پیام خوزستان
هشدار زیدآبادی درباره بعضی‌ها؛ به چیزی کمتر از ورود به جنگ‌های خانمانسوز راضی نمی‌شوند!
پنجشنبه 11 ارديبهشت 1404 - 09:06:17
پیام خوزستان - خبرآنلاین / فعال سیاسی اصلاح‌طلب، در یادداشتی با عنوان "از حمایت تا اهانت!" به انتقاد از چپگرایانی پرداخت که از سیاست منطقه‌ای جمهوری اسلامی دفاع می‌کنند و اکنون به اهانت به مسئولان بلندپایه نظام روی آورده‌اند.
احمد زیدآبادی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، با انتشار یادداشتی در کانال تلگرامی خود با عنوان «از حمایت تا اهانت!» نوشت:
برخی از این افرادی که از موضع "چپگرایی" از سیاست منطقه‌ای جمهوری اسلامی دفاع می‌کردند و متحد نزدیک و محرم راز اصولگرایان افراطی شده بودند، چه زود کارشان به اهانت به مسئولان بلندپایهٔ نظام رسید!
بازار
این افراد ظاهراً هیچ درکی از سرشت تراژیک سیاست، اقتضائات ملت-دولت، مصالح ملی و توازن قوا ندارند و فقط تشنهٔ درگیر کردن کشور در جنگ‌های بی‌سرانجام به قیمت کشتار مردم و نابودی کیان ایران هستند!
هر حکومتی که بخواهد این قبیل نیروها را پایهٔ اجتماعی خود قرار دهد، محکوم به به باد دادن کشور است چون این نیروها به چیزی کمتر از ورود به جنگ‌های خونین و خانمانسوز برای ارضای ذهنیات وهم‌آلود خود راضی نمی‌شوند!
راه اصلاح و حفظ کشور فاصله گرفتن از این طیف است و چه خوب که این روند آغاز شده است.!

http://www.khozestan-online.ir/Fa/News/1092027/هشدار-زیدآبادی-درباره-بعضی‌ها؛-به-چیزی-کمتر-از-ورود-به-جنگ‌های-خانمانسوز-راضی-نمی‌شوند!
بستن   چاپ