پیام خوزستان

آخرين مطالب

ارسال 387 اثر به جشنواره شهید چمران در استان مرکزی اجتماعی

ارسال 387 اثر به جشنواره شهید چمران در استان مرکزی
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا/مرکزی جانشین بسیج اساتید استان مرکزی از ارسال 387 اثر به جشنواره شهید چمران در استان مرکزی خبر داد.
محمدعلی آقامحمدی در این باره افزود: تعیین کمیته‌های علمی و اجرایی و شروع به کار این جشنواره همزمان با هفته بسیج رقم خورد و اساتید محصولات علمی خود را به این جشنواره ارسال کردند که باتوجه به آثار دریافتی استقبال خوبی از آن شده است.
وی با بیان اینکه یکی از انتظارات مقام معظم رهبری از بسیج این است که بتواند در مسیر جهاد علمی و مجاهدت عالمانه گام‌های استواری بردارد، گفت: بسیج اساتید یک تشکل گسترده و فراگیر علمی و یک شبکه متخصص، متعهد و مجاهد است که بی‌شک در عرصه جهاد علمی می‌تواند سهم مهمی داشته باشد.
جانشین بسیج اساتید استان مرکزی، تحقق جهاد تبیین را از دیگر ماموریت‌های بسیج اساتید عنوان و تصریح کرد: در این راستا همزمان با هفته بسیج، برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت و بازدید از واحدهای تولیدی در سطح استان و کشور برگزار شد.
آقامحمدی به تشریح برنامه‌های هفته بسیج سازمان بسیج اساتید استان مرکزی پرداخت و گفت: مهم‌ترین برنامه اجرایی در این هفته برگزاری جلسات جهاد تبیین در مساجد و دانشگاه‌ها بوده است.
جانشین بسیج اساتید استان مرکزی ادامه داد: یکی از کارهای مهمی که باید توسط اساتید در شرایط کنونی جامعه انجام شود، پاسخ به شبهات ذهنی دانشجویان است که جلسات جهاد تبیین با این نگاه در سطح دانشگاه‌ها برای اساتید و دانشجویان برگزار شده است.
وی افزود: با بهره‌گیری از ظرفیت اساتید متعهد و توانمند، جلساتی را نیز در سطح مساجد استان برگزار کردیم و تلاش کردیم تا از ظرفیت مساجد به عنوان یک پایگاه تبلیغی و فرهنگی بهره بگیریم.
آقامحمدی برگزاری حلقه های صالحین در دانشگاه‌ها با موضوع حجاب و عفاف، جهاد تبیین، معنویت و آخرت‌گرایی را از دیگر برنامه‌های اجرایی در هفته بسیج اعلام کرد و گفت: جامعه هدف در این بخش اساتید دانشگاه‌های استان بود.
جانشین بسیج اساتید استان مرکزی شاخص‌ترین برنامه اجرایی سازمان بسیج اساتید در هفته بسیج را نشست سراسری 30 هزار نفری جبهه علمی و فرهنگی بسیج اساتید کشور با سخنرانی رئیس قوه قضائیه عنوان کرد و افزود: دانشگاه‌های ساوه، دلیجان، اراک و تفرش در این نشست حاضر شدند و هر یک از این دانشگاه‌ها در کنار این نشست برنامه‌های ویژه‌ای را تدارک دیده و اجرایی کردند.
آقامحمدی یادآور شد: شکل‌گیری هسته‌های چهارگانه علمی گفتمان‌ساز، توانمندساز دانشی و فناور مسئله محور در تعدادی از کانون‌های استان شکل گرفت. این هسته‌ها بهترین فرصت برای شکل‌گیری ارتباط استاد و دانشجو و افزایش تعامل آن‌هاست، چون طرفین هم به صورت مستمر با یکدیگر در ارتباط هستند و هم خروجی مطلوب علمی، باعث ایجاد انگیزه در دانشجویان می‌شود.
به گزارش ایسنا، به نقل از سپاه روح الله، جانشین بسیج اساتید استان مرکزی ارائه طرحی برای مسئله سرمایه اجتماعی با محوریت امیدآفرینی و ایجاد اعتماد عمومی به مجمع عمومی بسیجیان استان را از دیگر اقدامات اجرایی در هفته بسیج عنوان و خاطرنشان کرد: همزمان با هفته بسیج گلباران قبور شهدا و شهدای گمنام دانشگاه‌ها نیز با حضور اساتید و دانشجویان انجام شد.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/802413/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

