پیام
خوزستان - به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شهاب، رسانه های رژیم صهیونیستی از ضربه مهلک دیگری خبر دادند که مقاومت فلسطین به نظامیان این رژیم وارد کرده است.
ارتش رژیم صهیونیستی از زخمی شدن یکی از نیروهای ذخیره ارتش این رژیم در درگیری با مبارزان مقاومت در غزه خبر داد.
رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد که این نظامی از سوی تک تیراندازان مقاومت فلسطین در محله الشجاعیه غزه زخمی شده است.
این درحالی است که ارتش رژیم صهیونیستی روز شنبه اعلام کرده بود که در جریان انفجار بمبی در منطقه الشجاعیه در شهر غزه واقع در شمال نوار غزه 9 نظامی این رژیم زخمی شده اند.
از آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه در 7 اکتبر 2023 (15 مهر 1402)، ارتش این رژیم با مجموعهای از ضربات سنگین مقاومت فلسطین مواجه بوده است که در جریان آن، شماری زیادی از نظامیان صهیونیست کشته یا زخمی شده اند.
با وجود همه جنایتهای رژیم صهیونیستی در نوار غزه، مقامات صهیونیستی اعتراف کرده اند که نتوانسته اند به اهداف خود از این جنگ یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه دست یابد
کد خبر 6465184