پیام خوزستان

آخرين مطالب

ساماندهی املاک بنیاد شهید و امور ایثارگران را در سراسر کشور آغاز کردیم بنیاد شهید و امور ایثارگران

ساماندهی املاک بنیاد شهید و امور ایثارگران را در سراسر کشور آغاز کردیم
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرعامل سازمان اموال و املاک کوثر خبر داد: برنامه ساماندهی املاک بنیاد شهید و امور ایثارگران را در سراسر کشور آغاز کردیم.

به گزارش «ایثار»، وحید بوستان احمدی، مدیرعامل سازمان اموال و املاک کوثر در خصوص مهمترین اقدامات این سازمان، گفت: سازمان اموال و املاک کوثر در راستای تدابیر ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران ، طی سال گذشته با تغییر ماموریت از فروش صرف، به بحث مسکن، مشارکت در ساخت و مولد سازی، تغییر رویکرد داده است.
بوستان احمدی با اشاره به اینکه سازمان اموال و املاک کوثر طی دو سال گذشته برنامه ساماندهی املاک بنیاد شهید و امور ایثارگران را در سراسر کشور آغاز کرده، تاکید کرد: در این راستا پس از اخذ مجوز از بنیاد شهید و امور ایثارگران مرکز، اقدام به خرید 30 رقبه ملک و احداث، تعمیر و بازسازی ساختمان‌های اداری در 11 استان و اجاره ملک در 13 استان کردیم.
وی ضمن بیان مطلب فوق ادامه داد: هم اکنون نیز با برگزاری جلسات متعدد با مراکز بنیاد استان‌های سراسر کشور از جمله فارس، خراسان رضوی، ایلام، کرمانشاه، خوزستان، بوشهر، هرمزگان، اصفهان، البرز، زنجان، گلستان، گیلان، مازندران، سمنان، مرکزی و کهگلویه و بویر احمد، مطالبات مورد نظر و معضلات ایشان احصا و پس از اخذ مجوز از بنیاد شهید و امور ایثارگران مرکز، موارد در دست اقدام است.
بوستان احمدی با بیان اینکه در حال حاضر سازمان اموال و املاک کوثر در کنار تدوین افق سه ساله خود، برنامه‌های خوبی تا انتهای سال تدوین کرده، خاطرنشان کرد: امیدواریم تا پایان سال 1402 شاهد جهشی معنی‌دار نسبت به سنوات گذشته در ماموریت‌هایمان باشیم، در حال حاضر تمامی امور سازمان اموال و املاک کوثر عملا معطوف به ماموریت‌های ترسیم شده ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران است.
مدیرعامل سازمان اموال و املاک کوثر در رابطه با مهمترین ماموریت‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران ، تصریح کرد: پرهیز از خام فروشی، مولدسازی، نگاه به ماموریت‌های سازمان در کنار معاونت‌های تخصصی و کمک در بحث‌های عمرانی و برنامه‌های معاونت‌های تخصصی از جمله معاونت فرهنگی سازمان، مهمترین ماموریت ماست.
وی اظهار کرد: سازمان اموال و املاک کوثر در ترسیم دورنمای خود باید به سمت تبدیل شدن به یک هلدینگ عمرانی پیش برود، در حال حاضر با توجه به اینکه در ابتدای مسیر قرار گرفته‌ایم مشغول تجهیز خود هستیم.
بوستان احمدی در ارتباط با برنامه‌های آتی سازمان اموال و املاک کوثر برای جامعه هدف، بیان کرد: در راستای بحث مولدسازی و تغییر مسیر سازمان به این سمت، ما پروژه عمرانی نصیر شهر را در طی چند ماه گذشته آغاز کرده و اکنون نیز شاهد پیشرفت بسیار خوبی هستیم.
مدیرعامل سازمان اموال و املاک کوثر با بیان اینکه بیش از 50 هکتار زمین از اموال سازمان اموال و املاک کوثر شناسایی شده، تاکید کرد: مقرر شده این موضوع طی 4 پروژه با تفاهم وزارت راه و شهرسازی عملیاتی شود، همچنین برخی از املاک سازمان فاقد کاربری بوده و باید مولدسازی شود و در اختیار جامعه ایثارگری قرار گیرد، لذا امیدواریم با همت مسئولان وزارتخانه راه و شهرسازی این پروژه به نتیجه برسد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/802295/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آنچه در افتتاحیه «نشریاری» گذشت

