ژاپنی ها برای کاهش استفاده از نمک قاشق با طعم نمک ساختند!
علمي
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - همشهری / در اینکه ژاپنیها ید طولایی در اختراع چیزهای عجیب و غریب و البته کاربردی دارند شکی نیست، اما این اختراع جدید چشم بادامیها دیگر شاهکار است، بهویژه برای کسانی که فشار خون بالا دارند و با حسرت به نمکدان سر سفره نگاه میکنند.
به گزارش بهداشت نیوز مردم سرزمین آفتاب برای کاهش مصرف نمک، قاشقهای الکترونیکی را اختراع کردهاند با اسم «قاشق بانمک»! این «قاشق با نمک» در زمان استفاده با ارسال یک موج الکتریک، طعم ملکولهای ماده یون در نمک غذا را روی زبان متمرکز میکند و باعث میشود که آدم طعمی شورتر از واقعیت غذا را بچشد.
به این ترتیب دیگر نیازی به افزودن نمک به غذا وجود ندارد. این قاشق پیشرفته ژاپنی 60گرم وزن دارد و به باتری لیتیومی قابل شارژ مجدد مجهز است. قرار است این قاشقها از سال آینده وارد بازار شوند.
پژوهشگران شرکت کایرین، غول صنعت نوشیدنی در ژاپن که با همکاری پژوهشگران دانشگاه میجی این قاشق را اختراع کردهاند، امیدوارند اختراع جدیدشان با کاهش مصرف نمک، میزان مواد مضر ناشی از سدیم را در بدن مشتریان کاهش دهد.
این شرکت درحالحاضر فقط 200قاشق الکتریکی را بهصورت آنلاین و به قیمت 127دلار به فروش میرساند و قرار است این قاشقها از سال آینده بهصورت انبوه وارد بازار شوند.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/873745/