پیام خوزستان

آخرين مطالب

طی 6 ماه گذشته انجام شد؛

اجرای 43 هزار متر طول خط‌کشی محوری در معابر منطقه 17 شهرداری تهران

اجرای 43 هزار متر طول خط‌کشی محوری در معابر منطقه 17
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - شهردار منطقه 17 با اشاره به اقدامات معاونت حمل و نقل و ترافیک منطقه طی 6 ماه اخیر، گفت: در راستای ترویج فرهنگ انضباط ترافیکی، رانندگی بین خطوط، افزایش ضریب ایمنی و روانسازی عبور و مرور، این معاونت طی 6 ماه اخیر اقدام به خط کشی 43 هزار متر طول خط‌کشی محوری در سطح معابر منطقه کرده است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 17، رضا سیفی شهردار این منطقه در خصوص برخی از اقدامات انجام شده معاونت حمل و نقل و ترافیک طی 6 ماه اخیر، گفت: در راستای ترویج فرهنگ انضباط ترافیکی، رانندگی بین خطوط، افزایش ضریب ایمنی و روانسازی عبور و مرور، این معاونت طی 6 ماه اخیر اقدام به خط کشی معابر سطح نواحی سه گانه منطقه کرده است.
وی افزود: به همین منظور طی مدت یاد شده، 43 هزار متر طول خط کشی محوری در سطح معابر منطقه اجرا شده است.
سیفی تصریح کرد: علاوه بر آن با هدف افزایش ضریب ایمنی و سهولت تردد خودروها و عابرین پیاده، همچنین لزوم مناسب سازی، آرام سازی و ارتقاء سطح کیفیت رانندگی و ایمنی شهروندان، 420 عدد خط کشی بلوک عابر پیاده در سطح منطقه انجام شده است.
شهردار منطقه 17 اظهار کرد: با توجه به لزوم ایمنی ایستگاه های حمل و نقل عمومی، در 51 ایستگاه اتوبوس و 3 ایستگاه تاکسی عملیات خط کشی انجاام گرفته است. همچنین جهت ارتقاء سطح ایمنی خودروها و عابرین پیاده، 8 عدد خط کشی سرعتکاه آسفالتی و 84 خط کشی نوشتاری در سطح منطقه طی مدت ذکر شده، انجام شده است.
وی گفت: حیاط 24 مدرسه سطح منطقه پس از اجرای آسفالت، خط کشی های لازم اجرا شده است. برای افزایش ایمنی و کاهش تصادفات، 144 متر نیوجرسی رنگ آمیزی شده است. علاوه بر آن جهت راهنمایی رانندگان و ضریب ایمنی 420 عدد انواع تابلو تهیه و در نواحی 3 گانه و بزرگراه های سطح منطقه نصب شده است؛ همچنین 110 عدد پایه تابلو 3 متری و 170 عدد پایه پروفیل یک متری در سطح منطقه نصب شده است.
سیفی با اشاره به اقدامات انجام گرفته در راستای کاهش تصادفات، تصریح کرد: به همین منظور، 320 عدد استوانه ایمنی، 100 جفت سرعتگیر لاستیکی، 25 عدد بشکه ترافیکی، 100 عدد گاردریل، 120 عدد شبرنگ جهت نصب روی گاردریل، 20 عدد اسپیسر در سطح منطقه تهیه و نصب شده است.
شهردار منطقه 17 خاطرنشان کرد: 2 هزار مورد مرمت تابلو، پایه تابلو و تجهیزات ترافیکی در نواحی سه گانه و بزرگراه های شهید چراغی و شهید نواب انجام شده است.
گفتنی است؛ این اقدامات به صورت مستمر در سطح نواحی سه گانه منطقه انجام می شود و بعد از هر حادثه و اتفاقی که منجربه خرابی یا از بین رفتن موارد یاد شده می شود، بلافاصله عوامل اجرایی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه 17 نسبت به رفع مشکل به وجود آمده اقدامات لازم را انجام می دهند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/804284/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش فرمانده نیروی دریایی ارتش به اظهارات ترامپ درباره نام خلیج فارس

منابع مصری موضع بی‌سابقه آمریکا درباره حماس را فاش کردند

بازی مالیاتی شرکت های بزرگ با معافیت‌های رسمی

فناوری باید از پژوهش به میدان عملیات بیاید

سندرز: انتقاد از اسراییل جرم نیست

واکنش فتح‌الله‌زاده به انتشار یک ویس جنجالی!

