پیام خوزستان

آخرين مطالب

پیشنهاد توزیع سبد کالا 5 میلیونی بین کارگران علمي

پیشنهاد توزیع سبد کالا 5 میلیونی بین کارگران
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: در جریان روند بررسی روش تعیین مزد کارگران، پیشنهاد ارائه سبد غذایی اصلی در چند قلم اصلی در کنار حقوق را مطرح خواهیم کرد.

احمد بیگدلی اظهار داشت: حقوق یک کارگر 12 میلیون تومان است، پیشنهاد ما این است که یک سبد غذایی شامل مرغ، گوشت، روغن، برنج به صورت ماهیانه به ارزش 5 تا 6 میلیون تومان بین کارگران توزیع شود که حداقل حقوق آنها به میزان خط فقر برسد در این صورت دیگر بهانه‌ای برای افرادی که مدعی این هستند که افزایش حقوق باعث تورم است باقی نمی‌ماند.
وی با اعلام اینکه اصلاح ماده 41 قانون کار برای افزایش مزد کارگران به اندازه تورم در کمیسیون در حال بررسی است گفت: پیشنهاد توزیع سبد کالا شامل مرغ، گوشت، روغن و برنج در کنار افزایش حقوق را مطرح خواهیم کرد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، درباره آخرین وضعیت اصلاح ماده 41 قانون کار در این کمیسیون گفت: فعلاً در کمیسیون اجتماعی در حال بررسی هستیم. برخی اعتقاد دارند که افزایش مزد باعث افزایش تورم و نقدینگی می‌شود. اما این نظر را قبول ندارم، چرا که اگر کارگر قدرت خرید داشته باشد صرف تولید می‌شود. حقوق کارگران به اندازه‌ای نیست که بتوانند در سرمایه گذاری‌های مختلف حضور یابند و باعث بهم ریختگی اقتصادی شود. در عین حال بررسی این طرح در دستور کار امروز کمیسیون نیست.
وی با بیان اینکه حقوق کارگران باید درصدی بیشتر از تورم اعلامی رسمی افزایش یابد گفت: اینکه حقوق کارگران در پایان سال با تورم همان سال محاسبه می‌شود، اشتباه است. چرا که در سال بعد تورم چندین بار افزایش می‌یابد، اما حقوق کارگران ثابت است. پیشنهاد افزایش 2 بار حقوق در سال مخالفانی دارد و بسیاری از کارشناسان اعتقاد دارند که باعث رشد نقدینگی و تورم می‌شود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به اینکه مرکز آمار و دولت خط فقر را 18 میلیون تومان اعلام کرده اند گفت: با این حساب تمام کارگران زیر خط فقر هستند. خط فقر خط زندگی نیست. کسی که خط فقر است نمی‌تواند از پس تمام مایحتاج زندگی خود بر بیاید.
بیگدلی با اشاره به سیاست‌های رهبری در راستای اهمیت خانواده گفت: با وضعیت حقوق و درآمد کارگران امکان اجرای این سیاست کمرنگ شده است، چرا که کارگران مجبورند برای تأمین معاش خود صبح تا شب در چند شیفت کار کنند تا بتوانند زندگی کنند و این باعث می‌شود که آینده جامعه به حاشیه برود. چرا که با کار و فعالیت زیاد فرصتی برای کارگران و زنان خانواده و رسیدگی به بنیان خانواده کمتر می‌شود؛ بنابراین اهمیت حقوق متناسب و واقعی برای کارگران امری مهم است و ابعاد مختلفی دارد.
وی بیان کرد: در جریان روند بررسی روش تعیین مزد کارگران، پیشنهاد ارائه سبد غذایی اصلی در چند قلم اصلی در کنار حقوق را مطرح خواهیم کرد. چرا که اگر توزیع سبد کالایی به صورت قانون شود، دیگر کارفرمایی نمی‌تواند از اجرای آن سرباز کند. در اصلاحیه ماده 41 حتما این را مطرح خواهیم کرد که در کنار افزایش نقدی حقوق، کالا‌های اساسی به صورت سبد کالایی از سوی وزارت کار یا دولت ماهیانه توزیع شود. در این صورت هم به اعتقاد برخی کارشناسان علاوه بر اینکه نقدینگی افزایش نیافته است، تولید هم رونق می‌گیرد، چرا که بخشی از کالا‌ها از سوی شرکت‌های دولتی می‌تواند تهیه شود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: به طور مثال حقوق یک کارگر 12 میلیون تومان است، پیشنهاد ما این است که یک سبد غذایی شامل مرغ، گوشت، روغن، برنج به صورت ماهیانه به ارزش 5 تا 6 میلیون تومان بین کارگران توزیع شود که حداقل حقوق آنها به میزان خط فقر برسد در این صورت دیگر بهانه‌ای برای افرادی که مدعی این هستند که افزایش حقوق باعث تورم است باقی نمی‌ماند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/953996/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جوادی حصار با اشاره به دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا: توافق در دسترس است

