پیام خوزستان

آخرين مطالب

نقوی حسینی: پورمحمدی نماینده اصولگرایان میانه‌رو و معتدل است سیاسی

نقوی حسینی: پورمحمدی نماینده اصولگرایان میانه‌رو و معتدل است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - نامه نیوز / یک فعال سیاسی گفت: آقای پورمحمدی اصولگرایی میانه‌رو است که می‌تواند طیف معتدل اصولگرا را نمایندگی کند. او هم دبیرعالی جامعه روحانیت مبارز است و هم در شورای وحدت حضور دارد و طبیعی است که بتواند نماینده بخش مهمی از اصولگرایان باشد.
هرچه به انتخابات نزدیک می‌شویم نامزدهای انتخاباتی بیشتر مورد ارزیابی عمومی قرار می‌گیرند و طبیعتا در ایام پیش رو و با داغ‌شدن فضای انتخاباتی و البته برگزاری برنامه‌های تبلیغی نامزدها این قضاوت‌ها دقیق‌تر هم خواهد شد.
سید حسین نقوی حسینی، فعال سیاسی و نماینده پیشین مجلس، درباره این موضوع به «نامه‌نیوز» گفت: «شورای نگهبان در نهایت اسامی تأیید صلاحیت‌شدگان را اعلام کرد و اکنون می‌شود گفت همه سلایق سیاسی نامزدهای خود را در انتخابات می‌بینند و می‌توانند به راحتی دست به انتخاب بزنند. در واقع هم اصلاح‌طلبان، هم اصولگرایان و هم میانه‌روها و مستقل‌ها و همه و همه نامزدهای خودشان را در بین شش نامزد نهایی انتخابات می‌بینند».

او ادامه داد: «آقای پورمحمدی اصولگرایی میانه‌رو است که می‌تواند طیف سنتی، میانه‌رو و معتدل اصولگرا را نمایندگی کند. او هم دبیرعالی جامعه روحانیت مبارز است و هم در شورای وحدت حضور دارد و طبیعی است که بتواند نماینده بخش مهمی از اصولگرایان باشد. آقای قالیباف هم نماینده نواصولگرایان است و با شورای ائتلاف کار می‌کند و نماینده بخش دیگری از اصولگرایان است. آقایان جلیلی، زاکانی و قاضی‌زاده هاشمی هم از طیف حامیان دولت آمده‌اند که البته تفاوت‌هایی میان اینها می‌تواند وجود داشته باشد؛ از جمله اینکه در درجه‌بندی سیاسی بین این سه آقای جلیلی در مرتبت اول، آقای زاکانی مرتبت دوم و آقای قاضی‌زاده مرتبت سوم را دارد. به هر حال طیف دولت سه نماینده دارد. آقای پزشکیان هم که مورد اجماع همه اصلاح‌طلبان و اعتدالی‌هاست. با این اوصاف هیچ دلیلی ندارد که کسی با انتخابات قهر کند زیرا همه نامزدهای خود در انتخابات را دارند».
این فعال سیاسی همچنین بیان کرد: «حتما حضور مردم در انتخابات پیش رو قابل قبول خواهد بود زیرا تکثر دیدگاه‌های موجود در جامعه در نامزدهای موجود دیده می‌شود. با این اوصاف حتما مردم پای صندوق می‌آیند. البته حضور مردم به سخنان نامزدها در ایام تبلیغات انتخاباتی هم بستگی دارد. اگر مردم سخنان آنان را واقعی و رافع مشکلات خود ببینند، بیش از پیش قانع می‌شوند که پای صندوق‌ها حاضر شوند».
نقوی حسینی در پایان گفت: «نامزدها در مناظره‌های انتخاباتی می‌توانند خود را طوری معرفی کنند که مردم واقعا اعتماد کنند. در واقع ایام پیش رو تا روز انتخابات در افزایش اعتماد عمومی بسیار تأثیرگذار است».

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/882799/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هومن سیدی: فقط 30٪ از «وحشی» واقعی‌ست؛ باقی، تخیل است

چهره‌ها/جدیدترین عکس از امیر جعفری و ریما رامین فر در رشت

چه زود برگشتی خونه!

