پیام خوزستان

آخرين مطالب

معاون اول رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از بازنشستگان و مستمری‌بگیران نمونه سراسر کشور:

بازنشستگان ارزشمندترین و مهم‌ترین سرمایه کشور هستند/ دولت پیگیر متناسب سازی حقوق و حل مشکلات درمانی بازنشستگان تأمین اجتماعی است/ حداقل حقوق ماهیانه بازنشستگان را به 10 میلیون تومان نزدیک می‌کنیم وزارت رفاه

بازنشستگان ارزشمندترین و مهم‌ترین سرمایه کشور هستند/ دولت پیگیر متناسب سازی حقوق و حل مشکلات درمانی بازنشستگان تأمین اجتماعی است/ حداقل حقوق ماهیانه بازنشستگان را به 10 میلیون تومان نزدیک می‌کنیم
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در راستای ارتقای وضعیت معیشتی بازنشستگان گفت: با تصمیمات اتخاذ شده در دولت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی با سایر بازنشستگان و مستمری‌بگیران و همچنین حل مشکلات درمانی ایشان در حال پیگیری و اجرایی‌شدن است.

محمد مخبر، صبح امروز دوشنبه در آیین تجلیل از بازنشستگان و مستمری‌بگیران نمونه سراسر کشور سازمان تأمین اجتماعی که در مجموعه فرهنگی‌ورزشی تلاش برگزار شد، با تأکید بر اینکه دولت با جدیت پیگیر متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان است و تا پایان دولت این موضوع حل خواهد شد، گفت: حداقل کف حقوق ماهیانه 6 میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی از نظر دولت قابل قبول نیست و باید مساله حداقل حقوق دریافتی و افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی هر چه سریعتر حل شود و به زودی به حداقل حقوق ماهیانه آنها را به 10 میلیون تومان نزدیک می‌کنیم که تاکنون نیز در این دولت ارزشمندترین بنگاه های اقتصادی برای پرداخت بدهی‌های تأمین اجتماعی به سازمان تأمین اجتماعی واگذار شده است و اکنون تأمین اجتماعی از یک سازمان بدهکار در ابتدای دولت به یک دستگاه طلبکار تبدیل شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات کشور در زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم به‌ویژه در حوزه شیوع بیماری کرونا و مشکلات اقتصادی کشور تصریح کرد: بازنشستگان ارزشمندترین و مهمترین سرمایه کشور هستند و با وجود تمام این سختی‌ها، حل مشکلات بازنشستگان و پرداخت حقوق آنان از مهمترین دغدغه‌های اصلی دولت بود که توانستیم این مشکلات را با آموزه‌های مکتب امام خمینی(ره) و رهبری داهیانه مقام معظم رهبری پشت سر بگذاریم.
وی خاطرنشان کرد: با تلاش‌های دولت سیزدهم توانستیم با افزایش فروش نفت و آزادسازی دارایی های مسدود شده کشور وضعیت درآمدی را سامان دهیم.
وی با بیان اینکه باید در تعریف بازنشستگی و ازکارافتادگی تجدیدنظر صورت پذیرد، ادامه داد: مفهوم بازنشستگی و خانه نشینی در فرهنگ دینی و تاریخی کشور موضوعیتی ندارد.
وی ادامه داد: دستاوردهای کنونی کشور و پیشرفت های بدست آمده طی سالیان گذشته در تمامی این حوزه ها حاصل تلاش‌ها و زحمات نسل بازنشسته امروز است و بزرگترین اشتباه این است که با بازنشستگی، کار و فعالیت یک نیروی با تجربه پایان یافته تلقی شود.
وی با تأکید بر اینکه باید راهبرد انتقال اقتصاد از بخش دولتی به بخش خصوصی در دولت، وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی با کمک جوانان باانگیزه در کنار نسل مجرب و با تجربه ی بازنشسته پیگیری شود تصریح کرد: باید عرصه اقتصادی نیز همانند سیاست و امنیت در دست مردم باشد تا مسائل حل شود و قرار گرفتن حوزه های تعاون، تأمین اجتماعی و اشتغال زایی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به معنای آن است که همه اسباب نهضت انتقال اقتصاد از دولت به مردم در این وزارتخانه و توسط بازنشستگان به عنوان توانمندترین بخش جامعه شدنی است که دولت باید بسترهای حضور آنان را در عرصه اقتصادی فراهم نماید.
مخبر در ابتدای سخنان خود با تبریک ایام‌الله دهه مبارک فجر ادامه داد: ایام دهه فجر با نام امام خمینی (ره) گره خورده است و ایشان شخصیتی فقیه، فیلسوف، عارف، انسان شناس، جریان شناس و مدبر بودند که مکتب خدامحور و مردم باور ایشان کماکان ادامه دارد.
وی با بیان اینکه مکتب و آموزش امام خمینی(ره) در مبارزه با نظام سلطه و ظالمان در جهان سابقه نداشته است افزود: این فرهنگ سازی امام در تمام دنیا گسترش یافته است و آمریکا و رژیم صهیونیستی که نماد قدرتی بودند که هر چه تصمیم بگیرند، عملیاتی می‌شود، امروز به مرحله‌ای رسیده‌اند که با بروزترین تسلیحات و تجهیزات پیشرفته در یک باریکه چند کیلومتری در غزه با چند هزار رزمنده فلسطینی اینچنین گرفتار شدند و هیچ چاره و راه فراری برای خود نمی‌بینند.
لازم به ذکر است در این مراسم دکتر مخبر در ارتباطی ویدیو کنفرانسی با مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره ورزشی صندوق بازنشستگی کشوری که در مشهد در حال برگزاری بود، در جریان درخواست‌ها و مطالبات آنان قرار گرفت.
«سیدصولت مرتضوی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز با اشاره به آمار 2/3 میلیون نفری بیمه‌شده جدید در سازمان تأمین اجتماعی و همچنین تحت پوشش بیمه قرارگرفتن هشتصد هزار نفر از عشایر توسط صندوق کشاورزان، روستائیان و عشایر گفت: در این دولت بالغ بر یک میلیون فرصت شغلی ایجاد شده است و در حال حاضر تمامی اقدامات درمانی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی در مراکز این سازمان رایگان است و با تمهیدات جدید دولت افراد بیش از 65 سال سن در بیمارستان های دانشگاهی به صورت رایگان بستری می‌شوند و با اراده دولت سیزدهم، تاکیدات رئیس‌جمهور محترم و پیگری های معاون اول رئیس‌جمهور به زودی مشکلات بازنشستگی حل می شود.
همچنین «میرهاشم موسوی» مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به بدهی 106 هزار میلیارد تومانی سازمان تأمین اجتماعی در ابتدای دولت سیزدهم ادامه داد: در دو سال گذشته 240 هزار میلیارد تومان بدهی تأدیه‌شده و یا در حال انجام است که چنین دستاوردی در سازمان تأمین اجتماعی تاکنون رقم نخورده بود و امروز پرداخت حقوق و مستمری بازنشستگان کشور بدون یک ریال استقرار از بانک مرکزی در حال انجام است.
در ادامه نیز با حضور معاون اول رئیس‌جمهور از سیزده برگزیده کشوری به نمایندگی از بازنشستگان و مستمری بگیران نمونه با اهدای لوح و تندیس تقدیر شد.
در حاشیه این مراسم نیز از 46 دستگاه آمبولانس مراکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی در 15 استان با سرمایه‌گذاری بالغ بر 250 میلیارد تومانی رونمایی شد.
16 بهمن 1402 17:11
کد خبر : 334,614
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/830087/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف محموله صوتی و تصویری قاچاق در بندرماهشهر

