پیام خوزستان
توبیخ 4 مدیر اجرایی در خوزستان به دلیل ضعف عملکرد
سه شنبه 16 ارديبهشت 1404 - 18:51:20
پیام خوزستان - به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا موالی‌زاده، استاندار خوزستان، پس از سفر نظارتی به چهار شهرستان استان، دستور توبیخ رؤسای ادارات منابع طبیعی، صنعت، معدن و تجارت، تعاون روستایی و فرهنگ و ارشاد اسلامی منطقه منگشت را صادر کرد. این اقدام در پی ارزیابی عملکرد مدیران بر اساس شاخص‌های رضایت‌مندی شهروندان، دسترسی به خدمات و نظرسنجی‌های انجام‌شده صورت گرفت.
اداره‌کل بازرسی استانداری خوزستان اعلام کرد که در راستای وظایف خود، فعالیت‌ها و عملکرد دستگاه‌های اجرایی را رصد کرده و مدیران کم‌کار یا دارای ضعف عملکرد را برای دریافت تذکرات لازم فراخوانده است. هدف از این اقدامات، بهبود کیفیت خدمات‌رسانی و افزایش رضایت‌مندی ارباب‌رجوع عنوان شده است.
مسئولان استانداری خوزستان تأکید کردند که فراخوان مدیران و اصلاح رویه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی برای ارتقای کارایی دستگاه‌های اجرایی در استان است.
کد خبر 6458955

http://www.khozestan-online.ir/Fa/News/1094993/توبیخ-4-مدیر-اجرایی-در-خوزستان-به-دلیل-ضعف-عملکرد
بستن   چاپ