پیام خوزستان

آخرين مطالب

مدیریت مساجد ایران نیازمند تحول است اجتماعی

مدیریت مساجد ایران نیازمند تحول است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور گفت: مدیریت مساجد ایران نیازمند تحول است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، حجت‌الاسلام خداداده امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در اداره ارشاد برگزار شد، اظهار داشت: نگاه مردم به مسجد مامنی آرام و امن است که فعالیت‌های اجتماعی، سیاسی و امنیتی در آن شکل می‌گیرد.
وی با بیان اینکه مسجد تمدن‌ساز است و در نظام توحیدی همیشه نقش‌آفرینی کرده است، گفت: مجاهدان عالم خود را مدیون تربیت مسجدی می‌دانند و در اضلاع تربیت توحیدی اگر مسجد را حذف کنیم، بخش زیادی از کار تربیتی لنگ می‌ماند.
خداداده در ادامه با بیان اینکه خوزستان وطن همه ایرانیان است به نقش سوق الجیشی این خطه مقدس در ادوار تاریخ ایران اشاره و گفت: یکی از حرکت‌های فرهنگی موثر در خوزستان اردوهای راهیان نور بود و نرم‌افزار مدیریت فرهنگی راهیان نور در دو دهه گذشته ما را از بزنگاه‌های بزرگی عبور داد.
رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور با تأکید بر ضرورت اصلاح نگاه به مسائل فرهنگی گفت: ما با یک انسان طرف هستیم. موضوع تربیت، موضوع ساخت‌وساز عمرانی نیست. رشدی که باید اتفاق بیفتد متأثر از بسیاری علت‌ها است. باید بتوانیم بسترهایی فراهم کنیم تا افرادی که با نگاه توحیدی در عرصه تربیتی مثل مسجد زندگی می‌کنند، در قالب فیلم‌سازی، نویسندگی و فیلمبرداری بتوانند ایفای نقش کنند.
وی افزود: برای اینکه بتوانیم بخشی از ضعف‌های عرصه فرهنگ و هنر را جبران کنیم باید به جایی مراجعه کنیم که این نگاه توحیدی و انقلابی را دارد و این نگاه را باید در مساجد جست‌وجو کرد.
خداداده با بیان اینکه ما مشکلی در حوزه ساختاری مسجد نداریم، اما باید نرم‌افزار مدیریتی جدیدی را در مسجد حاکم کنیم گفت: یعنی تفکری که حاکم بر اداره مسجد است باید اصلاح شود. اگر بتوانیم این گفتمان را اصلاح کنیم بستری برای حضور جوانان و نوجوانان می‌شود و با زبان هنر هم می‌شود با آنها حرف زد.
رئیس ستاد مساجد کشور با اشاره به اینکه کانون‌های مساجد در عرصه سرود، ماهانه 12 سرود در عرصه ملی تولید می‌کنندگفت:. هنرمندان در عرصه نویسندگی، بازیگری و فیلم‌سازی در شهرها حضور پیدا می‌کنند و نوجوانان و جوانان را آموزش می‌دهند. همچنین فراخوان تئاتر شبستان که منتشر شد، دارای زیست‌‌بومی است که فقط به‌دنبال پوشش بچه‌های مسجدی است. در نتیجه در این جشنواره‌ها، استعدادها شناخته می‌شوند و در عرصه کار حرفه‌ای هنری هم انجام وظیفه می‌کنند.
وی در ادامه گفت: قصد ما از تشکیل گروه سرود، کتابخوانی و نویسندگی تربیت هنرمند حرفه‌ای نیست، بلکه می‌خواهیم کار تربیتی و جمعی را انجام دهیم.
خداداده با بیان تاییداین‌که باید نهضت بازگشت به مسجد را در نگاه حاکمیت، حلقه‌های میانی و مردم دنبال کنیم، گفت: ما باید با روش‌های مختلف، مردم و جوانان و نوجوانان را به مسجد جذب کنیم. در گذشته مدارس ما در مساجد بود و مساجد ما محل حل اختلاف و طبابت بود و زیست‌بوم زندگی مردم بر مبنای مسجد شکل گرفته بود اما در حال حاضر موانعی برای تحقق آن سبک زندگی وجود دارد که باید برای رفع آن ها تدابیر هوشمندانه ای اتخاذ کرد.
رئیس ستاد مساجد کشور درباره کارآفرینی در کانون‌های مساجد نیز گفت: بخشی از بحث کارآفرینی مربوط به فرهنگ کار است که بچه‌ها را در دستور کارهای خود، مهارت‌محور بار بیاوریم. اصل کار ما این است که بتوانیم اقتصاد و مسائل مالی مرتبط با فرهنگ و هنر را فعال کنیم. همچنین ستاد مساجد خوزستان با سازمان فنی و حرفه‌ای تفاهم‌نامه‌ای را منعقد کردند تا یک هزار نفر به‌صورت رایگان آموزش ببینند.
