پیام خوزستان

آخرين مطالب

کارفرما، آمریکا؛ اجرا، رژیم صهیونیستی شهرستان ها

  بزرگنمايي:

پیام خوزستان -

پیام خوزستان

رژیم اشغالگر صهیونیستی جنایت خود را در خاک ایران با ترور هنیه انجام داد، آن هم ساعاتی پس از آنکه هواپیماهای نظامی رژیم اشغالگر مناطقی را در بیروت بمباران کرده بودند.
همچنین پس از بمباران زمین فوتبال در مجدل شمس که کار همین صهیونیست های اشغالگر بود. رژیم صهیونیستی در فضای نامحدود و بدون بازدارندگی واقعی در برابر مقاومت قد علم کرده است و یاغی گونه با جنایت های خود یکه تازه می کند؛ آنها غزه را نیز همین گونه با حمایت آمریکا به آبشار خون تبدیل کرده اند.
کار به حد وقاحت رسید که دفتر مطبوعاتی رژیم صهیونیستی تصویری از شهید هنیه را منتشر کرد و در کنار آن نوشت، «حذف شد»
ترور شهید اسماعیل هنیه در دایره خیانت ها و فریب رژیم صهیونیستی قرار می گیرد. گرچه وی فرمانده نظامی نبود، ولی در حد رهبران نظامی حماس که هدف اشغالگران قرار گرفتند، اقدامات احتیاطی انجام می داد؛ بنابراین ترور اسماعیل هنیه از قبل قابل پیش بینی بود؛ آن هم شخصی که شهرتش از هفتم اکتبر 2023 میلادی پس از عملیات «طوفان الاقصی» و در ادامه، تجاوز صهیونیست ها به غزه بیشتر شد و توانست ارتش صهیونیستی را در باتلاق غزه گرفتار کند.
شکست بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در غزه احتمالات را درباره ترور وی افزایش داد و بارها تحلیلگران نظامی درباره این موضوع مطالبی گفته بودند. چند ماه پیش گفته شد، اشغالگران ممکن است به این نوع جنایت خائنانه متوسل شوند تا افکار عمومی و فضای نظامی و سیاسی شکست صهیونیست‌ها را در غزه منحرف کنند.
ترور شهید هنیه که نخستین هدفش ایجاد فضای پیروزی کاذب برای کابینه جنگ دشمن صهیونیستی، بازگرداندن حیثیت از دست رفته آنها در داخل فلسطین اشغالی و تقویت به اصطلاح کارنامه سیاسی نتانیاهو بود، اکنون محقق شد. ایران محل ترور بود؛ هرچند سؤال بی پاسخی تاکنون وجود دارد، و امکان دارد همه آنها در حد تحلیل و ابهام باقی می ماند، اما تنها چیزی که مسلم است اینکه رد پای رژیم صهیونیستی را در اجرا و حمایت آمریکا را در پشتیبانی می توان مشاهده کرد.
موضوع فلسطین در مسیر پیچیده خود هیچ گاه به اندازه کنونی با شتاب رسانه ای و سیاسی مواجه نشده بود و این موضوع مرهون استواری و مقاومت مردم فلسطین است که با همه شاخه ها و گروه های مبارزاتی و در رأس آنها جنبش حماس در غزه تسلیم اشغالگران نشدند. آنها 10 ماه پیش بدون اینکه جهان غرب یا عرب هیچ حمایت واقعی از مبارزه با دشمن صهیونیستی کنند، وارد فضای مقاومت برابر اشغالگران شدند، در حالی که اعراب صرفاً به بیانیه خوانی و محکومیت های صوری در محافل مختلف ادامه می دادند.
قبل از ترور شهید هنیه بسیاری از رهبران فلسطینی از شهید خلیل الوزیر گرفته تا دیگر رهبران مقاومت به وسیله رژیم صهیونیستی شهید شدند. آنها با این روش به دنبال پایان دادن به حضور فلسطینیان و به دنبال راه حل های ظالمانه همچون تداوم اشغالگری هستند؛ صهیونیست ها از ارزش هایی همچون عدالت و ارزش های انسانی بویی نبرده اند.
موضوع فلسطین خطرناک ترین مسیر تاریخ مبارزاتی خود را طی می کند و هرگونه اختلافات فلسطینی-فلسطینی غیر قابل توجیه است. ترور هنیه در ایران پیامی از سوی رژیم صهیونیستی و آمریکا به محور مقاومت در غزه، لبنان و یمن بود که حاضرند برای تداوم اشغالگری به هر درجه از قلدری و جنایت افسارگسیخته دست بزنند. شاید ترور هنیه در پایتخت ایران در سحرگاه روز چهارشنبه شاهدی بر تداوم اشغالگری باشد که با پشتیبانی آمریکا انجام شد.
موضوع فلسطین در مسیر پیچیده خود هیچ گاه به اندازه کنونی با شتاب رسانه ای و سیاسی مواجه نشده بود و این موضوع مرهون استواری و مقاومت مردم فلسطین است
به نظر می آید در محاسبات سیاست رژیم صهیونیستی سلسله ترورها ادامه خواهد یافت و فکر می کنند این ساده ترین راه برای از بین بردن موجودیت فلسطین است. این سناریوهای تودرتو در ذهنی بیمار اشغالگران صهیونیست شکل می گیرد و شبانه روز به دنبال تحققش هستند. «طوفان الاقصی» که در هفتم اکتبر 2023 میلادی رخ داد، بخشی از مبارزه برای توقف این طرح شوم صهیونیستی است.
اسماعیل هنیه آخرین شهید فلسطین نخواهد بود. روز جهانی فلسطین نیز با فراخوان از مردم جهان برای تظاهرات بین المللی به نام فلسطین انجام می شود؛ موضعی که هنیه بارها اعلام کرد و در راهش شهید شد و شاید روز جهانی قدس هر سال در حمایت از آرمان و هویت و هستی فلسطین پرشورتر برگزار شود.
فکر می‌کنم ترور هنیه باعث گسترش فرهنگ مقاومت خواهد شد؛ پس از گسترش دامنه جنایت صهیونیست‌ها در غزه و گستردگی جنایت های صهیونیسم در غزه، نبرد قوی‌تر از آنچه اکنون است به کرانه باختری و کل فلسطین منتقل می شود. ترور شهید اسماعیل هنیه منطقه را به درگیری های دیگری در جغرافیای غیر عربی می کشاند.
رژیم صهیونیستی قطعاً مسئول ترور شهید هنیه است. در واقع کار به حد وقاحت رسید که دفتر مطبوعاتی رژیم صهیونیستی تصویری از شهید هنیه را منتشر کرد و در کنار آن نوشت، «حذف شد».
منبع: خبرگزاری ایسنا

