پیام خوزستان
ندامتگاه جدید نوشهر افتتاح شد/ آزادی 73 زندانی
پنجشنبه 25 ارديبهشت 1404 - 22:37:34
پیام خوزستان - به گزارش خبرآنلاین از مازندران، ذبیح‌الله خدائیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور در جریان سفر استانی رئیس قوه قضائیه به مازندران، به شهرستان‌های نوشهر و چالوس سفر کرد تا ضمن بررسی میدانی مسائل منطقه، بر اجرای مصوبات قضایی و عمرانی نظارت کند.
در این سفر، ندامتگاه جدید نوشهر با هزینه 70 میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.
این مجموعه که شامل 4 بنای اصلی است، با تلاش شبانه‌روزی تیم اجرایی و همراهی دادستان و مدیران زندان نوشهر تکمیل شده است. خدائیان ضمن بازدید از این مرکز، از آزادی 73 زندانی از زندان‌های نوشهر و مناطق اطراف خبر داد و گفت: به برکت سفر ریاست محترم قوه قضائیه، این آزادی‌ها صورت گرفت و همچنین کمک‌های معیشتی به خانواده‌های برخی زندانیان نیز اهدا شد.
وی اعلام کرد: در مورد نیروگاه زباله‌سوز نوشهر، مقرر شد فیلترهایی برای تصفیه شیرابه‌ها نصب شود و از پذیرش پسماندهای خارج از محدوده جلوگیری گردد. همچنین تصمیماتی برای توسعه فرودگاه نوشهر و رسیدگی به وضعیت بنادر منطقه اتخاذ شد.
تمرکز ثبت سفارش در وزارت صمت؛ مانع تسریع در ترخیص کالا رئیس سازمان بازرسی کل کشور در ادامه گفت: تمرکز ثبت سفارش در وزارت صمت، مانع تسریع در ترخیص کالاها شده است. خدائیان افزود: دستگاه‌هایی مانند استاندارد، جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت باید پاسخ‌دهی به‌موقع داشته باشند تا از تأخیر در ترخیص کالاها جلوگیری شود.
در جلسه شورای اداری چالوس نیز، موضوع تعداد زیاد معادن شن و ماسه و صدور مجوزهای بعضاً بدون اطلاع مسئولان محلی مطرح شد.
مقرر شد کارگروهی با محوریت بازرسی استان و همکاری دستگاه‌های مرتبط تشکیل شود تا ظرفیت واقعی شهرستان، تعداد مجوزها و میزان واگذاری‌ها بررسی شود.
48
کد خبر 2064682

http://www.khozestan-online.ir/Fa/News/1100264/ندامتگاه-جدید-نوشهر-افتتاح-شد--آزادی-73-زندانی
بستن   چاپ