پیام خوزستان

آخرين مطالب

اوسط در میز خدمت وزارت کار در نمازجمعه تهران:

خدمت مستقیم و پاسخگویی سریع به مردم، رسالت اصلی دولت سیزدهم است/ طرح ملّی «دولت مردمی؛ وزارت پاسخگو» به‌مناسبت دهه فجر در سراسر کشور برگزار می‌شود وزارت رفاه

خدمت مستقیم و پاسخگویی سریع به مردم، رسالت اصلی دولت سیزدهم است/ طرح ملّی «دولت مردمی؛ وزارت پاسخگو» به‌مناسبت دهه فجر در سراسر کشور برگزار می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - رئیس مرکز بازرسی، ارزیابی عملکرد و ارتباطات مردمی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، خدمت مستقیم و پاسخگویی سریع به مردم را رسالت اصلی دولت مردمی سیزدهم دانست و گفت: طرح میز خدمت تحت عنوان «دولت مردمی؛ وزارت پاسخگو» به‌مناسبت 45اُمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به‌طور همزمان در سراسر کشور در دهه فجر امسال به محوریت ادارات‌کل استانی برگزار می‌شود.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، «امیرعلی‌ اوسط» گفت: به‌مناسبت گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر، میز خدمت ارتباطات مردمی تحت عنوان ویژه برنامه «دولت مردمی؛ وزارت پاسخگو» در محل میز ستاد، مستقر و علاوه بر پاسخگویی به موضوعات مطروحه مردم در ایام مذکور، مراسم افتتاحیه میز خدمت با ساختار جدید و رونمایی از سامانه ارتباط با وزارت مردم با حضور «سیدصولت مرتضوی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حجت‌الاسلام والمسلمین «احمد صالحی» رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری و مسئولین ارشد دستگاهی(ستادی و سازمان‌های تابعه) عملیاتی شد. 
وی تصریح کرد: همچنین در راستای این طرح ملّی و تأکیدات مقام عالی وزارت مبنی بر تکریم مردم و تسریع در فرآیند پاسخگویی، میز خدمت وزارت کار، امروز در نماز‌جمعه تهران در محل مصلای امام خمینی(ره) نیز به‌منظور استماع موضوعات مطروحه مردم و پاسخگویی به مشکلات و مسائل آنان مستقر شد.
اوسط تأکید کرد: تمام تلاش ما این است که مردم عزیز، شیرینی دریافت خدمت و گره‌گشایی از کار را به‌صورت آنی و لحظه‌ای در میز خدمت دریافت کنند.
رئیس مرکز بازرسی، ارزیابی عملکرد و ارتباطات مردمی وزارت تعاون، مهم‌ترین هدف اجرای طرح ملّی «دولت مردمی؛ وزارت پاسخگو» را خدمت‌رسانی به مخاطبین دستگاهی(ستادی و سازمان‌های تابعه)، استماع مسائل و مشکلات مردمی و پاسخگویی دقیق و مناسب به درخواست و شکایات آنان، افزایش رضایت‌مندی مردم، کاهش آمار مکاتبات مردمی و ساماندهی و راهبری و نظارت بر فرآیند رسیدگی به آن مکاتبات عنوان کرد.
وی خاطرنشان ساخت: برگزاری این رویدادهای میدانی موجبات جهاد تبیین اقدامات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای مردم عزیز را فراهم می‌کند.
اوسط افزود: میز خدمت وزارت تعاون جهت پاسخگویی به سؤالات مردم و مشاوره‌های کاربردی و حل مشکلات نیز در روز 22 بهمن‌ماه در مقابل درب ورودی وزارتخانه واقع در خیابان آزادی برپا می‌شود.
براساس این گزارش، در حاشیه نمازجمعه امروز تهران، مدیران و رؤسای سازمان‌ها و مدیران‌عامل بانک‌ها و صندوق‌های بازنشستگی تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در میز خدمت در دیدار چهره به چهره با مردم تحت‌ عنوان برنامه «دولت مردمی؛ وزارت پاسخگو» با اقشار مختلف دیدار و گفت‌وگو کردند و پاسخگوی مسائل و مشکلات آن‌ها بودند.
21 بهمن 1402 09:20
کد خبر : 335,032
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/831771/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف محموله صوتی و تصویری قاچاق در بندرماهشهر

میرطاهر مظلومی: ما ترک ها روی ابالفضل العباس (ع) تعصبی هستیم

عصبانیت نوید محمدزاده از دستگیری پدرِ همسرش

هومن سیدی: دوست ندارم هیچ‌ کدوم از داشته‌هام رو بیرون بیارم‌!