سپاهان، جذب ستاره استقلال را لو داد!

ساپینتو، دست روی مدافع چپ 21 ساله گذاشت

عبدالله آوجی: بله، با پرسپولیس مذاکره کردم!

درویش بله دورسون را گرفت

ادعای رسانه معتبر؛ علی کریمی به استقلال پیوست!

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد با خانواده شهیدان قاسمی، فروغی‌راد و مهری در استان زنجان

حزب‌الله: پیروزی ایران موقعیت آن را به عنوان یک قدرت منطقه‌ای تثبیت کرد

بحران در هوانوردی اسرائیل، تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن گوریون

اصلاح‌طلبان با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و سازمان‌ملل مکاتبه کردند و پیشنهادات خود را ارائه دادند

استوری محسن چاوشی در تاسوعای حسینی

همه چیو شنیدم متاسفانه!

تاریخ ناگفته فضانوردی؛ اولین موجوداتی که به مدار ماه سفر کردند، انسان نبودند

فردا، اقامه نماز ظهر عاشورا در شهر‌های مختلف خوزستان

محرم اجازه جدایی به دروازه‌بانش نمی‌دهد

ملی‌پوش پیشین والیبال در سری A2 ایتالیا

نقل و انتقالات فوتسال؛ مدعی جدید وارد می‌شود

حمله به قلب امنیت انرژی و پیامد سیاست‌های متناقض

حقیقت‌پور: صداوسیما حق ندارد جلوتر از نظام حرکت کند

«شهید فقهی» که بود؟

گفتگوی آخرین خبر با سخنگوی هیات رئیسه مجلس؛ چرا اسرائیل با ایران وارد جنگ شد؟

روایت فرزند شهید طهرانچی از روز شهادت شهید مسعود علی‌محمدی

اختلاف سنی 70 سال!

من نمیخوام برنده باشم!

ساخت ابزار اندازه‌گیری سرعت پیری و پیش‌بینی زوال عقل

جهاد بی‌وقفه صنعت نفت در جنگ 12 روزه تحمیلی

دومین تیم لیگ برتر در بروجن اردو می‌زند

سرمربی مشهور میزبان تیم ملی ایران

در انتظار لیست ترسناک از رقیب ایران

تسریع در بازگرداندن کاهش عرضه داوطلبانه اوپک‌پلاس

دستاوردهای امنیتی علیه موساد در جنگ 12 روزه به روایت الخنادق

تشییع باشکوه پیکر شهید مدافع وطن «محمد فقیه منزه»

انتشار برای نخستین بار؛ روضهٔ جانسوز حاج‌قاسم برای عاشورای امام حسین(ع)

اردوغان: آتش‌بس بین ایران و اسرائیل مسیر را برای غزه باز کرد

کشورهای عربی خلیج فارس به دنبال تنش‌زدایی میان ایران و اسرائیل

چهره‌ها/ عکس جدید سحر امامی با همسرش پربازدید شد

نمیتونیم مثل دوتا دوست معمولی باشیم؟

پدیده نجومی کم‌نظیر در تاریخ: دو ستاره درحال انفجار همزمان در آسمان ظاهر شده‌اند

نکونام در اوساسونا؛ سلام به لالیگا

الوحده بدون احمد نور و با مورایس در آلمان

دستیار مهدی رحمتی در کادرفنی تارتار!

دو ستاره رئال در آستانه محرومیت

گزینه دروازه‌بانی استقلال لژیونر می‌شود!

ستاره یوونتوس هدف جدید لیگ عربستان

هشدار سازمان هواپیمایی؛ بعد‌ از ساعت 18 عصر پروازی نداریم

بازار طلا پس از تعطیلات به کدام سو می‌رود؟

بیانیه سپاه: هر تجاوزی فروپاشی رژیم صهیونیستی را شتاب می‌دهد

دیلی تلگراف: موشک‌های ایرانی به پنج تأسیسات نظامی اسرائیل اصابت کرده‌اند که پیشتر به آن اشاره نشده است