پیام خوزستان

آخرين مطالب

چمران: طرح ترافیک جدید بر آلایندگی هواتاثیر بسزایی ندارد اجتماعی

  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش ایسنا، مهدی چمران پیش از آغاز یکصدونودوهشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران در تشریح دستور جلسه امروز شورا گفت: در ابتدا نطق پیش از دستور یکی از اعضای شورا قرائت خواهد شد و بعد از آن گزارش صورت‌های مالی توسط خزانه‌دار ارائه خواهد شد. همچنین گزارش‌های تفصیلی تبصره‌های برنامه و بودجه نیز در جلسه امروز شورای شهر تهران قرائت خواهد شد.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص موضوع آلودگی هوای تهران اظهار کرد: تصور می‌کنم صحبت‌ کردن در این مورد شاید بی‌جا باشد نگرانم تکرار صحبت در این خصوص موجب عادی شدن آن شود اما این‌که در این حوزه هشدار داده شود قطعا موثر خواهد بود.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: در جلسه گذشته رئیس کمیسیون محیط زیست شورا تذکری در مورد سوخت نیروگاه‌ها و استفاده از مازوت ارائه کردند؛ اما پس از آن دستگاه‌های مرتبط اعلام کردند که مازوت سوزانده نمی‌شود اما در استان‌های دیگر به جز تهران در هنگام کمبود سوخت مازوت می‌سوزانند.
چمران در ادامه گفت: امیدواریم امسال طوری برنامه ‌ریزی شود که در استان البرز هم مازوت سوزانده نشود چرا که با توجه به نزدیکی البرز با تهران این اقدام بر روی آلایندگی هوای تهران تاثیر می‌گذارد. این تاثیر حتی اگر کم هم باشد برای ما مهم است. در همین راستا با مسئول پالایشگاه‌ها صحبت داشتیم و با وزیر هم در این خصوص صحبت می‌کنیم. از سوی دیگر تلاش می‌کنیم دعوتی از وزیر نفت برای حضور در شورا داشته باشیم تا در مورد مسائل مختلف صحبت کنیم.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص ساخت قطار ملی در کشور اظهار کرد: قطار ملی یکبار پیش‌تر رونمایی شده بود و قبلا یک مورد از آن ساخته شد اما به تولید نرسیده بود، لذا قراردادها در حال حاضر نمی‌دانم به صورت کامل بسته شده یا خیر تا روند تولید آن آغاز شود و 113 دستگاه تحویل داده شوند البته به امسال نخواهد رسید.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: در راستای تولید قطار ملی وزارت صنعت، معدن و تجارت، جهاد دانشگاهی و واگن‌سازی تهران باید به میدان بیایند تا این قطار که موتور، بوژی و سیستم کنترل آن در ایران ساخته می‌شود در دستور کار قرار بگیرد. تعداد واگنی که در کشور ساخته می‌شود کم است به همین دلیل شاید به صرفه نباشد همه وسائل را در داخل تولید کنیم و به نفع ما باشد که از چند شرکتی که این قطعات را تولید می‌کنند خریداری داشته باشیم. اگر در سال 1000 واگن بسازیم تولید قطعات به صرفه است اما برای 113 دستگاه به صرفه نیست که همه قطعات را بسازیم.
چمران در خصوص گلایه معاون حمل و نقل شهرداری تهران مبنی بر این‌که برخی دوست ندارند قطار ملی تولید شود، گفت: ما گاهی جزیره‌ای فکر می‌کنیم و به نفع مردم و مملکت فکر نمی‌کنیم.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران درباره نرخ بلیت قطار متروی پرند نیز اظهار کرد: 16 هزار تومان برای کارت بلیت و 18 هزار تومان برای نرخ بلیت تک سفره پیشنهاد داده شده باید نظر کمیسیون‌های شورا بیاید و حتما نرخ بلیت متروی پرند نیز باید مصوبه شورا داشته باشد درغیر این صورت همانند الان باید رایگان باشد. ممکن است یک نرخ موقت 12 هزار تومان گذاشته شود تا تصمیم نهایی اتخاذ شود.
وی درباره طرح ترافیک جدید شهر تهران و بررسی آن در شورا نیز تصریح کرد: هنوز این لایحه به شورا نیامده بی‌تردید باید شهرداری به موقع این لایحه را ارسال کند اما فکر نمی‌کنم طرح ترافیک جدید بر آلایندگی هوای تهران تاثیر بسزایی داشته باشد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/803652/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دکتر ظریف برای دیدار با مردم و جشن امضای کتابش به نمایشگاه کتاب می‌رود