عارف: هنوز آن‌گونه که می‌خواهیم نمی‌توانیم پاسخگوی معیشت مردم باشیم

شعرخوانی از سعدی و مولوی توسط رئیس‌جمهور

مالکی: نظر ایران خویشتن‌داری هند و پاکستان برای حفظ امنیت منطقه است

گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و مصر

ترامپ: ایران باهوش در حال مذاکره است

گروسی: بازرسی‌ها از ایران هرگز قطع نشده است

تغییر ساعت مسابقات لیگ به دلیل صرفه جویی انرژی

عذرخواهی بیژن عبدالکریمی از مردم آبادان + فیلم

قسام: هماهنگی برای آزادی عیدان الکساندر با صلیب سرخ انجام شد

اسامی محرومان هفته سی ام؛ غیبت بیرانوند مقابل استقلال خوزستان!

هماهنگی برای آزادی الکساندر و ورود بالگرد خانواده او به رعیم+ فیلم

چرا سلاح مقاومت خط قرمز است؟

زمان و مکان اهدای جام به تراکتور را بدانید

سکه به 74 میلیون و 200 هزار تومان رسید/ هر گرم طلای 18 عیار چند؟

موعد آزادی عیدان الکساندر اعلام شد

3 شهر خوزستان گرمترین نقاط جهان شدند

واکنش عراقچی به سنگ اندازی های نتانیاهو

گفتگوی تلفنی نتانیاهو با ترامپ درباره آزادی «عیدان الکساندر»

تماس تلفنی نتانیاهو با ترامپ

ایستگاه فضایی قدیمی شوروی به زمین بازگشت

بیرانوند از حضور در هفته پایانی لیگ محروم شد

اجرای هندی عموپورنگ رو دیده بودین؟

رویای بزرگ پسر آنچلوتی؛ سرمربی‌گری بعد از 12 سال

کری بزرگ زنوزی برای کل لیگ برتر!

دون کارلو راهی برزیل شد؛ آنچلوتی اولین سرمربی‌ خارجی سلسائو

اختتامیه جلسات آموزه‌های تربیتی سوره لقمان با محوریت بزرگداشت «شهید حمیدرضا اسداللهی»

رئیس یگان حفاظت و امنیت صنعت نفت منصوب شد

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در نمایشگاه نفت

پایداری گازرسانی در زمستان سخت؛ افتخاری برای صنعت گاز

انتصاب رئیس امور مجامع شرکت ملی نفت ایران

نمایشگاه نفت تهران؛ رویدادی ارزشمند و پُرظرفیت

دانشگاه صنعت نفت 7 تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد

رئیس کمیته انرژی فراکسیون محیط زیست منصوب شد

پزشکیان: مهمترین مشکل کشور در زمینه محیط زیست، فقدان یک برنامه جامع است

رئیس‌جمهور در گرامیداشت هفته هلال احمر: باید فریادرس یکدیگر باشیم

افشای دروغ ضد انقلاب درباره شکنجه یک زندانی سابق

نتانیاهو: فقط به آزادی اسیر آمریکایی متعهدیم | ما در حال عبور از روزهای سرنوشت‌سازی هستیم

اهواز میزبان مراسم اهدای جام قهرمانی تراکتور

توافق نهایی با پرسپولیس؟ خیر؛ فولاد خوزستان پیشتاز رقابت برای جذب تیوی بیفومایی که فردا 33 ساله می‌شود

برگزاری مراسم اهدای جام قهرمانی تراکتور در اهواز

سازمان لیگ: جام قهرمانی تراکتور در اهواز اهدا می‌شود

مراسم اهدای جام قهرمانی لیگ برتر فوتبال در اهواز برگزار می‌شود

زمان و مکان اهدای جام به تراکتور مشخص شد

دستگیری بیش از 100 خرده‌فروش مواد مخدر با اجرای طرح آرامش در شهر

رسمی؛ جشن قهرمانی تراکتور در اهواز برگزار می‌شود

بازی حساس لیگ یک بدون مشکل VAR برگزار می‌شود

سازمان بسیج علمی و سپاه خوزستان توافق نامه همکاری امضا کردند

مراسم اهدای جام قهرمانی تراکتور پنجشنبه 25 اردیبهشت ماه

اعلام ساعت جدید مسابقات هفته سی‌ام لیگ برتر فوتبال