لزوم حمایت از بخش خصوصی و تسهیل شرایط تولید در سخنرانی رئیس اتاق بازرگانی خوزستان

سفر کاری یک‌روزه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان به شهرستان لنگرود

محمد مومنی: اینکه حرف واهی در رسانه ملی بزنی، برای ما جایگاهی ندارد، سند ما قوه قضاییه است

ایزد سیف‌الله‌پور: همه می دانند که در این دوره از مسابقات مظلوم ترین تیم باشگاه نساجی بود، ولی بحث ما چیز دیگری است

امیرمهدی علوی: بازی ایران - کره شمالی در مشهد با حضور بانوان برگزار می شود

آمار جالب پنالتی ها در لیگ بیست و چهارم

جملات قصار و عجیب و باورنکردنی جالب محمد فنایی داور بازنشسته درباره var

خلاصه بازی میلان 3 - بولونیا 1

شرط عجیب رونالدو برای تمدید: اخراج پیولی!

کونسیسائو: تمدید نه، الان زمان قهرمانی میلان است

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ جنگ صدرنشینی ایران و ویتنام

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

ضیایی: ابطال مجوز استقلال به من ربطی ندارد

ایزد سیف‌الله‌پور: شرکت هواپیمایی وارش برای همه تیم ها بلیط می گیرد و همه هم پولش را پرداخت می کنند

عکس | فاجعه در فوتبال ایران؛ حمله با تبر به چند بازیکن جوان!

مراسم جشن میلاد امام رضا و عمامه گذاری طلاب در حسینیه دفتر مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی برگزار شد

پیگیری استاندار خوزستان برای تسریع در پرداخت‌ پول گندم کشاورزان

واکنش هیئت فوتبال یزد به ضرب و شتم جوانان!

واکنش جنجالی معصومی پس از شکست مقابل زارع: پهلوان همیشه برنده نیست/ امتیاز جای دیگر رفت، با شرافت چه باید کرد؟

پهلوان همیشه برنده نیست/ امتیاز جای دیگر رفت، با شرافت چه باید کرد؟

ترسناک‌ترین صحنه‌های فوتبال ایران !

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

این درخت کهن منم

گزارشی از پیام رهبر انقلاب به همایش یکصدمین سالگرد تاسیس حوزه علمیه

سیاست مذاکراتی جدید آمریکا؛ به مرگ بگیر تا به تب راضی شود/ صحبت‌های ویتکاف جنجالی شد

عمان: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا یکشنبه در مسقط برگزار می شود

ویتکاف: موضع ما درباره ایران نداشتن غنی‌سازی است

اسرائیل یک رهبر مقاومت را به شهادت رساند

آخرین نوتیس مدافع خارجی به استقلال هم ارسال شد!

درخواست شلاق برای هانیه توسلی و ترانه علیدوستی توسط تهیه کننده معروف!

رضا بابک و بهرام شاه محمدلو به اکران یک فیلم آمدند

استوری بی نظیر محسن چاوشی درباره خلیج‌فارس

امواج گرانشی زیبا

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

نوبخت: گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به 110 هزار تومان می‌رسد

ویتکاف برای مذاکره با ایران راهی عمان می‌شود

توصیف ترامپ از سوی الیاس نادران؛ صادق‌ترین رئیس جمهور آمریکا

دانشجوی ایرانی پس از 40 روز بازداشت، تصمیم به ترک آمریکا گرفت