پیام خوزستان
عارف: هنوز آن‌گونه که می‌خواهیم نمی‌توانیم پاسخگوی معیشت مردم باشیم
دوشنبه 22 ارديبهشت 1404 - 18:42:12
پیام خوزستان - صدا و سیما / معاون اول رئیس‌جمهور گفت: علی‌رغم تمامی کنترل‌ها، تصمیمات غیر برنامه‌ای و گاهی خلاف برنامه، حتی با اذن‌هایی که از سران قوا دریافت می‌کنیم، هنوز آن‌گونه که میخواهیم نمی‌توانیم پاسخگوی مسائل معیشتی مردم باشیم.
*به نظر می‌رسد دولت مسیر درستی را آغاز کرده است، چرا که نمی‌خواستیم به‌صورت لحظه‌ای و مقطعی عمل کنیم، بلکه قصد داشتیم اقدامات را به‌صورت پایه‌ای و ماندگار پیش ببریم.
*طبیعتاً نتیجه‌ چنین کاری با ظاهر‌سازی و رنگ‌آمیزی ساختمان تفاوت دارد و زمان‌بر خواهد بود، اما ما در همان مسیر حرکت می‌کنیم. 
*متأسفانه در برخی حوزه‌ها، مشاهده می‌شود که آغاز یک فعالیت صرفاً بر پایه تحصیلات رسمی سنجیده می‌شود و نتیجه چنین رویکردی تصمیمات غیرکاربردی و نهایتاً ورشکستگی است.
بازار

http://www.khozestan-online.ir/Fa/News/1098409/عارف--هنوز-آن‌گونه-که-می‌خواهیم-نمی‌توانیم-پاسخگوی-معیشت-مردم-باشیم
بستن   چاپ