و
حجت‌الاسلام سمیری، از اولویت جانمایی کانون‌های مساجد در مناطق حاشیه‌ای و کم‌برخوردار خبر داد و گفت: تاکنون تقریبا 240 پایگاه قرآنی مسجدی و بیش از 70 کانون فرهنگی و هنری مساجد ویژه خواهران در استان راه‌اندازی کردیم.
حجت‌الاسلام قاسم سمیری، امروز در نشست خبری رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور که در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به سیاست‌هایی که در پیش داریم تا آخر سال جاری تعداد کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد برای خواهران و برادران در استان خوزستان به 1200 کانون خواهد رسید.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد خوزستان، از اولویت جانمایی این کانون‌ها در مناطق حاشیه‌ای و کم‌برخوردار خبر داد و افزود: تاکنون تقریبا 240 پایگاه قرآنی مسجدی و بیش از 70 کانون فرهنگی و هنری مساجد ویژه خواهران را راه‌اندازی کردیم.
وی تعداد گروه های سرود در کانون های مساجد را بیش از 50 گروه برشمرد و تصریح کرد: این گروه‌ها به صورت تخصصی در حال کار و فعالیت هستند.
حجت‌الاسلام سمیری، به انعقاد تفاهم‌نامه‌ با سازمان فنی و حرفه‌ای جهت ایجاد اشتغال و کارآفرینی برای اعضای کانون های مساجد اشاره کرد و یاد آور شد: این تفاهم‌نامه در قالب دوره‌های آموزشی رایگان و معتبر برای اشتغالزایی اعضای کانون‌ها در مساجد منعقد شده که به مدت 2 سال و برای یک هزار نفر ظرفیت دیده شده است.
برنامه‌های فرهنگی و هنری برای پرورش هنرمندان متعهد مسجدی
همچنین مجید منادی در حاشیه برگزاری نشست خبری رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور که امروز در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان برگزار شد، اظهار داشت: مسجد مرکز و مقر اصلی فرهنگ، هنر و تمدن اسلامی است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه مبنای استان خوزستان مبنایی فرهنگی، انقلابی و دینی است، افزود: این استان در رویدادهای فرهنگی همواره پیشگام بوده و همین موضوع و ظرفیت و نام بزرگ خوزستان در تمام کشور مسئولیت‌های ما را به عنوان متولیان امور سخت و سنگین می‌کند.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت‌های طبیعی استان خوزستان بی‌شمار هستند، تصریح کرد: خوزستان افزون بر مواهب طبیعی و خدادادی مهد تمدن ایران زمین، دروازه ورود تشیع به کشور، پایتخت دفاع مقدس و معراج شهدای ما است.
منادی خاطرنشان کرد: استان خوزستان همواره مساجد تاثیرگذار و قوی و رویکردی مردم محور داشته و در این میان کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد نیز وظایفی برگرفته از نام خود دارند.
وی ابراز کرد: با رویکرد جدید بنا داریم توسط کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد برنامه‌های هنری ویژه‌ای را اجرا کنیم که به پرورش هنرمندان متعهد مسجدی منجر شده تا در حوزه‌های مختلف هنری فعالیت داشته باشند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان عنوان کرد: برنامه‌هایی با محوریت سبک زندگی اسلامی، هنر اسلامی و هنر متعهد در برنامه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد بوده تا افراد با فرهنگ اسلامی در بستری مثل مسجد پرورش پیدا کرده و بتوانند به هنرمندی متعهد تبدیل شوند.
منادی به همکاری ارکان مختلف در مساجد اشاره کرد و یادآور شد: امیدواریم با همکاری تمام ارکان مسجد بتوانیم از ظرفیت بزرگ فرهنگی و هنری موجود در مساجد استفاده و برداشت کافی را داشته باشیم. 
انتهای پیام/735/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/803014/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وضع مالی بد فردوسی!

