پیام خوزستان
اعتراف این شاه ماهی: از پرسپولیس و استقلال پیشنهاد نداشتم!
چهارشنبه 10 ارديبهشت 1404 - 20:35:13
پیام خوزستان - در حالی به پایان فصل بیست و چهارم لیگ برتر نزدیک می‌شویم که این روزها صحبت‌های زیادی در خصوص ادامه همکاری گل محمدی و باشگاه فولاد خوزستان مطرح است؛ مربی که توانست پس از چند فصل ناکامی، در لیگ بیست و چهارم فولاد را مجددا به جمع مدعیان لیگ برتر برگرداند.
یحیی گل محمدی درباره ادامه همکاری با فولاد شامگاه 8 اردیبهشت به رسانه‌ها، گفت: من یک فصل دیگر با باشگاه فولاد خوزستان قرارداد دارم و قطعا باید جلساتی درباره نگرش کار برای فصل آینده داشته باشیم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
باید استراتژی را بدانیم و بر اساس آن برنامه‌ریزی کنیم. البته خواسته هواداران این است که تیم در کورس قهرمانی باشد. او درباره اینکه آیا این فصل از سرخ‌آبی‌های پایتخت پیشنهاد داشت؟ عنوان کرد: من در فصل جاری از پرسپولیس و استقلال پیشنهاد نداشتم و تمرکزم روی فولاد بود و فصل آینده هم با فولاد خواهم بود. 
سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان درباره شایعات در خصوص لیست ورودی و خروجی این تیم برای فصل آینده، تاکید کرد: فعلا لیست ورودی و خروجی نداریم و تمرکزمان روی سه بازی پایانی فصل است. 
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
چالش های آبرو داری از ایران و ایرانی در واتیکان آیا بابک زنجانی می‌تواند یک الگو باشد؟ گردشگری پایتخت ؛ خسته در دود و ترافیک تغییر مداوم قانون ساعت رسمی؛ بی‌ثباتی در تصمیم‌گیری و بی‌توجهی به کارشناسی «دبلنا» بازی مبتنی بر شانس، قمار با چاشنی توهین به شعور مخاطب!

http://www.khozestan-online.ir/Fa/News/1091907/اعتراف-این-شاه-ماهی--از-پرسپولیس-و-استقلال-پیشنهاد-نداشتم!
بستن   چاپ