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/914757/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

در باب روح الهی یا وجدان از منظر مولانا

دشت غزل، شعری از آرش شفاعی مهمان ویژهٔ برنامهٔ سرزمین شعر

هیچ سعادتی بالاتر از داشتن یک دوست خوب نیست!

پزشکیان خطاب به دشمنان: در منطقه ما، مردم را ترور می‌کنید، بعد به ما می‌گویید تروریست!

علی شمخانی: مذاکره باید در زمان مناسب انجام شود

آیه معنادار نصب‌شده در محل دیدار امروز با رهبر انقلاب

پزشکیان: اهل گفتگو هستیم اما نه به هر شکل و هر قیمتی

زیرسطحی بدون سرنشین با قابلیت شلیک پهپاد انتحاری رونمایی شد

فیاض زاهد: قدم‌های جدی برای رفع فیلتر یوتیوب برداشته شده است

بازدید ایتالیایی‌ها از ورزشگاه آزادی و مذاکرات مثبت با استقلال

بازدید دستیار و وکیل والتر ماتزاری از امکانات باشگاه استقلال

واژگونی مینی‌بوس کارکنان سپاه در خوزستان

مجموعه 4 جلدی کتاب «ودیعه» در حسینیه جماران رونمایی می شود؛ ترجمه و شرح سخنان امام کاظم(ع)

اربعین مدیون شهدای مقاومت است

معتقد به حل مشکلات آموزشی خوزستان با همکاری و بکارگیری ظرفیت ها هستم

آزادی بیان به سبک اروپایی؛ دانشگاه مونیخ سخنرانی گزارشگر ویژه سازمان ملل و منتقد اسرائیل را لغو کرد!

گردان‌های القدس: اشغالگران از تعهدات خود طفره می‌روند

تصادف در محور ناغان به دهدز 2 فوتی برجای گذاشت

آشتی‌کنان یحیی و نصیرزاده پس از مصاحبه های جنجالی

نخست وزیر ژاپن از طرح ترامپ فاصله گرفت

گره ترافیکی گیشا باز می‌شود

آیت‌الله‌العظمی دستغیب خواستار آزادی محصوران شد

بررسی وضعیت پیشرفت پروژه فولاد زاگرس اندیمشک

دستیار و وکیل ماتزاری از آکادمی استقلال بازدید کردند / عکس

همایش بزرگ یاوران انقلاب،پیشتازان مقاومت در شهرستان خواف

یحیی گل محمدی به عیادت یک خواننده جوان رفت

شوشتری ها آئین‌ پلو پزون را احیا کردند/ تصاویر

شاهین رفیع پور: آیین نامه فروش طلای آب شده، بدعتی اشتباه/ سازمان ملی استاندارد هیچ نظارتی روی طلای آب شده ندارد

عیادت یحیی گل محمدی از آرمان امیدی / عکس

شرط سرایا القدس برای پایبندی به آتش بس در غزه

ما یه بار دیگه همو از دست دادیم شهرزاد

خواستگاری بی‌موقع دردسرساز شد!

چرا دروغ گفتی؟!

چهره ها/ تصویری از مهراوه شریفی‌نیا در دوره دبستان

تیزر قسمت چهارم سریال «آبان» منتشر شد

هوش مصنوعی در برابر تغییرات اقلیمی چه نقشی دارد؟

تصویر جدید تلسکوپ فضایی هابل خوشه ستاره‌ای کروی NGC 2005

ربات انسان‌نمای جدید Humanoid معرفی شد؛ با دست‌هایی سریع‌تر از انسان

واژگونی مینی‌بوس در محور رامشیر ـ رامهرمز؛ مصدومیت کارکنان نیروی دریایی سپاه

بختیاری‌زاده: تلاش می‌کنیم به مرحله بعدی جام حذفی برویم

واکنش میلاد ذکی پور به خوشحالی منشوری اش

صدرنشین لیگ والیبال در باتلاق طبیعت گرفتار شد

دارابیان تنها مدال‌آور ایران در سومین روز مسابقات فزاع

خبر مهم وینیسیوس؛ چند روز مانده تا تمدید

حذف سرخ‌پوشان از جام حذفی؛ طلسم باخت مقابل سپاهان شکسته نشد

انتشار 10 عنوان کتاب کودک نشر شاهد در ایام دهه فجر

مرحله کشوری سی‌وششمین دوره مسابقات قرآن کریم و معارف اسلامی برگزار می‌شود

پیش بینی قیمت دلار 25 بهمن 1403

تداوم کاهش قیمت ارز؛ قیمت انواع سکه طلا بیش از یک میلیون تومان ریخت

گام‌های تازه برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان صنعت نفت