پیام خوزستان
اذعان رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی به تلفات بالا در جنگ غزه/ نتانیاهو: هدف اصلی ما آزادی اسرا نیست/ گزارش مقاومت از یک کمین برای نظامیان صهیونیست و هلاکت نیروهای صهیونیست
جمعه 12 ارديبهشت 1404 - 16:29:13
پیام خوزستان - ایال زامیر، رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی در سخنانی اذعان کرد که جنگ جاری جان شمار زیادی از نظامیان صهیونیست را گرفته و این رژیم بهای سنگینی پرداخته است.
- در ادامه حملات صهیونیست، از شمال تا جنوب غزه از جمله مناطق دیرالبلح، رفح، بیت‌لاهیا و خانیونس هدف حملات وحشیانه صهیونیست‌ها قرار گرفتند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه در بیانیه‌ای اعلام کرد که در حملات 24 ساعت ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی به این باریکه 17 نفر به شهادت رسیده و 77 نفر نیز زخمی شدند. وزارت بهداشت غزه تاکید کرد از زمان آغاز مجدد حملات ارتش صهیونیستی به نوار غزه در 18 مارس گذشته تاکنون 2326 فلسطینی به شهادت رسیده و 6050 نفر دیگر زخمی شدند. سازمان بین‌المللی آکسفام و شبکه سازمان‌های مردم‌نهاد در غزه با هشدار نسبت به وخامت شدید اوضاع انسانی در نوار غزه اعلام کردند که از دوم مارس 2023، شرایط به‌طرز چشمگیری بحرانی‌تر شده و انبارهای مواد غذایی و اقلام بشردوستانه به‌طور کامل تهی شده‌اند.

پیام خوزستان

مدیر سیاست‌گذاری آکسفام در گفت‌وگو با شبکه الجزیره تأکید کرد که بمباران مستمر و آوارگی اجباری مردم، بحران انسانی در غزه را تشدید کرده و شرایطی فاجعه‌بار را رقم زده است. وی افزود کودکان در غزه با سوءتغذیه شدید مواجه‌اند و بسیاری از آنان جان خود را از دست می‌دهند. آکسفام خواستار آتش‌بس فوری و دائمی در غزه و همچنین گشایش کامل گذرگاه‌های انسانی برای ورود کمک‌های بشردوستانه به تمامی آسیب‌دیدگان شد.
دکتر احمد الفرا، مدیر بیمارستان التحریر در مجتمع ناصر پزشکی در نوار غزه، با اشاره به وضعیت بحرانی بهداشت و درمان در منطقه، اعلام کرد: حدود 80 درصد از داروهای اساسی در وزارت بهداشت موجود نیست. بسته بودن گذرگاه‌ها و ممانعت از ورود تجهیزات پزشکی و واکسن‌ها، باعث فروپاشی کامل کمپین‌های واکسیناسیون شده است. به دلیل کمبود داروهای مؤثر، ناچار به استفاده از درمان‌های با کارایی کمتر هستیم و تجهیزات پزشکی نیز به شدت کمیاب شده‌اند.

پیام خوزستان

واشنگتن پست به نقل از مسئولان سازمان ملل متحد اعلام کرد که رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ غزه 70 درصد از اراضی نوار غزه را به عنوان مناطق نظامی یا در دست تخلیه اعلام کرده است. این خبرگزاری همچنین خاطر نشان کرد که دستورهای تخلیه رژیم صهیونیستی باعث آوارگی بیش از 420 هزار نفر در نوار غزه شده است. مسئولان سازمان ملل تاکید کرده اند که مناطق مشمول دستورهای تخلیه در نوار غزه نیمی از چاه های آب و مراکز پزشکی غزه را در خود جای داده بودند.
رهبر انصارالله: دشمن اسرائیلی از گرسنگی به عنوان سلاح کُشنده استفاده می‌کند و صحنه‌های دردناک و غم‌انگیز کودکان واقعا ناراحت‌کننده است
سید عبدالملک بدرالدین الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن گفت: این هفته نزدیک به یک هزار و 300 فلسطیی شهید و زخمی شدند که بیشتر آن‌ها زنان و کودکان بودند. وی افزود: دشمن اسرائیلی در تجاوزات علیه نوار غزه بیش از هفت هزار خانواده فلسطینی را به طور کامل از بین برد، این تجاوزات و جنایت فجیع علیه خانواده‌ها در غزه را می‌توان نسل‌کُشی توصیف کرد.
وی اضافه کرد: دشمن اسرائیلی مرتکب جنایت قتل جمعی علیه بیش از 18 هزار کودک فلسطینی شده و این یک جنایت بسیار هولناک در یک منطقه جغرافیایی محدود است.

