پیام خوزستان

آخرين مطالب

روایتی از اعتکاف ‌عارفانه 116 دختر نوجوان سمپادی/ خلوت‌های آسمانی دهه هشتادی‌ها اجتماعی و فرهنگی

روایتی از اعتکاف ‌عارفانه 116 دختر نوجوان سمپادی/ خلوت‌های آسمانی دهه هشتادی‌ها
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - اینجا مراسم اعتکاف دانش‌آموزان سمپادی خراسان رضوی و میهمانی آسمانی دهه هشتادی های امام رضایی در حسینیه موُسسه جوانان آستان قدس رضوی است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، ‌در چرخش سریع دنیا و اتفاقاتش، لحظه‌ای درنگ و توقف می‌تواند انسان را به ژرف‌ترین لحظات ناب انسانیت ببرد، و چه توقفگاهی بهتر از معتکف شدن در ذیل پرچم حضرت شمس‌الشموس(ع) در ایام البیض ماه محترم رجب است؟ همان درنگی که 116 نفر از دختران نوجوان آن را غنیمت دانستند و در گوشه‌ای از مشهد علی ابن موسی الرضا(ع) گردهم آمدند تا با خدای خویش خلوت کنند.
وعده‌گاه‌شان حسینیه مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی است، ساعت 9 شب 13 رجب است و اندک اندک دختران معتکف مشهدی و چهار شهرستان خراسان رضوی همراه با خانواده‌هایشان، خودشان را به این خلوت عاشقانه با حضرت الله می‌رسانند. برای بعضی‌هایشان سه روز دوری از خانواده و روند همیشگی زندگی قدری سخت است، به همین خاطر با کوله‌باری سنگین آمده‌اند تا شاید اندک اندک کوله دنیا را بر زمین بگذارند و سبکبار به خانه بازگردند.
حسینیه کم کم از حضور مادران و پدران خالی می‌شود و بچه‌ها که همگی از دانش‌آموزان مدارس سمپاد هستند با هم‌مدرسه‌ای‌ها و هم‌کلاسی‌های خود دورهم جمع شده‌اند و بگوبخند می‌کنند به طوری که شور و انرژی نوجوانی را در حسینیه به بالاترین حد خود رسانده‌اند. 
کادر اجرایی اعتکاف که از معاونان و معلمان مدارس سمپاد هستند حضور و غیاب را با دقت انجام می‌دهند تا کسی جا نمانده باشد، بعد از این حضور و غیاب حالا نوبت گروه‌بندی بچه‌هاست تا با سرگروه‌های خود آشنا شوند، "حنا فاضلی"، دختر با انرژی و دقیقی که زبان و ادبیات تعامل با این نسل جذاب و پرانرژی را به خوبی می داند، به عنوان مسئول فرهنگی این اعتکاف روی سن می‌رود و کلام خود را با بیتی از سعدی آغاز می‌کند که: دیگران عیب کنندم که چرا دل به تو دادم/ باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی، و با این شعر یادآور آغاز قرار عاشقی با حضرت الله در این سه روز اعتکاف می‌شود.
بعد از اینکه بچه‌ها با مربی‌هایی از جنس خودشان که دانش‌آموز و دانشجو هستند، آشنا می‌شوند، حسینیه پر می‌شود از گعده‌های بچه‌ها با مربی‌هایشان برای آشنایی بیشتر، این آشنایی هم با بازی همراه است، دانش‌آموزان روی برگه‌‌ای ویژگی‌های خودشان را می‌نویسند و پشت‌ آن اسم‌هایشان را می‌نویسند تا ببینند چقدر از روی ویژگی‌ها یکدیگر را می‌شناسند. این بازی شاید بیش از آشنایی با یکدیگر، تمرین کوچکی برای خودشناسی باشد.
ساعت از صفر عاشقی گذشته است و خانم فاضلی اعلام می‌کند که بچه‌ها حجاب را رعایت کنید که مهمان داریم و حجت الاسلام علی مقدم می‌خواهد دقایقی درباره آداب و اهمیت اعتکاف صحبت کند، صحبت‌های او آنچنان بر عمق جان بیشتر بچه‌ها می‌نشیند که بعد از این صحبت‌ها، آرام آرام قرآن خواندن‌ها و نماز شب خواندن‌ها آغاز می‌شود، و دل نوجوان چه کشتزار بابرکت و باصفایی است که تنها تلنگر کوچکی آن را بارور می‌کند و میوه قرب و نزدیکی به حق تعالی می‌دهد. 
عقربه‌های ساعت به سحرگاه عاشقی نزدیک شده است و اینجا در گوشه‌ای از مشهدالرضا(ع) دختران نوجوان، شیطان را به قل و زنجیر بسته‌اند و فارغ از دنیا قامت عبد بودن بسته‌اند در مقابل مولا و این عبادت‌های زیبا با نوای مناجات و روضه حجت‌الاسلام علی‌اکبر طاهریان رنگ و بوی دیگری می‌گیرد. 
سحرگاه است و آغاز اعتکاف ایام‌البیض از همین لحظات آغاز می‌شود، بچه‌ها غذای سحری را میل می‌کنند تا آماده اقامه نماز جماعت صبح و شروع سه روز خلوت عاشقانه با خدا فارغ از دنیا و مسائلش شوند.
انتهای پیام/282/.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/825512/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد 3 فروردین 1404

