - به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اهواز، سرهنگ زرهی ستاد «محمدجواد جشنی» معاون هماهنگ کننده تیپ 192 زرهی اهواز امروز با هیئت همراه از خانواده‌های شهیدان «حمید سیاحی» و «علی مالچی» دیدار کرد.
وی در این دیدار تکریم خانواده شهدا را یک تکلیف اخلاقی و وظیفه‌ای انسانی و اسلامی دانست و اظهار داشت: هرکس برای روز مبادای خود اندوخته‌ای ذخیره می‌کند و شهدا در حقیقت اندوخته ارزشمندی برای خانواده خود هستند که در روز قیامت که همان روز مباداست با شفاعت خود، به دل‌ها شادی و سرور می‌بخشند.
سرهنگ جشنی گفت: خانواده شهدا، ولی نعمتان ما هستند و دیدار و تکریم خانواده شهدا موجب زنده نگه‌داشتن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و ارتقای روحیه کار جهادی می‌شود.
معاون هماهنگ کننده تیپ 192 زرهی اهواز شهیدان را مایه عزت و آبروی نظام اسلامی معرفی کرد و یادآور شد: اهمیت تداوم راه شهدا و ایثارگران، تلاش در راستای رفع مشکلات خانواده‌های شهدا و اموری از این دست است که موجب پویایی و جامعه و انتقال عمیق این فرهنگ در سطح اقشار اجتماع می‌شود. 
وی افزود: خانواده شهدا در انقلاب اسلامی یک گنجینه ارزشمند محسوب می‌شوند و می‌توانند ویترین ارزش‌ها و آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی برای نسل جدید باشند.
انتهای پیام/

http://www.khozestan-online.ir/Fa/News/1101099/سرهنگ-جشنی--تکریم-خانواده-شهدا-همان-زنده-نگه‌داشتن-فرهنگ-ایثار-و-حماسه-است
بستن   چاپ