میرطاهر مظلومی: ما ترک ها روی ابالفضل العباس (ع) تعصبی هستیم

عصبانیت نوید محمدزاده از دستگیری پدرِ همسرش

هومن سیدی: دوست ندارم هیچ‌ کدوم از داشته‌هام رو بیرون بیارم‌!

«وقایع اتفاقیه» ویژه سریال‌های محرم؛ فصل جدید روی آنتن رفت

اینا پزشکی نمی‌کنن، کاسبی می‌کنن

نفیسه روشن ازدواج کرد؟

علت کم کار شدن یونس غزالی بازیگر سریال "وضعیت سفید" از زبان عباس غزالی

خاموشی بیماری ژنتیکی نادر برای ماه‌ها با یک سامانه پیشرفته

آلودگی هوا در 14 شهر خوزستان؛ یک شهر در وضعیت خطرناک

تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان

افزایش آبونمان تلفن ثابت رسما تایید شد

ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است

عملیات سپاه علیه 5 جاسوس اسرائیل در خاش

توصیه تاجیک به اهالی قدرت

وقتی محسن تنابنده از خاطره مشترک با شهاب حسینی در قبرستون میگه!

خانه خانم بازیگر در جنگ آسیب دید

مجری و برنامه ساز: برای کمک به تلویزیون پیام داده‌ام اما جوابی نگرفته‌ام

بازیگران سریال «در قلب من» بعد از 30 سال!

نزدیک شدن دانشمندان به درمان فلج

وداع جانسوز با شهید مدافع وطن «سوباط» در صفی‌آباد دزفول

مناسبت روز/ چهارشنبه، 11 تیرماه

دلایل نوسان بازیکنان تیم ملی والیبال

کشتی آزاد ایران در مسیر تورنمنت مجارستان

خانوارها در خرداد چقدر برای حداقل معیشت خرج کردند؟

عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است

مشاور پزشکیان: مردم «وفاق» واقعی را به تصویر کشیدند

اظهارات عراقچی درباره میزان آسیب تاسیسات هسته‌ای ایران

هشدار نخست وزیر عراق درباره تلاش برای فروپاشی نظام جمهوری اسلامی ایران

هنوز جای سیلی‌ای که زدی درد می‌کنه

کشف کهکشانی که 7 میلیارد سال تغییر نکرده است

نسخه نجات بورس

تامین خودرو ویژه جانبازان در اولویت تخصیص ارز قرار دارد

گل‌های زلاتان در منچستریونایتد 2016/17

شهدای حمله تروریستی؛ نماد اخلاص و سخاوتمندی هستند

خدمت به خانواده های معزز شهدا و ایثارگران یک موهبت الهی است

دیدار استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

دیدار استاندار و مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

دیدار مشاوران ایثارگران دستگاه‌های اجرایی با معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران/ امیدآفرینی و باور به آینده در امتداد فرهنگ ایثار و شهادت است

آیین بزرگداشت شهدای اقتدار و امنیت در کیش برگزار شد

عدالت می‌تواند هم پای توسعه حرکت کند/ در شرایط کنونی موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم

به رسم قدرشناسی؛ محمد کبیری از همراهان پویش همدلی کیش تقدیر کرد

عزاداری سوگواران حسینی در شب ششم محرم در خوزستان

فصل سوم "Squid Game" قرار بود پایان شادی داشته باشد!

آب پاکی رو ریخت رو دستش!

کوفه غریب کش است

سکانس مورد علاقه نازنین بیاتی از سریال «تاسیان»

اعتراض نوید محمدزاده به خروج اجباری مهاجران افغان

تغییر چهره بازیگران سریال "سیب خنده" بعد از 28 سال

حالا تو به حرف قرارتی یا حرف دلت؟