پیام خوزستان

آخرين مطالب

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد:

ورود 30 هزار میلیارد تومان خوراکی به سفره مردم با اجرای طرح فجرانه "کالابرگ" وزارت رفاه

ورود 30 هزار میلیارد تومان خوراکی به سفره مردم با اجرای طرح فجرانه "کالابرگ"
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه 220 هزار فروشگاه متصل به طرح کالابرگ هستند، گفت: با گذشت 11 روز از اجرای طرح فجرانه کالابرگ، مجموعاً 30 هزار میلیارد تومان وارد سفره مردم شده که چرخ تولید را نیز وادار به تحرک کرده است.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به نقل از ایسنا ، «علیرضا عسگریان» در حاشیه بازدید از بیست‌و‌چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران با حضور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اگر همین اتفاق نیز طی دو ماه آینده رخ دهد، طی سه ماه، 100 هزار میلیارد تومان وارد سفره مردم می‌شود.
وی افزود: قرار است کلیه خدمات اعتباری بر روی شبکه ملّی اعتبار(شما) پیاده‌سازی شود که در حال حاضر سه مورد از مهم‌ترین طرح‌ها روی این شبکه پیاده‌سازی شده است.
عسگریان با بیان این که راهبرد دولت از ابتدا توجه ویژه به سفره مردم بوده است و به همین دلیل بود که ارز ترجیحی حذف و یارانه مردم ارتقاء یافت، گفت: از ابتدای امسال طرح کالابرگ به‌عنوان یکی از فعالیت‌های اصلی شبکه ملّی اعتبار اجرا و به مرور به کل کشور تسری یافت.
وی با اشاره به طرح فجرانه کالابرگ یادآور شد: اکنون بیش از 70 درصد مردم کشور مشمول طرح کالابرگ الکترونیک هستند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه این طرح دارای چند مختصات است، تصریح کرد: در چند ماه گذشته میزان یارانه مضاعف تشویقی 120 هزار تومان و شرط استفاده‌اش این بود که افراد باید 200 هزار تومان از میزان یارانه خود را از میان 11 قلم استاندارد سبد غذایی خرید کنند تا 120 هزار تومان یارانه مضاعف برای آن‌ها شارژ شود و چون شرطی وجود داشت، موجب عدم استقبال مردم می‌شد؛ اکنون آن شرط 200 هزار تومان برداشته شده و میزان اعتبار تشویقی نیز از 120 هزار تومان به 220 هزار تومان افزایش یافته و همچنین استقبال مردمی به سقف 15 برابر رسیده است.
وی افزود: در 22 بهمن‌ماه امسال، در یک روز 800 میلیارد تومان یارانه پرداخت شد. اکنون 7200 میلیارد تومان طی 11 روز یارانه به مردم پرداخت شده است که این رقم به جز یارانه خودشان بوده و اعتبار تشویقی است. 23 هزار میلیارد تومان هم مردم خودشان خرید کرده‌اند؛ یعنی طی 11 روز، 30 هزار میلیارد تومان به روی سفره مردم نشسته است. کم‌ترین تأثیر آن این است که این موضوع بر روی سفره مردم نشسته و موجب امنیت غذایی می‌شود.
عسگریان با بیان اینکه 57 درصد مردم از طرح کالابرگ استقبال نشان داده‌اند، گفت: حدود 32 میلیون نفر از طرح استقبال کردند و این باعث شده 30 هزار میلیارد تومان بر روی سفره مردم بنشیند و علاوه بر اینکه ضمانتی برای تغذیه مردم باشد، موجب شده جریان تولیدی در کشور حرکت کند.
به گفته معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، طی 11 روز 32 میلیون بسته غذایی توزیع شده است.
وی با بیان اینکه طرح فجرانه از 18 بهمن‌ماه شروع شده و تا 18 اردیبهشت‌ماه ادامه دارد، تأکید کرد: با گذشت 11 روز از اجرای این طرح، مجموعاً 30 هزار میلیارد تومان وارد سفره مردم شده که چرخ تولیدی را نیز وادار به تحرک کرده است و اگر همین اتفاق نیز طی دو ماه آینده رخ دهد، طی سه ماه، 100 هزار میلیارد تومان وارد سفره مردم می‌شود.
عسگریان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه از 21 بهمن‌ماه تا 23 بهمن‌ماه صف‌هایی برای خرید سبدکالای طرح فجرانه ایجاد شده بود، گفت: اکنون این صف‌ها شکسته شده است.
معاون وزیر رفاه با اشاره به اینکه 220 هزار فروشگاه طرف قرارداد داریم، گفت: طی پنج تا هفت روز از 40 هزار مغازه بازدید کردیم. اگر تخلف و اختلافی وجود داشته، آن‌ها را شناسایی کردیم. همچنین از طریق مرکز، الگوریتم‌هایی را طراحی کرده و از این طریق توانستیم تخلفات یا شبهات را در سطح مغازه‌ها شناسایی کنیم.
30 بهمن 1402 21:04
کد خبر : 335,906
کلیدواژه ها: علیرضا عسگریان،معاون رفاه و امور اقتصادی، طرح فجرانه «کالابرگ
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/835656/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

