پیام خوزستان

آخرين مطالب

محمدخانی در نشست خبری:

کلنگ‌زنی خطوط 8، 9 و 11 مترو بعد از نیمه شعبان انجام می‌شود/ افتتاح خانه روزنامه‌نگاران در سالروز شهادت شهید آوینی شهرداری تهران

کلنگ‌زنی خطوط 8، 9 و 11 مترو بعد از نیمه شعبان انجام می‌شود/ افتتاح خانه روزنامه‌نگاران در سالروز شهادت شهید آوینی
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - نشست مطبوعاتی رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران همزمان با دومین روز از برگزاری بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار شهر ، عبدالمطهر محمدخانی، سخنگو و رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران در نشست مطبوعاتی خود که همزمان با بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد، به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
بهره‌برداری از تقاطع نواب- تندگویان در فاز اول تا پایان سال
محمدخانی در ابتدای سخنان خود با اشاره به مهمترین پروژه های شهرداری تهران در سال جاری و سال آینده، گفت: در آستانه 30 امین ماه فعالیت مدیریت شهری هستیم؛ در این مدت فاز اول بزرگراه شهید بروجردی به طول 3.7 کیلومتر به بهره برداری رسید و 18 تقاطع غیرهمسطح نیز در دستور کار قرار گرفت که در همین راستا تقاطع بزرگراه شهید نواب- تندگویان در فاز اول تا پایان امسال به بهره برداری خواهد رسید.
وی ادامه داد: انعقاد قرارداد 791 واگن مترو یکی از اتفاقات مهم امسال بود و بهره برداری از سه ایستگاه مترو در خط 6 و یک ایستگاه تقاطعی در خط هفت در ایام پیش رو انجام خواهد شد.
محمدخانی با بیان اینکه 19 کیلومتر خط مترو پرند در طول مدت اخیر به بهره برداری رسید، گفت: آغاز عملیات اجرایی خط 10 مترو نیز انجام شد و پس از نیمه شعبان، کلنگ زنی خطوط 8، 9 و 11 انجام می شود.
وی با اشاره به خرید 2 هزار و 500 دستگاه اتوبوس از خودروسازان داخلی، خاطرنشان کرد: به همین میزان اتوبوس برقی نیز خریداری شده و از ابتدای سال آینده وارد خطوط خواهند شد.
محمدخانی با اشاره به توسعه کمربند سبز تهران به میزان دو هزار هکتار در سال جاری، یادآور شد: افتتاح 40 بازار میوه و تره بار نیز در این دوره دنبال و جهش خوبی در این حوزه دنبال شد.
رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران گفت: افزایش ظرفیت پذیرش معتادان متجاهر به میزان هفت هزار و 500 تخت در سال جاری نیز از اقدامات امسال ما بود.
افتتاح خانه روزنامه نگاران در سالروز شهادت شهید آوینی
محمدخانی با بیان اینکه در 20 فروردین سال آینده و سالروز شهادت شهید آوینی خانه روزنامه نگاران شهر افتتاح خواهد شد، تصریح کرد: خانه روزنامه نگاران در یکی از خانه های قدیمی به بهره برداری خواهد رسید و در حال حاضر تأمین تجهیزات آن انجام می شود.
سخنگوی شهرداری تهران اظهار کرد: درمجموع ظهور و بروز شهردار تهران در مواجهه با رسانه ها و در معرض پاسخ بودن شهردار بی نظیر است و در بین شهرداران سابق پایتخت، این حضور بی سابقه است.
با احتساب روزهای تعطیل روزانه یک دروغ علیه شهرداری منتشر شده است
