پیام خوزستان
شکارچیان غیرمجاز گراز و خرگوش در دزفول به دام افتادند
شنبه 27 ارديبهشت 1404 - 10:50:25
پیام خوزستان - ایرنا / رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول، هرگونه شکار، صید، عرضه و فروش جانوران وحشی و اجزای آنها در فصل زادآوری حیات وحش را ممنوع دانست و گفت: شکارچیان غیرمجاز گراز و خرگوش در دزفول به دام افتادند.
مسعود نوری‌پور، رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول بیان کرد: ماموران انتظامی در پاسگاه کلانتری 12 هنگام انجام ماموریت در بیشه‌زارهای دز به یک خودرو مشکوک شدند و پس از توقیف آن لاشه یک راس گراز و یک خرگوش صحرایی را از خودروی افراد مظنون کشف و ضبط کردند.
بازار
وی افزود: پس از محرز شدن تخلف با اطلاع رسانی نیروی انتظامی، ماموران این اداره با حضور در محل با تتظیم صورتجلسه و تشکیل پرونده، 2 شکارچی دستگیر شده را برای انجام مراحل قانونی تخلف به مراجع قضایی معرفی کردند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: وفق بند الف ماده 10 قانون شکار و صید هرگونه شکار و صید جانوران قابل شکار و صید عادی بدون پروانه ممنوع بوده و درصورت تخلف مذکور، متخلف و یا متخلفین به پرداخت جزای نقدی و تحمل یک تا 6 ماه حبس محکوم خواهند شد.
تشکیل پرونده برای عرضه کننده گوشت پرندگان وحشی در دزفول
نوری پور با اشاره به کشف گوشت پرندگان وحشی در یکی از فروشگاه‌های دزفول اظهارکرد: باتوجه به گزارش دریافتی از همیاران محیط زیست مبنی بر فروش غیرمجاز گوشت گنجشک و کبوتر وحشی در یکی از فروشگاه‌های شهرستان، پس از اخذ دستور قضایی، ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان بلافاصله وارد عمل شدند و با مراجعه به فروشگاه یاد شده تعدادی لاشه گنجشک و کبوتر را کشف و ضبط کردند.
وی افزود: مراحل تشکیل پرونده و اقدام قضایی علیه متصدی این فروشگاه که در فصل ممنوعه اقدام به عرضه و فروش گوشت پرندگان وحشی کرده بود در حال انجام است.

http://www.khozestan-online.ir/Fa/News/1100929/شکارچیان-غیرمجاز-گراز-و-خرگوش-در-دزفول-به-دام-افتادند
بستن   چاپ