«وقایع اتفاقیه» ویژه سریال‌های محرم؛ فصل جدید روی آنتن رفت

اینا پزشکی نمی‌کنن، کاسبی می‌کنن

نفیسه روشن ازدواج کرد؟

علت کم کار شدن یونس غزالی بازیگر سریال "وضعیت سفید" از زبان عباس غزالی

خاموشی بیماری ژنتیکی نادر برای ماه‌ها با یک سامانه پیشرفته

آلودگی هوا در 14 شهر خوزستان؛ یک شهر در وضعیت خطرناک

تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان

افزایش آبونمان تلفن ثابت رسما تایید شد

ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است

عملیات سپاه علیه 5 جاسوس اسرائیل در خاش

توصیه تاجیک به اهالی قدرت

وقتی محسن تنابنده از خاطره مشترک با شهاب حسینی در قبرستون میگه!

خانه خانم بازیگر در جنگ آسیب دید

مجری و برنامه ساز: برای کمک به تلویزیون پیام داده‌ام اما جوابی نگرفته‌ام

بازیگران سریال «در قلب من» بعد از 30 سال!

نزدیک شدن دانشمندان به درمان فلج

وداع جانسوز با شهید مدافع وطن «سوباط» در صفی‌آباد دزفول

مناسبت روز/ چهارشنبه، 11 تیرماه

دلایل نوسان بازیکنان تیم ملی والیبال

کشتی آزاد ایران در مسیر تورنمنت مجارستان

خانوارها در خرداد چقدر برای حداقل معیشت خرج کردند؟

عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است

مشاور پزشکیان: مردم «وفاق» واقعی را به تصویر کشیدند

اظهارات عراقچی درباره میزان آسیب تاسیسات هسته‌ای ایران

هشدار نخست وزیر عراق درباره تلاش برای فروپاشی نظام جمهوری اسلامی ایران

هنوز جای سیلی‌ای که زدی درد می‌کنه

کشف کهکشانی که 7 میلیارد سال تغییر نکرده است

نسخه نجات بورس

تامین خودرو ویژه جانبازان در اولویت تخصیص ارز قرار دارد

گل‌های زلاتان در منچستریونایتد 2016/17

شهدای حمله تروریستی؛ نماد اخلاص و سخاوتمندی هستند

خدمت به خانواده های معزز شهدا و ایثارگران یک موهبت الهی است

دیدار استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

دیدار استاندار و مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

دیدار مشاوران ایثارگران دستگاه‌های اجرایی با معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران/ امیدآفرینی و باور به آینده در امتداد فرهنگ ایثار و شهادت است

آیین بزرگداشت شهدای اقتدار و امنیت در کیش برگزار شد

عدالت می‌تواند هم پای توسعه حرکت کند/ در شرایط کنونی موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم

به رسم قدرشناسی؛ محمد کبیری از همراهان پویش همدلی کیش تقدیر کرد

عزاداری سوگواران حسینی در شب ششم محرم در خوزستان

فصل سوم "Squid Game" قرار بود پایان شادی داشته باشد!

آب پاکی رو ریخت رو دستش!

کوفه غریب کش است

سکانس مورد علاقه نازنین بیاتی از سریال «تاسیان»

اعتراض نوید محمدزاده به خروج اجباری مهاجران افغان

تغییر چهره بازیگران سریال "سیب خنده" بعد از 28 سال

حالا تو به حرف قرارتی یا حرف دلت؟