پیام خوزستان

آخرين مطالب

قاسمی در حاشیه هفدهمین نمایشگاه گردشگری تهران تاکید کرد؛

معرفی پایتخت با شعار "تهران دیدنی" به عنوان مقصد گردشگری شهرداری تهران

معرفی پایتخت با شعار "تهران دیدنی" به عنوان مقصد گردشگری
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران گفت: امسال اصلی‌ترین هدف در هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران مشخص شدن تهران به عنوان مقصد گردشگری با شعار "تهران دیدنی" است.

امیر قاسمی رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران در حاشیه برگزاری هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران و صنایع وابسته در گفت‌وگو با خبرنگار شهر درخصوص مشارکت شهرداری تهران و ارائه ظرفیت های این مجموعه در نمایشگاه اظهار کرد: نمایشگاه امسال متفاوت از سال گدشته است و بیشتر جنبه تعاملی با مخاطب دارد. اگر تهران را به صورت چهارسوق در نظر بگیریم، امسال در نمایشگاه گردشگری در چهار ضلع غرفه مختص شهرداری تهران موضوعات‌ مختلف ارائه شده است.
وی افزود: اصلی ترین نقطه کار در نمایشگاه امسال مشخص شدن تهران به عنوان مقصد گردشگری با شعار "تهران دیدنی" است. ضمن اینکه در بخش های مختلف غرفه، نقاطی برای تعاملات افراد با موضوعات شهر تهران پیش بینی شده است. بستری فراهم شده که در چهار روز برگزاری نمایشگاه از همه محلات شهر تهران برای بازدید از نمایشگاه حضور پیدا کنند و تورهایی را به مقصد نمایشگاه گردشگری تهران تعریف کرده ایم که همه مناطق و خصوصا افراد فعال در گردشگری در محلات از غرفه تهران و موضوعاتی که در جای جای نمایشگاه وجود دارد، استفاده کنند.
قاسمی ادامه داد: ما نیز تعامل با سایر بخش ها را در حوزه گردشگری آغاز کردیم و با بخش خصوصی که در توسعه گردشگری نقش بسزایی دارد مذاکراتی داشتیم. از این فرصت در جهت توسعه زیرساخت ها و جلب سرمایه گذار استفاده می کنیم تا تهران را معرفی کنیم، چرا که مهم‌ترین مشکل تهران عدم شناخت در مورد آن است.
رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران درباره نقش شهرداری تهران در حوزه گردشگری پایتخت، گفت: موضوع گردشگری وزارتخانه دارد که متولی اصلی آن است اما با توجه به اینکه شهرداری تهران زیرساخت های خوبی دارد و متولی شهر است به این حوزه ورود کرده است. بر همین اساس و با توجه به دغدغه شهردار تهران در حوزه گردشگری، موضوع تشکیل هلدینگ گردشگری رقم خورده است تا داشته های ما و سیاستگذاری و نظارت در حوزه گردشگری در شهر تهران یکپارچه شود و همه آنها را بتوان مدیریت کرد.
وی اضافه کرد: اگر هدف ما توسعه گردشگری نبود به دنبال افزایش زیرساخت نبودیم. همچنین بخشی از سفر شهردار تهران به چین درباره این بود که در شهر تهران مراکز تفریحی و گردشگری به‌روزی را احداث کنیم و از فضاهایی که در شهر تهران داریم نهایت استفاده را داشته باشیم. بر همین اساس ما برای مخاطب‌مان در حوزه گردشگری از نقطه فرودگاه امام خمینی (ره) تا بافت تاریخی و مراکز اقامتی فکر کرده ایم.
قاسمی افزود: تا کنون نیز خدمات مناسبی از طریق مجموعه هایی مانند برج میلاد، اراضی عباس آباد، خلیج فارس و ... ارائه شده و مجموعه ای نیز در آینده در بوستان آزادگان خواهیم داشت. درواقع چه از طریق مجموعه هایی که در آن‌ها تملک داریم و چه مراکزی که شرکای اجتماعی ما هستند، برای شهروندان تسهیلات فراهم می کنیم تا بتوانند از خدمات آنها استفاده کنند.
رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران با بیان اینکه بحث "گردشگری آسان و ارزان" که از سال گذشته دنبال می شود نیز براساس تفاهم با اماکن است که در قالب مسئولیت های اجتماعی مان پیگیری می کنیم، تصریح کرد: در این راستا تخفیفاتی را از مراکز گردشگری می گیریم و به شهروندان ارائه می دهیم. در سطح محلات هم فعالین گردشگری داریم تا از این طریق نقاط مختلف گردشگری شهر تهران معرفی شوند که این هدف گذاری اصلی برای نوروز امسال است تا بتوانیم خدمات ویژه ای را به مردم ارائه دهیم.
وی در خصوص آخرین وضعیت تشکیل هلدینگ گردشگری در شهرداری تهران نیز توضیح داد: حکم 91 برنامه چهارم توسعه شهرداری تکلیفی برای شهرداری دارد که موضوع آن تشکیل "سازمان گردشگری و مراکز تفریحی" است. به جهت اینکه در این برنامه به سازمان گردشگری برسیم، نیاز است یک سری مقدمات را از طریق تشکیل هلدینگ برای آن مهیا کنیم. قبل از اینکه ارتباطات مالی این مجموعه ها به یکدیگر وصل شود باید در قالب هلدینگ بحث نظارت و برنامه ریزی مجموعه‌ ها را دنبال کنیم تا در نهایت تجربه موفق هلدینگ به سازمان گردشگری و مراکز تفریحی شهر تهران منجر شود.
قاسمی ادامه داد: تشکیل این هلدینگ در حال حاضر در مرحله چکش کاری اساسنامه است و شورای سیاستگذاری توسط شهردار تهران در این خصوص تعیین شده که جلسات آن در حال برگزاری است تا اساسنامه و سیاست های اصلی گردشگری شهرداری تهران در این اساسنامه بیاید و بعد از تایید اساسنامه توسط شورای شهر، هلدینگ تشکیل خواهد شد. امیدواریم در اوایل سال 1403 شاهد تشکیل این هلدینگ باشیم.
رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران در پایان خاطرنشان کرد: تهران شهری دیدنی است و ضعف بزرگ آن این است که حتی خود تهرانی ها نیز این شهر ر ا به خوبی نمی شناسند. تهران پتانسیل بی نظیری دارد چرا که در دنیا نمی توانید شهری را پیدا کنید که چهار اقلیم را در خودش داشته باشد. فقط باید این شهر را معرفی کنیم و توسعه بدهیم و زیرساخت‌هایی را برای آن مهیا کنیم تا مخاطب به سمت تهران جذب شود.
گفتنی است؛ هفدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران و صنایع وابسته از 23 تا 26 بهمن در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می شود و شهرداری تهران نیز در سالن 38، غرفه 15 میزبان علاقمندان حوزه گردشگری است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/832768/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سفارت چین: به ایران موشک‌ ندادیم

