پیام خوزستان

آخرين مطالب

فرمانده نیروی دریایی ارتش: برای عبور از اقیانوس آرام، بهانه‌ به دست هیچ کشوری ندادیم سیاسی

فرمانده نیروی دریایی ارتش: برای عبور از اقیانوس آرام، بهانه‌ به دست هیچ کشوری ندادیم
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایرنا / فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه در عملیات بزرگ عبور از اقیانوس آرام هیچ بهانه ای به دست هیچ کشوری ندادیم، گفت: در این عملیات ما در حوزه ارتباطات یک ثانیه قطعی هم نداشتیم و به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی، وجه بین‌المللی جمهوری اسلامی در جهان قوت گرفت.
امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش عصر سه‌شنبه، 25 اردیبهشت در همایش «اقتصاد و قدرت دریامحور» که در مرکز پژوهش‌های علمی و مطالعات استراتژیک خاورمیانه برگزار شد، ضمن تبریک دهه کرامت، گفت: نقش ما در حوزه اقتصاد دریامحور از زمان دفاع مقدس آغاز شد و امروز هم در پهنه‌های اقیانوسی جهان ادامه دارد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش افزود: عملیات مروارید در دوران دفاع مقدس در شمال خلیج فارس رخ داد موجب قطع توان نظامی و شاهرگ اقتصادی دشمن بعثی شد اما به دنبال آن شاهرگ اقتصادی ما تابه امروز فعال بوده است.
دریادار ایرانی ادامه داد: عمده فعالیت‌های ما در زمان دفاع مقدس در بندر امام انجام می‌شد و در این محدوده اسکورت‌ها صورت می‌گرفت. در سال 86 حفاظت و حراست از محدوده خلیج فارس به دلایلی چون آغاز دزدی دریایی و تروریسم دریایی به نداجا واگذار شد.
وی تصریح کرد: به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی منافع دریا برای همه است، باید نیروهای مسلح کشور با اقتدار از منافع دریایی حفاظت کنند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش تاکید کرد: خداوند را شاکرم که توانستیم ماموریت ناوگروه 86 را به سرانجام برسانیم، بعد از جلسه با رهبر انقلاب اسلامی، طی 11 ماه جلسات مختلف برای انجام این ماموریت داشته ایم.
دریادار ایرانی بیان کرد: در سالی اوج توطئه‌های دشمن در کشور بود ما اقدامات عملی این عملیات را آغاز کردیم و توانستیم توسط نخبگان کشور و با انجام اقدامات علمی مسیرهای حرکت را مشخص کنیم.
وی بیان کرد: ما امروز با توجه به اقدامات علمی انجام گرفته توسط نخبگان می‌توانیم بگوییم که چطور می‌توان از هر اقیانوس عبور کرد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش، ماموریت ساحلی و غیرساحلی را دو نوع دریانوردی برشمرد و گفت: در ماموریت ناو گروه 86 ما از اقیانوس آرام که ساحل ندارد با ناوشکن دنا عبور کردیم.
دریادار ایرانی با اشاره به انواع نبوغ در ماموریت ناوگروه 86 گفت: نبوغ آماد و پشتیبانی، نبوغ مدیریتی و نظامی ما در این ماموریت ایجاد شد که امروز می‌توانیم بگویم ما در تمامی حوزه‌ها به نبوغ کامل در ناوگروه 86 دست یافتیم.
وی درباره اقدامات حوزه بهداشت و درمان، گفت: ما از تمامی تجهیزات بهداشتی و درمانی در ناوگروه در اختیار داشتیم به گونه ای که تیم درمانی ما در این ماموریت، 3 مورد عمل جراحی را انجام دادند و یک احیا را صورت دادند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش تاکید کرد: در حین ماموریت و در بندر جاکارتا با وجود تبلیغات سوء و منفی علیه ایران استقبال رسمی توسط آنها صورت گرفت، ما تا جاکارتا بارها و بارها دریانوردی کرده بودیم اما بعد از آن و ورود به اقیانوس آرام را برای نخستین بار در برنامه داشته‌ایم.
دریادار ایرانی تصریح کرد: در حین ماموریت متوجه غرق یک ناوشکن ساخت آمریکا شدیم اما دریادلان ایران به سلامت با ناوشکن تمام ایرانی دنا از این اقیانوس عبور کردند.
وی با تاکید بر اینکه امروز امنیت دریایی به طور کامل وجود دارد، گفت: در میانه اقیانوس آرام تمامی اقتدارهای سیاسی، حقوقی، نظامی، مدیریتی، علمی و... ما صورت گرفت.
فرمانده نیروی دریایی افزود: ما در این عملیات بزرگ هیچ بهانه ای به دست هیچ کشوری ندادیم و دریادلان ایرانی تمامی موازین را رعایت کردند مثلا در آفریقای جنوبی هم در برنامه محفل انس با قرآن شرکت کردیم.
دریادار ایرانی با بیان اینکه در ماموریت ناوگروه 86 در تمامی حوزه‌ها از جمله بهداشت و درمان، امداد و پشتیبانی، آموزش، صنعتی و... اقتدار ما اثبات شد، بیان کرد: در این عملیات ما در حوزه ارتباطات یک ثانیه قطعی هم نداشتیم و به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی، وجه بین‌المللی جمهوری اسلامی در دنیا قوت گرفت.
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: ناوشکن دنا بعد از بازگشت از ماموریت ناوگروه 86، در ماموریت کمربند دریایی هم شرکت کرد اما باید بدانید که باوجود ناوشکن‌های سنگین، ناوشکن دنا در ابتدا عبور کرد که این نشانه اقتدار و عزت ایران اسلامی است.
دریادار ایرانی گفت: روزی تمام تجهیزات دریایی ما ساخت دیگران بود اما امروز به خودکفایی رسیده ایم که ناوشکن تمام ایرانی دنا نمود آن است.
وی گفت: زمانی که اقتصاد دریامحور به حرکت درآید و ما به این امر مهم توجه داشته باشیم می‌توانیم در تمامی حوزه‌ها موفق شویم لذا ما فاصله بسیاری با آنچه که باید باشیم داریم که باید این فاصله با توجه به فرمان مقام معظم رهبری کاهش یابد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/866913/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عطریانفر: جامعه تا زمانی که از انسجام برخوردار است، نیرومند خواهد بود