وی با بیان اینکه ما به تخریب ها عادت کرده ایم، یادآور شد: با احتساب روزهای تعطیل هر روز یک دروغ علیه شهرداری تهران منتشر می شد؛ البته این موارد از سوی رسانه های رسمی انجام نشده و بیشتر از سوی گروه های حاضر در فضای مجازی بوده است. ممکن است بخشی از برخی نقدها را قبول نداشته باشیم و نمی توانیم بگوییم نقد رسانه ها دروغ است اما در مجموع روزانه یک دروغ علیه شهرداری منتشر شده است
محمدخانی تأکید کرد: تلاش ما این بود پاسخ صریح و روشن به این موارد داشته باشیم. هرچه به انتخابات نزدیک می شویم این تلاش ها بیشتر می شود و رکورد روزانه یک دروغ به دو تا سه ساعت یکبار می رسد. این موضوع برای دولت و مجلس و دیگر نهادها نیز صدق می کند. تلاش برای ناامید کردن مردم از حضور در انتخابات طبیعی است.
برخورد جدی با استفاده‌کنندگان از ظرفیت‌های شهرداری به نفع جریانات سیاسی
وی با بیان اینکه شهرداری تهران تمام قد در انتخابات مشارکت خواهد داشت، تصریح کرد: شهرداری از تمام ظرفیت خود برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات استفاده خواهد کرد. در ایجاد زمینه برای حضور مردم حتما فعالیت خواهیم کرد اما فعالیت های سیاسی جزء خطوط قرمز ماست. همانطور که شهردار تهران نیز پیش از این اعلام کرده فعالیت های سیاسی به نفع جریانات و احزاب خط قرمز ماست. استفاده از ظرفیت های شهرداری به نفع جریانات بدون فوت وقت مورد برخورد قرار خواهد گرفت.
رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران با تأکید بر اینکه در حال حاضر غیر از قراردادهای تأمین واگن، خطوط مترو و تأمین اتوبوس و تاکسی در دیگر بخش ها قرارداد قطعی وجود ندارد و در قالب تفاهم دنبال می شود، تأکید کرد: برخی از این موارد به تأیید شورا و یا طی مسیر در دولت نیاز دارد. در خصوص مسکن گفت وگوهای جدی دنبال شده اما هنوز به قرارداد قطعی نرسیده ایم. در روزهای اخیر در فضای مجازی شایعه خنده دار حضور زندانیان چینی برای ساخت و ساز در تهران مطرح شد.
وی ادامه داد: تلاش ما در برقی سازی، مترو و دیگر بخش ها این است که اگر انتقال قطعی تکنولوژی از چین به ایران صورت بگیرد، این اقدام انجام خواهد شد.
محمدخانی ادامه داد: صنعتی سازی مسکن از سوی برخی شرکت های داخلی دنبال می شود و شرکت های خارجی نیز در این زمینه تجربه خوبی دارند. در کنار سرمایه گذاری چینی ها برای توسعه مسکن و نوسازی بافت فرسوده، این موضوع بررسی خواهد شد که آیا صنعتی سازی مسکن توسط شرکت های چینی انجام شود یا توان داخلی آن وجود دارد؟
محمدخانی با بیان اینکه مسکن سازی بر اساس طرح تفصیلی صورت می گیرد، یادآور شد: در کلانشهرهایی همچون تهران برای بخش هایی از شهر به ویژه بافت فرسوده، گریزی از بلندمرتبه سازی در چارچوب های طرح تفصیلی وجود ندارد.
رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران با تأکید بر اینکه در تمام نظرسنجی ها و افکارسنجی ها برای مردم ترافیک و آلودگی هوا دو دغدغه اصلی است، خاطرنشان کرد: ما همین امروز هم ترافیک را در محورهای اطراف نمایشگاه شاهد هستیم.
