پیام خوزستان

آخرين مطالب

اصلاح 15 نقطه حادثه‌خیر خوزستان در دولت سیزدهم شهرستان ها

اصلاح 15 نقطه حادثه‌خیر خوزستان در دولت سیزدهم
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان با بیان اینکه خوزستان دارای 19نقطه مصوب پرحادثه است گفت: تاکنون 15نقطه پرحادثه، رفع شده و تا پایان سال هم چهار نقطه حادثه‌خیز دیگر اصلاح می‌شود. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، محمد جولانژاد، با اشاره به دستاوردها و خدمات دولت سیزدهم در حوزه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در استان در جمع خبرنگاران گفت: در سه سال گذشته و دوران دولت سیزدهم دستاوردهای بزرگ و قابل ملاحظه‌ای نصیب استان شده است که از جمله مهم‌ترین اقدامات می‌توان به بهسازی و روکش آسفالت یک هزار و 783 کیلومتر از محورهای استان، ساخت 410 کیلومتر راه روستایی، احداث و تعمیر پل‌ها و ابنیه فنی به میزان 333 دستگاه، نصب حفاظ بتنی و فلزی راه به میزان 81 کیلومتر، احداث روشنایی طولی به میزان 95 کیلومتر و خرید و بازآمدسازی ماشین‌آلات راهداری به تعداد 110 دستگاه اشاره کرد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان گفت: مجموع اعتبار هزینه شده در تمام حوزه‌های راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان در دولت سیزدهم حدود 7 هزار میلیارد تومان است.
وی با اشاره به اینکه خوزستان دارای 19 نقطه مصوب پرحادثه است افزود: خوزستان دارای 19 نقطه مصوب پرحادثه است که تاکنون 15 نقطه پرحادثه، رفع شده و به بهره‌برداری رسیده است. چهار نقطه پرحادثه دیگر نیز تا پایان تابستان رفع شود.
جولانژاد با اشاره به حوزه پاسگاه‌های پلیس راه در استان گفت: در دولت سیزدهم پنج پاسگاه پلیس راه تعمیر اساسی و احداث شد. همچنین احداث پاسگاه پلیس راه اهواز به سوسنگرد در حال طی کردن مراحل پایانی است و در روزهای آینده افتتاح خواهد شد. عملیات اجرایی پلیس راه هندیجان به دیلم و امیدیه به دیلم نیز در دو هفته گذشته آغاز شده است و درصدد هستیم عملیات اجرایی دو پاسگاه سربندر و دزفول به شوشتر را نیز آغاز کنیم.
وی اضافه کرد: وارد کردن 100 دستگاه ماشین آلات راهداری اعم از گریدر، لودر، بیل مکانیکی و بلدوزر به ارزش یک هزار و 700 میلیارد تومان دستاورد بزرگی است که طی روزهای آینده رقم خواهد خورد و امیدواریم با اضافه شدن این میزان ماشین آلات به ناوگان استان، شاهد تحول شگرفی در عملیات راهداری محورهای خوزستان باشیم.
جولانژاد با بیان اینکه فعالیت اربعین در حوزه راه و پایانه‌های مرزی آغاز شده است گفت: در تلاش هستیم تا حدود 16 هزار متر مربع سایبان و مه پاش به میزان سایبان‌های موجود در پایانه‌ها اضافه کنیم که تمام معابر پایانه‌های مرزی به سیستم مسقف و سامانه‌های مه‌پاش مجهز شوند تا زائران از بدو ورود به پایانه تا خروج در فضای مناسب و مطبوعی تردد داشته باشند.
جولانژاد گفت: در حوزه حمل و نقل مسافر که دغدغه وزارت راه و شهرسازی و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور است اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته و در قالب کمیته حمل و نقل سوخت استان در تلاش هستیم از ظرفیت ناوگان حمل و نقل عمومی در اختیار شرکت‌های بخش خصوصی برای عزیمت زائران خصوصا در پیک بازگشت استفاده کنیم. همچنین مشکلاتی در حوزه سوخت وجود داشت که شرکت‌های پخش فرآورده‌های نفتی همچون سال گذشته پیگیر هستند تا در تامین سوخت مشکلی وجود نداشته باشد.
وی تصریح کرد: سال گذشته در حوزه حمل و نقل 46 میلیون تن کالا از مبادی استان به اقصی نقاط کشور جابجا شد که از این میزان 21 میلیون تن از مبدا پایانه بندر امام به عنوان بزرگترین بندر و پایانه فله بر کشور بوده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان در زمینه هوشمندسازی محورهای مواصلاتی و پایش تصویری، گفت: تا پایان سال 97 تنها 12 دوربین ثبت تخلف و نظارت تصویری داشتیم اما در حال حاضر 164 دستگاه ثبت تخلف و 56 دستگاه سامانه نظارت در محورهای استان وجود دارد که از مجموع دستگاه‌های موجود 85 دستگاه در سه سال گذشته نصب شده است. همچنین در تلاش هستیم تا مجوز نصب و بهره‌برداری 100 دستگاه دیگر برای سال آینده را اخذ کنیم زیرا نقش موثری در کاهش تصادفات جاده‌ای دارند.
وی عنوان کرد: مجتمع‌های خدمات رفاهی از دیگر اقدامات اثرگذار در کاهش تصادفات و تسهیل تردد هستند که در این زمینه تا سال 1401 خوزستان تنها 54 باب مجتمع خدمات رفاهی داشت و از این حیث در کنار تهران، رتبه چهارم کشور را داشتیم اما در سه سال گذشته 17 باب مجتمع خدمات رفاهی در سطح خوزستان به بهره‌برداری رسید.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/895928/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استقلال با 6 غایب به اصفهان می‌رود