محمد مومنی: اینکه حرف واهی در رسانه ملی بزنی، برای ما جایگاهی ندارد، سند ما قوه قضاییه است

ایزد سیف‌الله‌پور: همه می دانند که در این دوره از مسابقات مظلوم ترین تیم باشگاه نساجی بود، ولی بحث ما چیز دیگری است

امیرمهدی علوی: بازی ایران - کره شمالی در مشهد با حضور بانوان برگزار می شود

آمار جالب پنالتی ها در لیگ بیست و چهارم

جملات قصار و عجیب و باورنکردنی جالب محمد فنایی داور بازنشسته درباره var

خلاصه بازی میلان 3 - بولونیا 1

شرط عجیب رونالدو برای تمدید: اخراج پیولی!

کونسیسائو: تمدید نه، الان زمان قهرمانی میلان است

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ جنگ صدرنشینی ایران و ویتنام

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

ضیایی: ابطال مجوز استقلال به من ربطی ندارد

ایزد سیف‌الله‌پور: شرکت هواپیمایی وارش برای همه تیم ها بلیط می گیرد و همه هم پولش را پرداخت می کنند

عکس | فاجعه در فوتبال ایران؛ حمله با تبر به چند بازیکن جوان!

مراسم جشن میلاد امام رضا و عمامه گذاری طلاب در حسینیه دفتر مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی برگزار شد

پیگیری استاندار خوزستان برای تسریع در پرداخت‌ پول گندم کشاورزان

واکنش هیئت فوتبال یزد به ضرب و شتم جوانان!

واکنش جنجالی معصومی پس از شکست مقابل زارع: پهلوان همیشه برنده نیست/ امتیاز جای دیگر رفت، با شرافت چه باید کرد؟

پهلوان همیشه برنده نیست/ امتیاز جای دیگر رفت، با شرافت چه باید کرد؟

ترسناک‌ترین صحنه‌های فوتبال ایران !

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

این درخت کهن منم

گزارشی از پیام رهبر انقلاب به همایش یکصدمین سالگرد تاسیس حوزه علمیه

سیاست مذاکراتی جدید آمریکا؛ به مرگ بگیر تا به تب راضی شود/ صحبت‌های ویتکاف جنجالی شد

عمان: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا یکشنبه در مسقط برگزار می شود

ویتکاف: موضع ما درباره ایران نداشتن غنی‌سازی است

اسرائیل یک رهبر مقاومت را به شهادت رساند

آخرین نوتیس مدافع خارجی به استقلال هم ارسال شد!

درخواست شلاق برای هانیه توسلی و ترانه علیدوستی توسط تهیه کننده معروف!

رضا بابک و بهرام شاه محمدلو به اکران یک فیلم آمدند

استوری بی نظیر محسن چاوشی درباره خلیج‌فارس

امواج گرانشی زیبا

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

نوبخت: گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به 110 هزار تومان می‌رسد

ویتکاف برای مذاکره با ایران راهی عمان می‌شود

توصیف ترامپ از سوی الیاس نادران؛ صادق‌ترین رئیس جمهور آمریکا

دانشجوی ایرانی پس از 40 روز بازداشت، تصمیم به ترک آمریکا گرفت

نماینده ترامپ: ایران نه می‌توانید غنی‌سازی کنید، نه سانتریفیوژ داشته باشید

کاخ سفید: ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام «خلیج فارس» نگرفته است

ارائه خدمات هلال‌احمر به بیش از 320 نفر در روستای فردوس هویزه

آزادی بازی سپاهان را از دست داد

مراسم استقبال از پرچم گنبد مطهر آستان قدس رضوی و حرم حضرت امام رضا علیه‌السلام در شرکت فولاد خوزستان

مهاجم استقلال هم بازی با سپاهان را از دست داد

فولاد خوزستان نماد فولاد کشور است

نشست هم‌اندیشی وزیر صمت با فعالان اقتصادی استان خوزستان