وی با بیان اینکه برقی سازی با جدیت در سال جاری دنبال شد، گفت: شورای شهر و شهرداری در سال جاری حدود 50 درصد از بودجه را برای توسعه حمل و نقل اختصاص دادند و در سال آینده نیز همین رقم پیش بینی شده است. فردا با حضور شهردار تهران جزئیات بودجه سال آینده مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
محمدخانی ادامه داد: در حوزه برقی سازی قرارداد بی نظیری در تاریخ بلدیه منعقد شد؛ دو هزار و 500 دستگاه اتوبوس، 27 هزار تاکسی برقی، 10 هزار ون برقی و 150 هزار موتورسیکلت برقی در سفر دوم شهردار تهران به چین دنبال شد و در مرحله تراکنش مالی است. اگر وزارت صمت و بانک مرکزی همکاری لازم را داشته باشند، امیدوار هستیم که اولین گروه از خودروها از جمله تاکسی های برقی تا پایان بهار سال آینده وارد ناوگان شوند و در ابتدای تابستان نیز اولین گروه از اتوبوس ها وارد خواهد شد. 
وی با تأکید بر اینکه ما مسیر خارجی را راحت تر دنبال کردیم و موانع در بخش داخلی بیشتر بود، ابراز امیدواری کرد که موانع داخلی برطرف شود.
سال آینده یکی از خطوط تراموا اجرایی خواهد شد
رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران همچنین تصریح کرد: دو مسیر تراموا در شورای عالی ترافیک به تصویب رسیده است؛ اگر تا چند هفته پیش موضوع تراموا یک بحث سلیقه ای بود امروز به الزام قانونی تبدیل شده است. در نوع تراموا آنچه به نتیجه رسیده تراموای چرخ لاستیکی است که هزینه اجرای کمتری دارد و از تکنولوژی روز دنیا در آن استفاده می شود و می تواند به حوزه حمل و نقل در پایتخت کمک کند. سال آینده یکی از خطوط تراموا اجرایی خواهد شد.
کلنگ زنی 7 کیلومتر مسیر از بخش جنوبی خط6متذو؛ نیمه شعبان
وی با بیان اینکه هر ساله از اواسط بهمن ماه ترافیک پایان سال آغاز می شود، گفت: ما توسعه مترو و برقی سازی را یکی از راهکارهای اصلی در این زمینه می دانیم. خط 6 و 7 مترو سال آینده نهایی می شود و در عین حال کلنگ بخش تکمیلی این دو خط نیز امسال به زمین می خورد و سال آینده ایستگاه های آن به بهره برداری خواهد رسید. همزمان با نیمه شعبان در خط 6 مترو هفت کیلومتر از محل ایستگاه دولت آباد به شهرری کلنگ زنی می شود. در خط هفت نیز از میدان کتاب تا دانشگاه علوم، تحقیقات اجرای عملیات صورت خواهد گرفت.
محمدخانی با تأکید بر اینکه در حوزه توسعه حمل و نقل عمومی هرآنچه شهرداری باید انجام می داده انجام داده است، یادآور شد: ما موضوع تراموا و اتوبوس را نیز در کنار توسعه مترو در سال آینده دنبال می کنیم.
عوارض مازاد بر تراکم در دو سال گذشته نزدیک به صفر بوده است
سخنگوی شهردار تهران با بیان اینکه عوارض مازاد بر تراکم در دو سال گذشته نزدیک به صفر بوده و گزارشات نیز این موضوع را تصدیق می کند، گفت: عوارض در سال آینده نیز صفر است. به نظر می رسد شهرداری تهران بابت این موضوع باید مورد تقدیر قرار می گرفت.
وی در خصوص تشکیل قرارگاه تعلیم و تربیت، تصریح کرد: گزارش این قرارگاه توسط معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران ارائه خواهد شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/835571/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نشست رئیس اپراتور تلفن همراه کیش و مدیر مخابرات استان هرمزگان

