پیام
خوزستان - به گزارش “ورزش سه”، با فرارسیدن هفتههای پایانی لیگ دسته اول و حساستر شدن جنگ صعود و بقای تیمها، کمیته داوران در اقدامی قابل توجه از VAR در برخی مسابقات استفاده کرد. در دو هفته گذشته لیگ دسته اول دو مسابقه سایپا مقابل آریو و پیکان مقابل سایپا در تهران با استفاده از کمک داور ویدئویی برگزار شده و تعداد این مسابقات در حال افزایش است.
بر اساس کسب اطلاع خبرنگار ما در هفته سی و سوم لیگ یک استفاده از کمک داور ویدئویی در دو بازی قطعی شده و ممکن است در دو بازی دیگر هم شرایط برای استفاده از VAR فراهم شود.

حضور تجهیزات VAR در دو ورزشگاه تختی
آبادان و پاس قوامین تهران برای دو بازی مذکور قطعی است و حتی امکان دارد در دو بازی دیگر هم از این تکنولوژی بهرهبرداری شود. در صورت مهیا بودن شرایط بازی دو تیم مس کرمان و سایپای تهران و همچنین مسابقه شهرداری آستارا و آریو اسلامشهر هم ممکن است با VAR باشد، البته این موضوع قطعی است و فعلا استفاده از کمک داور ویدئویی در دو بازی حساس
آبادان (نفت- پیکان) و تهران (نیروی زمینی- نفت MIS) حتمی شده است.
http://www.khozestan-online.ir/Fa/News/1095562/جنگ-صعود-و-بقا-در-لیگ-یک-با-استفاده-از-VAR