داره فعل مجهول رو درس میده!

چه کسی پشت پرده توهم ترامپ درباره خلیج فارس است؟

چرا اعرابِ مخالف برجام، حامی مذاکرات کنونی ایران و آمریکا هستند؟

تسنیم: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان قطعی شد

ازسرگیری حفاری اکتشافی در دریای خزر

پیش‌بینی گردوغبار و شرجی شدید در خوزستان؛ افزایش دما تا 40 درجه

طلسم استقلال بازهم شکسته نشد!

بررسی گزینه‌های پیشنهادی برای مدیریت اداره کل ورزش و جوانان خوزستان / از چهره‌های باسابقه تا مدیران جوان و قهرمان ورزشی

نشست هم‌اندیشی وزیر صنعت، معدن و تجارت با فعالان اقتصادی استان خوزستان برگزار شد

حسین کعبی: مسی و رونالدو هم به استقلال خوزستان بی‌احترامی کنند جلوی‌شان را می‌گیرم

باشگاه حاضر در کورس صعود بیاینه داد: آقایان VAR شخصی، سلیقه‌ای و برای یک تیم خاص نیست، برای اجرای عدالت است!

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

اولین دعوای باجناق‌ها!

ازدواج سوم با مدرک فوق دکترای جامعه‌شناسی!

استقبال ویژه از «عادل فردوسی‌پور» در نمایشگاه کتاب

چهره ها/ واکنش محسن تنابنده به خبر تغییر نام خلیج‌فارس

4 سریال‌ کُره‌ای پربیننده در هفته‌های اخیر

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

جهش تجاری‌سازی فناوری‌های نو هوش مصنوعی در حوزه اچ‌اس‌ئی

اسم ماتزاری مصاحبه با تاجرنیا را قطع کرد

روماریو: دوست دارم آنچلوتی سرمربی برزیل شود

بی‌توجهی یوفا به درخواست‌های یونایتد و تاتنهام!

یزدانی: رقابت با یونس امامی باعث افتخار است

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

قهرمانی محمدمبین عظیمی در وزن 92Kg

قهرمانی امیرحسین زارع در وزن 125Kg

امضای 9 قرارداد و تفاهم‌نامه فلات قاره با دانش‌بنیان‌ها و دانشگاه‌ها

تحقق اهداف برنامه هفتم نیازمند دو برابر شدن فعالیت‌ها

پتروشیمی بندرامام در نمایشگاه نفت 2 تفاهم‌نامه امضا کرد

پتروایران و نیروی زمینی ارتش تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

پالایشگاه تهران برای بهینه‌سازی سوخت تفاهم‌نامه امضا کرد

تفاهم‌نامه ازدیاد برداشت نفت در میدان پرنج امضا شد

مراسم گرامیداشت سالروز آزادسازی هویزه برگزار شد

افتتاح و کلنگ‌زنی 8 پروژه عمرانی در هویزه

خرید تضمینی گندم خوزستان در اردیبهشت سال جاری از مرز یک میلیون تن گذشت

موانع تولیدکنندگان با جدیت پیگیری می‌شود

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

دیگه به هیچ خوشی اعتماد ندارم!

کنایه سخنگوی دولت اصلاحات درخصوص ساعت آغاز به کار ادارات: از نابغه‌های تصمیم‌ساز باید پرسید...

انتقاد نماینده عضو جبهه پایداری از دامن زدن به شکاف‌های سیاسی

چهره خندان پزشکیان در نمایشگاه نفت

شرکت نفت خزر و دانشگاه گیلان تفاهم‌نامه امضا کردند

صدای مقاومت از دل آمریکا به «تهران» رسید

جهان اسلام وظیفه دارد شجاعانه در کنار مردم مظلوم غزه باشد

موشک یمن به فرودگاه بن‌گوریون نقطه عطف در تاریخ مقاومت است

بیفوما با 500 هزار دلار آزاد می شود | پرسپولیس، استقلال یا هر تیم دیگر...

تأکید بر اهمیت نوآوری و سرمایه‌گذاری در صنعت نفت ایران

مقاومت یمن، الهام‌گرفته از مکتب حوزه علمیه قم است

تفاهم‌نامه‌ احداث موزه نفت در شرکت نفت و گاز آغاجاری امضا شد