ادعای توزیع بنزین بی‌کیفیت در قزوین رد شد

علت انتشار دود از پتروشیمی تبریز چه بود؟

تکذیب شایعه اختلاط بنزین با آب در یکی از جایگاه‌های سوخت

بیش از 220 درخواست در میز خدمت بنیاد شهید و امور ایثارگران اردبیل بررسی شد

جلسه شورای اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با حضور مسئولان ستاد مرکز برگزار شد

دیدار رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها و مسئولان بنیاد شهید با خانواده «شهیدان ساداتی و هاشمی تبار»

ضرورت تسریع در تکمیل طرح تعریض محور دارخوین - شادگان

نیروگاه غرب کارون، تأمین‌کننده برق پایدار برای بخش مهمی از اهواز

کشف انبار دپوی 50 تن برنج در اهواز

قیمت نفت افزایش یافت

پالایشگاه آبادان به کمک کم‌آبی منطقه شتافت

رقابت 47 هزار و 251 داوطلب در آزمون سراسری 1404

ثبت مصرف 9 هزار و 14 مگاوات برق در خوزستان

بازدید مدیر کل بنیاد مازندران از گلزار شهدای روستای پنجک مرزن آباد چالوس

بهره وری ناوگان حفاری به 78 درصد رسید/ کاهش 14 درصدی زمان‌های انتظار

لزوم تدوین نقشه‌راه صادرات خرما با مشارکت دستگاه‌های خوزستان

آمادگی کامل دفاتر خدمات مسافرتی خوزستان با آغاز موج سفر‌های تابستانی

گرما در خوزستان صاحبخانه شد

17 شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی آلودگی هوا

انتصاب مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس

لزوم تعامل دستگاه‌های خوزستان برای ترخیص کالا‌های ملوانی

تداوم وزش بادهای جنوب شرقی و ناپایداری‌های محلی در هرمزگان

آغاز ساخت بیش از 4 هزار کلاس درس در خوزستان

تاکید معاون قضایی دادگستری خوزستان بر گسترش فرهنگ صلح و سازش

آغاز اردو‌های جهادی تابستانه بسیج دانشجویی اندیمشک در روستا‌ها

هشدار زرد هواشناسی خوزستان نسبت به وقوع تندباد و گردوخاک

صدور دستور جمع‌آوری 65 فلر فعال اطراف اهواز

رهاسازی 36 میلیون متر مکعب آب برای آبیاری نخلستان‌های خنافره شادگان

دستگیری اعضای باند سارقان احشام در شادگان

عملکرد مأیوس‌کننده جنوب‌ شرق آسیا در توسعه انرژی پاک

تحقق وعده استاندار خوزستان؛ آب به نخلستان های خنافره شادگان رسید

توسعه زیرساخت‌ها و اشتغال پایدار مرزنشینان

ضرورت تدوین نقشه راه صادرات خرما و لزوم برنامه‌ریزی های دقیق

نشست کارگروه ملی مقابله با آلودگی هوا تشکیل شد

رژیم آمریکا، دشمن اتحاد ملت ایران

ثبت دمای 49 درجه و بالاتر در هفت شهر خوزستان

ضرورت حفظ امنیت روانی مردم در جنگ شناختی

ثبت رکورد تازه تولید در پتروشیمی کارون

دستگیری 35 محکوم متواری در بهبهان

فردا، آغاز رقابت بیش از 47 هزار داوطلب خوزستانی در نوبت دوم آزمون سراسری

سایه تهدید تحریم‌های ترامپ بر صادرات نفت روسیه

بازدید مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش از اداره تأمین اجتماعی

🎬 خاموشی‌های خانگی در پی پیگیری‌های استانی به میزان 60 درصد کاهش می‌یابد

حرکت به سوی استانداردهای نوین گردشگری در پلاژهای کیش

انتصاب نماینده وزارت نفت در طرح‌های بیع متقابل گازرسانی

هشدار نارنجی خیزش گردوخاک در خوزستان

تلاش برای راه‌اندازی زیپ‌لاین بر روی کارون تا زمستان امسال

ثبت‌نام بیش از 400 حافظ دزفولی در سامانه حفظ قرآن

دومین جلسه پدافند غیرعامل بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد