پیام خوزستان

آخرين مطالب

پوشش 104 هزار دانش‌آموز نیاز به توجه در خوزستان/ اجرای نظام دوری با بیش از 2200 دانش‌آموز اجتماعی

پوشش 104 هزار دانش‌آموز نیاز به توجه در خوزستان/ اجرای نظام دوری با بیش از 2200 دانش‌آموز
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا/خوزستان معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان خوزستان گفت: در راستای کاهش آمار دانش‌آموزان لازم التوجه، طرح قلم تابستانه با مشارکت 570 معلم خیّر برگزار شد و بیش از 104 هزار دانش‌آموز را پوشش دادند.
سیده فرانک موسوی در نشستی که امروز (15 آذرماه) به منظور ارائه گزارش در زمینه جذب بازماندگان از تحصیل، وضعیت نیروی انسانی و فعالیت‌های حوزه کیفیت‌بخشی با حضور معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار کرد: اجرای طرح قلم تابستانه در استان خوزستان سبب کاهش چشمگیر دانش‌آموزان لازم التوجه ابتدایی در دو درس ریاضی و فارسی شد.
به گزارش ایسنا، وی افزود: در راستای کاهش آمار دانش‌آموزان لازم التوجه، طرح قلم تابستانه با مشارکت 570 معلم خیّر برگزار شد و بیش از 104 هزار دانش‌آموز را پوشش دادند.
موسوی با قدردانی از تلاش معلمان خیّر استان خوزستان ادامه داد: با تلاش‌های انجام‌شده، تعداد دانش آموزان "لازم التوجه" در استان خوزستان کاهش چشمگیر داشته است.
وی خاطر نشان کرد: یکی از اهداف ما در اجرای طرح قلم پاییزه بررسی وضعیت دانش‌آموزان " لازم التوجه" است. از سوی دیگر اطلاعات درسی دانش‌آموزان ابتدایی را نیز در مهرماه و آبان‌ماه نیز با کمک مناطق دریافت و سپس آن‌ها را تحلیل می‌کنیم.
موسوی توضیح داد: دانش‌آموزانی که در شهریورماه در شرایط لازم التوجه قرار گرفته‌اند، مورد بررسی قرار می‌گیرند تا مشخص شود در دو ماهه سال تحصیلی در چه وضعیت تحصیلی هستند.
وی با اشاره به برگزاری طرح قلم پاییزه ادامه داد: عناوین و دروس هدف طرح قلم پاییزه ابلاغ شده است. در حوزه ابتدایی، سه مرحله ارزیابی در آذرماه، اسفندماه و فروردین‌ماه صورت خواهد گرفت.
وی گفت: چک لیست مهرماه و آبان‌ماه در اختیار مدارس قرار داده شده تا عملکرد دو ماهه دانش‌آموزان را ثبت کنند. سپس این اطلاعات در گروه‌های آموزشی استان خوزستان مورد تحلیل قرار می‌گیرد.
موسوی درخصوص توانمندسازی معلمان در قالب طرح شهید همت گفت: در استان خوزستان به فراخور شرایط، طرح شهید همت برای سرگروه مدیران، معاونان، رابطان کلاس‌های چندپایه و رابطان مشکلات ویژه یادگیری نیز برگزار شد.
موسوی بیان کرد: مدرسان میانی چهار جلسه به صورت حضوری و چهار جلسه مجازی آموزش دیده‌اند. در راستای اجرای هر چه بهتر طرح شهید همت، بر نحوه برگزاری جلسات حضوری و مجازی نظارت انجام می‌شود.
وی افزود: یکی از موضوعات در راستای اجرای سند تحول بنیادین، اجرای نظام دوری در استان خوزستان است. تمام اهدافی که از اجرای این نظام پیش‌بینی شده در خوزستان پیگیری می‌شود.
موسوی خاطر نشان کرد: در سال جاری نظام دوری با 80 کلاس پایه اول ابتدایی و 2 هزار و 260 دانش آموز خوزستانی اجرا می‌شود.
وی با اشاره به انجام اقدامات در حوزه بهبود صلاحیت‌های حرفه‌ای منابع انسانی یادآور شد: در گروه مدیران، معاونان، معلمان، راهبران آموزشی، رابطان مشکلات ویژه یادگیری و اولیا و دانش‌آموزان لازم التوجه چندین طرح اجرا شده است و همچنین تلاش کردیم بر نحوه اجرا نظارت شود.
وی گفت: حضور نومعلمان در حلقه‌های طرح شهید همت برای آموزش، یکی از نقاط قوت اجرای این طرح است زیرا از تجارب ارزنده معلمان دیگر استفاده می‌کنند.
موسوی با بیان اینکه سال گذشته در طرح جهش روی برگزاری شورای معلمان تمرکز شده است، خاطر نشان کرد: در سال جاری این هدف گسترده شد و در کنار سایر مسائل پیشین روی شورای مالی و شورای مدرسه نیز هدف‌گذاری شده است.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/804236/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استقبال ترامپ از تصمیم حماس برای آزادی اسیر آمریکایی

گریه‌های شدید سحر قریشی برای آزادی امیر تتلو و طلب ببخشش او از بیت رهبری + فیلم

آزادی گروگان‌ اهل رودبار جنوب پس از ٨٠ روز در پاکستان

ترامپ: امیدوارم به موفق به پایان بخشیدن به جنگ وحشیانه غزه شویم

ترامپ: امیدوارم جنگ وحشیانه غزه پایان یابد

آیت‌الله شهید رئیسی خودش را وقف اسلام و ایران کرد

بانوی مقاومت به سوی معبود شتافت

اسیر دو تابعیتی آمریکایی اسرائیلی را آزاد می‌کنیم

بیانیه حماس درباره آزادی اسیر آمریکایی-صهیونیستی

مسیر آقای گلی لیگ برتر از تهران تا اهواز/ مدعی استقلالی هم داریم!

جدول خاموشی احتمالی برق شهرهای خوزستان طی روز دوشنبه 22 اردیبهشت منتشر شد

آزادی گروگان رودباری پس از 80 روز اسارت وحشتناک در پاکستان !

گفت‌وگوی تخصصی مدیران عامل شرکت‌های مهندسی و توسعه گاز ایران و فولاد اکسین خوزستان درباره توسعه همکاری‌های راهبردی

یمنی‌ها در 18 ماه عملیات نظامی چه دستاوردی داشتند؟

بازدید مدیرعامل هلدینگ صباانرژی از غرفه شرکت فولاد اکسین خوزستان در روز پایانی بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی

حمایت همه‌جانبه استاندار خوزستان از توسعه و سرمایه‌گذاری در شرکت فولاد اکسین خوزستان

مقام صهیونیست: مذاکرات مستقیم حماس و آمریکا شکست نتانیاهو است

خلاصه بازی ناپولی 2 - جنوا 2

مراحل بازسازی پیست ورزشگاه تختی آبادان

ثابت‌قدم: بازسازی آزادی تا شروع دو فصل آینده به اتمام می‌رسد

عرفان قهرمانی: در آبادان ما بهتر فوتبال بازی کردیم

حماس از آزادی قریب‌الوقوع اسیر اسرائیلی-آمریکایی خبر داد

از تبریز تا آزادی؛ ایستگاه‌هایی که تراکتور امتیاز جا گذاشت/ پرسپولیس و نساجی؛ تنها کابوس‌های قهرمان!

خلاصه بازی الاتحاد 3 - الفیحا 0

گل دوم جنوا به ناپولی توسط واسکز در دقیقه 84

ادعایی درباره هدیه عراقچی به ویتکاف

با اعلام تراکتور؛بازی با استقلال خوزستان در اهواز جشن قهرمانی در تبریز

درگذشت بانوی مقاومت؛ همسر شهید کاروان آزادی غزه دعوت حق را لبیک گفت

اصلانیان: پرسپولیس برای‌ قهرمانی نیاز به پوست‌اندازی دارد

نماینده‌ای که می‌خواهد نایب رئیس مجلس شود

تصویر انتصاب آیت‌الله خامنه‌ای به عنوان رئیس خدمه‌ی آستان قدس رضوی

خبیری: امیدها مروارید فولاد هستند

درخواست بیرانوند از پرشورها: به اهواز سفر نکنید!

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز 1404/02/21

چهره ها/ عکس متفاوت از بازیگر «نون خ» در دبی

عرفان قهرمانی: همیشه در آبادان ما بهتر فوتبال بازی کردیم

لوئیز انریکه برترین سرمربی لیگ فرانسه در فصل 25-2024

دبل کریم بنزما برای الاتحاد مقابل فیحا

گل دوم ناپولی به جنوا توسط راسپادوری در دقیقه 64

پزشکیان: در مذاکره جدی و به دنبال توافق هستیم، اما بحث کنار گذاشتن تأسیسات هسته‌ای ایران قابل قبول نیست

ایران بر خط قرمز غنی سازی پافشاری کرد، آمریکا عقب نشینی کرد!

رایزنی خرازی و نخست‌وزیر قطر درباره تحولات منطقه

حضور محسنی اژه‌ای در منزل شهید رئیسی

هیأت پارلمانی ایران وارد جاکارتا شد/ قالیباف سه‌شنبه به اندونزی می‌رود

دن شاپیرو، سفیر سابق امریکا در اسرائیل: توافق موقت میان ایران و آمریکا، «کم در برابر کم» خواهد بود

خاطره تلخ وزیر بهداشت دولت سیزدهم از حادثه درگذشت شهید رئیسی

قالیباف: باید کارآمدی دین را به پشتوانه حوزه‌های علمیه به اثبات رساند

قطر: به روند مذاکرات ایران و آمریکا کمک خواهیم کرد؛ آن‌ها می‌توانند به توافق دست پیدا کنند

ظریف: اگر امروز توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است!

پهلوان: گل‌محمدی هر جا رفت خودش را ثابت کرد