ورمزیار: اولویت استقلال، جام حذفی است نه سپاهان/ نفت آبادان حریف سختی خواهد بود

اسطوره فوتبال زنان بیخیال بازنشستگی شد!

دیدار مخفیانه ویرتز با منچسترسیتی در انگلیس!

تدارک ویژه بازی تیم ملی در راه جام جهانی از زبان امیر مهدی علوی

علوی: دو باشگاه گل گهر و سپاهان دستگاه وی ای آر را برای فصل آینده خریداری کردند

تصادف دردسرساز دروازه‌بان سابق بارسا در شیلی!

مهاجم ناتینگهام فارست در خطر مرگ بود!

سقوط باشگاه سرشناس ایتالیا به سری c

واکنش اسدی به انتشار ویس جنجالی؛ در آن ماجرا بی‌اخلاقی رخ داد!

تعطیلی ادارات خوزستان فردا چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404 | آیا فردا 24 اردیبهشت ادارات اهواز تعطیل است؟

مصدومان پرسپولیس زیرنظر پزشک تمرین کردند

لغو امتحانات مدارس این استان به دلیل گرد و غبار

نخستین جلسه شورای سیاست‌گذاری شرکت‌های تابعه گروه توسعه فراگیر فولاد خوزستان در سال 1404

پیش بینی قیمت ستاره ای (XLM) برای 24 اردیبهشت

تولید خوب مرهون شناخت دقیق ضرورت‌ها است

استقلال با 6 غایب راهی اصفهان می‌شود!

تعطیلی مدارس چهارشنبه 24 اردیبهشت | گرد و غبار مدارس را تعطیل کرد | امتحانات در این استان لغو شد

لغو امتحانات در 11 شهر + جزئیات

واکنش اسدی به انتشار ویس جنجالی

وقوع آتش‌سوزی در مراتع خرم‌آباد

امتحانات نهایی در 11 شهرستان خوزستان لغو شد

پیش بینی قیمت Cardano (ADA) برای 24 اردیبهشت

خلاصه بازی النصر دبی 1 - شباب الاهلی 1

ژوائو پالینیا:با بایرن قهرمان شدم اما سخت‌ترین فصل عمرم بود!

اسدی: منافع استقلال در اولویت اول قرار دارد

نبی: دلیل انتخاب مشهد برای بازی تیم ملی مشرف شدن تیم به حرم امام رضا بود

انتخاب سرمربی استقلال با نظر سیدورف

عالیشاه در نزدیکترین فاصله به سرمربی پرسپولیس!

واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

واکنش اسدی به ویس جنجالی لو رفته: زمانش اگر باشد حرف‌هایم را می‌زنم؛ تقطیع‌ کردن صدا کار درستی نیست!

لغو امتحانات مدارس در برخی شهرهای خوزستان به دلیل هشدار گردوخاک

عدالت آبی و کاهش خاموشی‌ها در خوزستان محور دیدار استاندار با وزیر نیرو

اسدی: در انتشار ویس‌های من بی‌اخلاقی شد

نخستین فرماندار زن خوزستان در دولت چهاردهم منصوب شد

اسدی: در انتشار ویس‌هایم بی‌اخلاقی شد/استقلال باید اول باشد

ببینید | مهم‌ترین حملات مقاومت علیه اسرائیلی‌ها پس از شروع مجدد جنگ

جیغ‌های ستاره در حال مرگ را بشنوید!

امتحانات مدارس 11 شهرستان خوزستان روز چهارشنبه لغو شد

«زهره‌الزهرا روحی‌پور» فرماندار بهبهان شد

صالحی امیری: با تمام توان در کنار سرمایه گذاران جزیره کیش هستیم

علی نظری جویباری، مدیرعامل استقلال: در اولین فرصت مفصل حرف میزنیم از سیدورف تا سرمربی

علی تاجرنیا، رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال:انتقاد کردن حق رسانه است اما باید خط قرمزی باشد

واکنش عجیب باییندیر پس از گل دوم وستهم

پیام انگیزشی استاندار اصفهان برای سپاهان!

پیش بینی قیمت دلار 24 اردیبهشت 1404

میزان فروش نمایشگاه کتاب به 285 میلیارد تومان رسید

بازدید رئیس جهاددانشگاهی از سی‌وششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

ترامپ در ریاض؛ از قرارداد سنگین تسلیحاتی تا ادامه گنده‌گویی‌ها درباره ایران و خلیج فارس

قالیباف عازم جاکارتا شد