روایت ضرغامی از واکنش رهبر انقلاب به ساخت یک ویدئوی حماسی در دهه‌ 80

روایت بغض‌آلود المیرا شریفی مقدم از خداحافظی با فرزندانش در زمان جنگ 12 روزه

مهسا طهماسبی رقیب رامبد جوان شد؟

حسن‌زاده: من می‌توانم ساپینتو را روی نیمکت کنترل کنم

خیابانی: طرفدار PSG هستم، من را به امریکا ببرید!

جغرافیای فوتبالی لندن با جواد خیابانی

حرکت غیرمنتظره انریکه در آستانه دیدار با رئال مادرید!

داور دیدار پاری‌سن‌ژرمن - رئال مادرید؛ مارسینیاک

درستکار: حسن یزدانی در وزن 97 کیلوگرم به کشتی بازمی‌گردد

دلار جهانی روی خوش ندید

واکنش معاون عراقچی به مواضع اروپا نسبت به تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران

تصاویر کمتر دیده شده از لحظه حمله رژیم صهیونیستی به صداوسیما

هشدار سلیمی‌نمین به تریبون‌داران

من این زندگی و میخواستم؟

استوری جدید و معنادار رضا گلزار در اینستاگرام

پیشگیری از عفونت پا در تابستان با جوراب‌های ضدبو نانویی

کدام ورزشگاه‌ها برای میزبانی در لیگ برتر مشکل دارند؟

لغو سوال‌برانگیز انتخابات فدراسیون بدنسازی

چالش خطرناک پیش روی تیم ملی والیبال

واکنش ساپینتو به حضور در استقلال

رایزنی وزیر خارجه با بن‌سلمان؛ عراقچی از موضع ریاض علیه تهاجم رژیم صهیونیستی تشکر کرد

روایت وزیر دفاع عربستان از دیدارش با وزیر خارجه ایران

ادعای آمریکا: ترامپ خواهان بازگشت ایران به جمع کشورهای عادی جهان است

تغییر زمان برگزاری سومین همایش زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی

خطر در کمین یک میلیون شغل مرتبط با خودرو

اقدام اضطراری برای کنترل شوری آب در جنوب خوزستان

آغاز رهاسازی 36 میلیون مترمکعب آب از سد مارون برای نخیلات شادگان

استاندار تاکید کرد؛ کاهش حتی یک مترمکعب از حق‌آبه خوزستان ممنوع است

🎬نشست کمیته تخصیص اعتبارات عمرانی و جلسه "توسعه محله محور"

مارسکا: چه فصل درخشانی، چه تیمی دارم!‏

روشن دو استقلالی را به بهشت فرستاد!

صعود دو مدعی دیگر یورو 2025 به یک‌چهارم نهایی

ستاره چلسی: پول می‌گیرم که گل بزنم!‏

اولین تمرین گل‌گهر بدون چند ستاره اصلی

مدیرعامل شمس‌آذر: پنجاه درصد تیم جدا شده‌اند

طوفان رئال مادرید را زمین‌گیر کرد!

چلسی 2-0 فلومیننزه؛ آبی‌های لندن در فینال جام جهانی

انتخابی جام ملت‌ها؛ ورود دختران فوتبال ایران به اردن

مدافع تراکتور راهی چادرملو شد

خلاصه بازی فلومیننزه 0 - چلسی 2

بعد از موسیالا نوبت به مصدومیت کایسدو رسید

رد جنجالی پنالتی برزیلی‌ها؛ چلسی عاشق لتسیه شد

گل دوم چلسی، بریس ژائو پدرو برابر تیم سابقش

سانحه رانندگی شدید برای مربی سرشناس

ضربه خطرناک مالو گوستو به دروازه فلومیننزه

امباپه فیکس شد؛ همه چیز آماده برای انتقام

اولین صحبت آقاسی با استقلالی‌ها

تصاویر جنجالی‌ترین لحظه زندگی ستاره پرسپولیس!

شوت کوکوریا با فاصله کم از دروازه به بیرون رفت