پیام خوزستان

رهبر انصارالله تصریح کرد: دشمن اسرائیلی بیش از 12 هزار و 400 زن و افزون بر یک هزار و 400 پزشک و کادر درمان را به شهادت رساندند که بیانگر تلاش دشمن برای توقف خدمات پزشکی و درمانی در نوار غزه است.
مطالعه مشروح سخنان رهبر انصارالله یمن تجاوز آمریکا علیه یمن در حمایت از دشمن اسرائیلی است/ در برابر هر گونه تشدید تجاوز فراگیر می‌ایستیم وی ادامه داد: در خصوص محاصره و گرسنه‌سازی نیز دشمن اسرائیلی 2 ماه متوالی است که از ورود هر گونه کمک‌های انساندوستانه به نوار غزه ممانعت می‌کند. شبح قحطی بیش از 2 میلیون فلسطینی را تهدید می‌کند که در معرض خطر مرگ ناشی از گرسنگی در برابر دیدگان جامعه بشری هستند.
رهبر انصارالله افزود: دشمن اسرائیلی از گرسنگی به عنوان سلاح کُشنده استفاده می‌کند و صحنه‌های دردناک و غم‌انگیز کودکان فلسطینی واقعا ناراحت‌کننده است. صحنه‌های تجمع کودکان و زنان بر سر مقدار کمی غذای مانده، صحنه‌های رسواکننده جامعه بین‌المللی، سازمان‌های بشردوستانه و جامعه بشری است.
گزارش مقاومت از یک کمین برای نظامیان صهیونیست و هلاکت نیروهای صهیونیست
گردان‌های قسام شاخه نظامی حماس اعلام کرد مجاهدان این گردان‌ها از اجرای یک عملیات ترکیبی در خیابان الطیران در محله تل السلطان در غرب رفح واقع در جنوب نوار غزه در هفته گذشته 2025/4/27 خبر دادند.
قسام تاکید کرد که در این عملیات، مجاهدان قسامی گروهی از نیروهای اشغالگر اسرائیلی شامل 4 جیپ نظامی از نوع هامر و یک کامیون نظامی از نوع "امولیسیا" را در کمینی سخت گرفتار کردند و آن‌ها را با بمب‌های شواظ و "العمل الفدائی" هدف قرار دادند.

پیام خوزستان

در ادامه عملیات، مجاهدان قسام به سمت باقی مانده نیروهای اشغالگر پیشروی کرده و از فاصله صفر با آن‌ها درگیر شدند و همه نیروهای اشغالگر در این عملیات کشته و زخمی شدند.
اذعان رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی به تلفات بالا در جنگ غزه/ نتانیاهو: هدف اصلی ما آزادی اسرا نیست
رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی در اظهاراتی تازه، با اشاره به پیچیدگی‌های جنگ جاری در غزه و چندجبهه‌ای بودن درگیری‌ها، اذعان کرد که ارتش با چالش‌های بزرگی روبروست. ایال زامیر اذعان کرد که جنگ جاری جان شمار زیادی از نظامیان اسرائیلی را گرفته و این رژیم بهای سنگینی پرداخته است.

پیام خوزستان

همچنین بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سخنانی بار دیگر اذعان کرد که بازگرداندن اسرای اسرائیلی از غزه اولویت اصلی او نیست. نتانیاهو اعلام کرد که بازگرداندن اسرا از نوار غزه یکی از اهداف جنگ است، اما هدف برتر، پیروزی بر دشمنان "اسرائیل" است.

http://www.khozestan-online.ir/Fa/News/1092677/اذعان-رئیس-ستاد-ارتش-رژیم-صهیونیستی-به-تلفات-بالا-در-جنگ-غزه--نتانیاهو--هدف-اصلی-ما-آزادی-اسرا-نیست--گزارش-مقاومت-از-یک-کمین-برای-نظامیان-صهیونیست-و-هلاکت-نیروهای-صهیونیست
بستن   چاپ