آزادی 4 زندانی در بازدید سرزده دادستان از زندان مرکزی سنندج

تولید محصولات تراریخته جهان در حال افزایش است

ویدیو / ورود غلتک‌های پشتیبان از چین به فولاد اکسین خوزستان؛ گامی بزرگ در افزایش ظرفیت تولید

هشدار: این آب‌ها را هرگز ننوشید!

از بلیت نیم‌بهای اماکن تاریخی در نوروز تا حمایت 7 میلیارد تومانی برای آزادی زندانیان

اجرای پویش آزادی 140 زندانی در زنجان

«معاویه»؛ از شکست در روایت تا تحریف تاریخ

ضریب اشغال هتل‌های 5ستاره کیش به 90درصد رسید

محمدی: از آمدن به خیبر پشیمان نیستم

جوکوویچ به دنبال کسب صدمین عنوان در تنیس

دعوت خسروی‌وفا از توماس باخ برای سفر به ایران

ناصرپور: کشتی ما از آسیا فاصله زیادی گرفته است

بهترین بازیکن تاریخ تیم‌های ملی

شاعرانه/ به رنگ زرد قناعت کن از ریاض جهان

اظهارات رسایی درباره جلسه تصویب برجام؛ درمورد پِهِن هم بخواهی تصمیم بگیری بیشتر از 20 دقیقه وقت می‌گذاری!

ثبت 14 مورد وقف در همدان

روایت روح‌الامینی از تشییع پیکر شهید سیدحسن نصرالله

حماس شهادت عضو دفتر سیاسی خود را تأیید کرد

به‌روز‌رسانی پروژکتور‌ها جایی در قرارداد بازسازی ورزشگاه آزادی نداشت!

صلاح البرداویل و همسرش به شهادت رسیدند+ جزئیات

قیمت سکه امروز یکشنبه 3 فروردین 1404 / سکه تمام بهار آزادی چند شد؟

داور نام آشنای عمانی برای قضاوت بازی ایران مقابل ازبکستان به تهران می‌آید

بازگشت شهاب حسینی به سینمای اجتماعی؛ «رها» روایت یک رنج است

چگونه بلاک‌چین می‌تواند نظام بانکی را متحول کند؟

معلم فداکار دزفولی درگذشت

ایتالیانو: این داغ‌ترین نیمکت سری‌آ بود

پیشنهاد اغوا کننده‌تر عربستانی‌ها به رافینیا!

تکواندو ایران و نتیجه ماندگار در پاریس

روزنامه‌نگار ازبک: ایران ستاره‌ دارد اما کارش در تهران سخت است

خبر مهم برای بازماندگان سهام عدالت

واکنش رسایی به اظهار نظر اخیر روحانی برای ماجرای گرانی بنزین در سال ٩٨

روایت صدر از ماجرای دعوایش با حاج قاسم در جلسه شورای عالی امنیت ملی

نماینده ویژه ترامپ: راه‌حل بحران با ایران، دیپلماسی است نه جنگ

پیش بینی هواشناسی هرمزگان در روز یکشنبه 3 فرودین

پرواز چارتر هواداران ازبکستان به تهران برای بازی تیم ملی فوتبال

سیاره زهره در اتصال خورشیدی قرار می‌گیرد

6 برنامه که نیمه دوم 1403 با فرم مشابه پخش شدند

روز پخش ​سریال «پایتخت» در نوروز مشخص شد

جواد قارایی: جهت اطلاع اردوغان؛ نوروز واژه فارسی است!

آبشار موری یا توف‌کما چشم‌اندازی دلنواز در شمال خوزستان

چراغپور: نقاط ضعف تیم ملی نگران کننده است

پژمان درستکار چگونه به این ترکیب رسید؟

حذف زود هنگام قهرمانان؛ اتفاقی نادر در مسترز میامی

مصباحی‌مقدم: دریافت‌کنندگان تسهیلات برای تولید، راستی‌آزمایی می‌شوند

تفاهم 2 هنرمند گرانِ ایران بر سر «هیچ»!

عراقچی: احیای برجام به شکل فعلی به صلاح ما نیست

43 هزار بازرسی از واحد‌های توزیع مواد غذایی خوزستان

چهره‌هایی که راه را باز کردند؛ تئاتر شهر «هنرمند» فراموش شده است!

تولید پلاستیک تجزیه‌پذیر با استفاده از باکتری‌ مدفوع!