پیام خوزستان
حضور مدیرعامل پرسپولیس در تمرین؛ جلسه ویژه با کارتال قبل از بازی بزرگ
چهارشنبه 27 فروردين 1404 - 22:58:22
پیام خوزستان - به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از رسانه باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان ایران تمرین امروز چهارشنبه خود را در زمین شماره 3 مجموعه ورزشی آزادی آغاز کردند.
پیش از این تمرین، جلسه فنی برگزار شد و در جریان آن اسماعیل کارتال و همکارانش از روی تصاویر ویدئویی مطالب خود را به بازیکنان ارائه کردند.
برای این تمرین رضا درویش، حمید استیلی (مشاور) و رضا شاهرودی، مدیر آکادمی باشگاه، در محل تمرین حضور داشتند و در ابتدا خوش و بش با بازیکنان و کادر فنی انجام دادند.
در پایان نیز مدیرعامل همراه با افشین پیروانی و سرمربی جلسه‌ای را برگزار کردند.
تمرین 60 دقیقه‌ای امروز به پاسکاری‌های کوتاه و ترکیبی، شوت‌زنی و حمله به دروازه در دو گروه اختصاص داشت. ایوب العملود اختصاصی کار کرد و کاپیتان سرخ‌ها که نقاهت بعد از جراحی را پشت سر می‌گذارد همچنان غایب است. تیم فوتبال پرسپولیس فردا، آخرین تمرین خود پیش از رویارویی با سپاهان را انجام خواهد داد و پس از آن راهی اردوی پیش از بازی خواهند شد.
دیدار دو تیم ساعت 18 روز جمعه در ورزشگاه آزادی با حضور تماشاگران زن برگزار می‌شود.

http://www.khozestan-online.ir/Fa/News/1083487/حضور-مدیرعامل-پرسپولیس-در-تمرین؛-جلسه-ویژه-با-کارتال-قبل-از-بازی-بزرگ
بستن   چاپ