جلسه علنی 22 تیر مجلس برگزار شد

گزارش قالیباف از جلسه غیرعلنی مجلس درخصوص اقتصاد

اعلام وصول طرح الزام دولت به پیگیری حقوقی اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و آمریکا

مجلس تصویب کرد؛ مجازات اعدام و مصادره اموال برای جاسوسی و اقدام علیه امنیت کشور

پتروماه بندر ماهشهر در جایگاه سوم لیگ برتر تنیس روی میز بانوان

بهینه‌سازی مصرف آب در باوی با تحویل موقت طرح آبیاری تحت فشار

ضرورت صیانت از حقوق سرمایه‌گذاران در خوزستان

ماجرای معذرت خواهی استاد از ننه گوهر

شیرین ترین لحظه برای هر زوج عاشق

کشف آنچه درد را به رنج پایدار عاطفی تبدیل می‌کند

جمع آوری جایگاه‌های غیر مجاز عرضه و کشتار دام در شوش

تغییر قیمت نان در خوزستان

جلوگیری از برداشت غیرمجاز آب در ماهشهر

دانستنی های مهم درباره بیماری‌های عفونی منتقله از حیوان به انسان

تحقیر رئیس فوتبال عربستان در گینس ثبت شد

لشگری: گندوز پیشنهادی برای جدایی از تیم ندارد!

ستاره غیرمنتظره تیم ملی والیبال مقابل لهستان

موانع معصومی برای تغییر تابعیت از صدور مجوز تا قوانین اتحادیه جهانی

لیگ ملت‌ها؛ دیر یادشان افتاد ببرند!

دعوت از 20 تکواندوکار به اردوی تیم ملی

دورسون در اردوی پرسپولیس حاضر شد

بازیکن ملی‌پوش ملوان رباط پاره کرد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت همسر و مادر شهیدان والامقام «علاف بهبهانی»

دیدار سرزده رئیس‌جمهوری از وزارت نفت/ قدردانی از عملکرد 12 روزه در مدیریت جنگ

اعلام همبستگی قاطع پارلمان نیکاراگوئه با فلسطین و ایران

مقام حزب‌الله: قدرت ایران به نفع کل منطقه است

واگذاری بیش از 12 هزار مترمربع اراضی ملی در دزفول

کرم از خودِ درخته…

کارگردان «استخوان سوز» جلوی دوربین رفت!

دقیق‌ترین زبان مصنوعی جهان با گرافن ساخته شد

مسمومیت 31 نفر در دزفول بعد از مصرف مشروبات الکلی تقلبی

ساپینتو: من سیدحسین را دوست دارم

خروج ساپینتو و بازیکنان استقلال از هتل برای سفر به ترکیه

سردار دورسون: با جذب بازیکنان بهتر می‌توانیم به قهرمانی برسیم

مسئولان رئال به آلونسو اختیار تام دادند

سرمربی تیم نوجوانان شطرنج منصوب شد

عراقچی: همگام با نیروهای مسلح از هیچ کوششی برای احقاق حقوق ایرانیان فروگذار نخواهیم کرد

آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟

جانشین رییس ستاد کل نیروهای مسلح: تجهیزات نظامی ما آسیب چندانی ندیده است؛ برای 10 سال جنگ آمادگی داریم

احتمال شنیده شدن صدای انفجار در اصفهان

اقامه نماز بر پیکر شهدای اقتدار ایران در کاشان

چهره ها/ ژست خاص بازیگر هم‌گناه در فتوشات جدیدش

ادامه ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان همراه با افزایش سرعت باد

پیام بی‌سابقه رئال برای ژابی: اخراج آزاد!

سانتی کاسورلا کاپیتان اوویدو می‌ماند

جدال جذاب در فینال جام‌جهانی باشگاه‌ها

یک تیم انگلیسی مشتری مهاجم تیم ملی فوتبال ایران

لیگ ملت‌ها؛ سلام آمریکا به مرحله نهایی

احتمال تغییر نام تیم ردبول به فرستاپن