باورکردنی نیست اسماعیل کارتال!

شوک واقعی بر دلار با خروج آمریکا از صندوق بین‌المللی پول

شاهدی بر زندگی مردم فلسطین زیر سایه آپارتاید صهیونیستی

هشدار زیدآبادی درباره بعضی‌ها؛ به چیزی کمتر از ورود به جنگ‌های خانمانسوز راضی نمی‌شوند!

چهره ها/ قابی از بازیگر «او یک فرشته بود» با مرضیه برومند

بزرگترین تلسکوپ جهان از خورشید عکس جدیدی گرفت

رودیگر بزرگترین معضل فصل رئال را نشان داد

عاشقانه‌های غمگین در «سلمآه»؛ دست و دلم به شعر شاد نمی‌رود

امیدواری روسیه به نتایج گفت‌وگوهای ایران و آمریکا

هدیه‌ای که آیت الله جوادی آملی از شاگردانش گرفت

متقاضیان مسکن ملی امیدیه چشم انتظار تحویل

ترافیک شدید در میدان آزادی مشهد

مستند «خاکستر» و قتلی که هیچ‌کس گردن نمی‌گیرد

کاوشگر خورشیدی هند چگونه تاریخ‌ساز شد؟

نمایندگان زن کاندیدای نایب رئیسی مجلس می‌شوند؟

ادعاهای گروسی درباره برنامه هسته‌ای ایران و مذاکرات با آمریکا؛ فکر نمی‌کنم به دنبال برجام با نام دیگری باشند

هشدار و تهدید وزیر دفاع آمریکا علیه ایران

سرخپوشان پایتخت به دنبال انتقام از مس در کویر/ رونمایی از تیم سقوط کننده در نبرد هوادار و نساجی

مقام حماس: ادعاهای نتانیاهو درباره رفح، فریاد شکست و فروپاشی است

شاید قهرمان لیگ باز هم در قزوین مشخص می‌شود

بازدید معاون اقتصادی و سازندگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از غرفه فولاد خوزستان در نمایشگاه ایران اکسپو 2025

ویدیو: گل اول نفت مسجدسلیمان به پالایش نفت بندرعباس توسط امین هاشمی فرد

موقعیت جغرافیایی و دسترسی به آب‌های آزاد، شبکه منظم حمل‌ونقل و نزدیکی به بازار‌های هدف در منطقه، از مزیت‌های رقابتی فولاد خوزستان نسبت به رقبا در حوزه صادرات محصول است

پیام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان به مناسبت روز جهانی کارگر

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

شوک به استقلال/ شاکی جدید در راه است؟

لوله پلی اتیلن چیست و چه مزایایی دارد؟

پیوستن تیوی بیفوما به پرسپولیس هنوز نهایی نشده؛ استقلال، فولاد و گل گهر دیگر مشتریان

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

حاشیه سود فولاد خوزستان 8 تا 10 درصد است

خاطره جالب منتقد سینما از نقدی که نوشت و فراستی رد کرد!

تیغ تا حالا سُریده روی پوستت؟!

بدبیاری فلیک در نیمه اول؛ کنده مصدوم شد!

جواد خیابانی گزارشگر بازی استقلال - جوبیلو ایواتای ژاپن در فینال جام باشگاههای آسیا