زمان مذاکرات امروز ایران و آمریکا مشخص شد

واکنش واعظی به اقدام خلاف عرف گوگل درخصوص خلیج فارس

رفع موانع ترافیکی ایام حج در اهواز اولویت اصلی است

تجلیل از فرمانده بسیج فولاد اکسین خوزستان در نشست استانی حفظ آثار دفاع مقدس

تنش روی سکوها؛ داستان تمام نشدنی در فوتبال ایران

پایان جولان سارقان احشام در رامهرمز

نامه نگاری چمران با وزیر کشور و استاندار درباره وضعیت حریم تهران

دو پاس گل سینا تقدیم به گل‌محمدی

انتقاد رئیس شورای شهر تهران از وضعیت حریم تهران

تغییر ساعات بازدید از موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در فصل گرما

چهره ها/ عکس جذاب طاهره سریال «لحظه گرگ‌و‌میش»

کنایه مجری مشهور تلویزیون آمریکا به ادعای تغییر نام خلیج فارس

در ساختار اداری و سیاستی کشور مسیری برای ترویج علم شکل نگرفته است

دوربین‌های دید در شب‌ به اندازه عینک می‌شوند

مناسبت روز/ یکشنبه، 21 اردیبهشت‌ماه

سند سواحل برای کیش؛ تثبیت رسمی مالکیت 60 متر حریم ساحلی به نام سازمان منطقه آزاد پس از نیم قرن

بهره‌برداری از 15 طرح پتروشیمی به ارزش 6 میلیارد دلار در 1404

واکنش مهدی مهدوی‌کیا از صعود هامبورگ به بوندسلیگا

نمایش درخشان ستاره ایرانی مقابل ببرها در بوندس‎‌لیگا

اعتراض فردین معصومی به مسابقه کشتی پسرش و زارع

پاداش 1700 دلاری فدراسیون به چوگان‌بازها

واکنش سوادکوهی به غیبت در جام تختی

شروع دلهره‌آور شاگردان عطایی در لیگ قهرمانان آسیا

لزوم هموار کردن مسیر فعالیت بخش خصوصی در صنعت نفت

رونمایی از 2 کتاب در غرفه وزارت خارجه در نمایشگاه کتاب

گشتی در نمایشگاه کتاب تهران

حمایت نوبخت از تیم مذاکره کننده ایرانی در آستانه دور چهارم مذاکرات

بخشایش اردستانی: در نهایت کمی قوی‌تر از برجام امتیاز می دهیم تا ترامپ خوشحال شود

شرط زیاده‌خواهانه ترامپ برای رفع تحریم‌ها؛ برنامه هسته‌ای ایران کاملا برچیده شود

جلالی‌زاده: اگر موضوع مذاکره به رفراندوم گذاشته شود حداقل 80 درصد مردم موافق هستند

منبع ایرانی: غنی‌سازی اورانیوم در خاک ایران خط قرمز قطعی تهران در مذاکرات است

دوشنبه، اعلام محل جشن قهرمانی تراکتور

موضع‌گیری رئیس جمهور لبنان درباره سلاح مقاومت

آغاز مرحله دوم انتخابات شهرداری‌ها در لبنان

خبر خوش برای استقلال رسید

قیمت سکه، طلا، طلای 18 عیار و … امروز یکشنبه 21 اردیبهشت 1404 +جدول

امضای سند همکاری نفت و گاز پارس و دانشگاه صنعتی شریف

قیمت سکه امروز 21 اردیبهشت 1404/ سکه امامی چند؟

خیزش بهاری نسیم برای بازگشت به ترکیب برنده

ادای احترام سریال «ناریا» به بازیگر درگذشته‌اش

برچسب هوشمند؛ پزشک آینده روی پوست شما

مطالبات کشاورزان و کاهش قطعی برق در کانون پیگیری استانداری

ضرورت ثبت نظام‌مند تاریخ شفاهی صنعت نفت

مجموعه مستند «نفت بوم» رونمایی شد

اسکوچیچ و بزرگ‌ترین پیش‌بینی این فصل لیگ برتر

سریع‎‌ترین هت‌تریک قرن لالیگا با پوکر تاریخی!

شوماخر آماده‌ درخشش در فرمول یک

گفتگوی سایت فدراسیون جهانی ووشو با ستاره طلایی ساندا ایران

سینر: از بازگشت به میادین خوشحالم