پیام
خوزستان - ـ قوه قضاییه در دوره تحول و تعالی بنا بر تاکیدات حجتالاسلام و المسلمین محسنی اژهای بر ترویج فرهنگ مذاکره و تلاش برای اصلاح ذاتالبین، توسعه فعالیتهای شوراهای حل اختلاف و بهرهگیری از ظرفیت صلح و سازش توسط ریشسفیدان و متخصصان، تمرکز دارد؛ امری که در مقوله کاهش ورودی پروندهها به دادگستریها نقش پررنگ و برجستهای ایفا میکند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
به طور کلی، یکی از ظرفیتهای شوراهای حل اختلاف در زمینه صلح و سازش، پروندههای مرتبط با قصاص است؛ آمارهای تفکیکی هر استان کشور بیانگر آن است که بنای دستگاه قضایی در دوره تحول و تعالی بهرهگیری بیش از پیش از ظرفیت صلح و سازش برای بازگشت به زندگی محکومین به قصاص با جلب نظر مساعد اولیای دم، است.
در ادامه نگاهی خواهیم داشت به دستاوردهای دادگستریهای استانها و شوراهای حل اختلاف تابعه، در زمینه به صلح و سازش کشاندن پروندههای قصاص که به تلاشهای مسئولان قضایی و صلحیاران به نتیجه رسیدند.
با تلاشهای انجام شده از سوی قوه قضاییه و با همکاری نهادهای مختلف و خیرین سراسر کشور در سال 1403، 777 محکوم به قصاص با رضایت اولیای دم توانستند دوباره به زندگی بازگردند.
در این راستان استان
خوزستان با 230 مورد صلح و سازش در پروندههای قصاص در جایگاه اول قرار دارد و استانهای تهران، آذربایجان غربی و فارس بیشترین گذشت از قصاص را داشتند.
منبع: میزان
http://www.khozestan-online.ir/Fa/News/1094737/استان-خوزستان-در-صدر-پروندههای-صلح-و-سازش-قصاص