6 عنوان کتاب یک محقق مازندرانی رونمایی شد

مالک شریعتی: اگر زنگنه دوباره وزیر نمی‌شد، در کرسنت محکوم نمی‌شدیم

محمدرضا باهنر: بخشی از رای‌ها در انتخابات 1403 به علت ترس بود

سخنگوی دولت: در حال فراهم کردن مقدمات سفر پوتین به تهران هستیم

رئیس مجلس درگذشت مادر شهیدان خوراکیان را تسلیت گفت

رحیمی جهان‌آبادی: همین که مذاکرات به بن‌بست نرسید، نشانه بسیار خوبی است

شکوری راد: ایده وفاق نباید به تقسیم مناصب تقلیل پیدا کند

ضرغامی: بسیاری از بزرگان ما نمی‌دانند چگونه با نسل جدید صحبت کنند

مخبر: یکی از بزرگترین موفقیت‌های شهید رئیسی این بود که ویژگی‌های امام و رهبری در جانش جا گرفته بود

آیت‌الله جوادی آملی با آیت‌الله سیستانی دیدار کرد

قیمت طلا و سکه امروز 22 ادریبهشت 1404

خوش‌بینی (OP) به 0.85 دلار رسید: تحلیل حرکت احتمالی به سمت 1.00 دلار

عقب‌نشینی آمریکا نتیجه مقاومت ملت ایران و هدایت‌های رهبر انقلاب است

بحث ناموس ماست‌ باید جلوی کشتی ها گرفته شود

نتانیاهو: اسرائیل به آتش‌بس یا آزادی زندانیان متعهد نیست

اوحدی: همایش دیپلماسی مقاومت با حضور پزشکیان و اژه‌ای برگزار می شود

ورود 66 هزار تن گندم به بندر امام خمینی (ره)

ورود ویتکاف به تل‌آویو برای آزادی زندانی دو تابعیتی در غزه

پلمب مرکز غیرمجاز دندانپزشکی در آبادان

پلیس فتا خوزستان مانع از دست رفتن سرمایه یک شهروند دربازار ارز دیجیتال

اتاق VAR دو دیدار حساس در اختیار داوران زن

وزش باد و گردوخاک در راه خوزستان

نفرات برتر رقابت‌های شطرنج نابینایان و کم‌بینایان خوزستان معرفی شدند

برگزاری نشست انضباطی حادثه‌دیدگان بازی با تراکتور

جنوب و مرکز خوزستان تا پنجشنبه شرجی خواهد بود

تأکید نماینده اهواز بر حمایت از فولاد اکسین در مسیر توسعه صنعت

خالی شدن آسمان غزه از هواپیماهای اسرائیلی در آستانه آزادی تبعه آمریکایی توسط حماس

قرارداد بیفوما با تیمی غیر از سپاهان و پرسپولیس؟

راهیابی هنرمندان دورودی به جشنواره ملی خرمشهر

طلا و سکه ریزشی شد؛ طلای 18 عیار گرمی چند؟ | جدول قیمت ها

همکاری پالایشگاه آبادان با شرکت دانش‌بنیان

ماجرای اظهارنظر بیژن عبدالکریمی درباره آبادان چه بود؟ + ویدئو

رفع تنش آبی شهر بانه در طرح اضطرای انتقال آب از سد چراغ‌ویس

مورد عجیب VAR بازی حساس: کابل‌های روکار!

جلسه شورای شهر اهواز لغو شد

سیاوش چراغی پور: از صدایم ناراضی بودم چون پشت تلفن همه فکر میکردند من خانومم!

پیام نصرالله مدقالچی از بیمارستان: حالم خوب است

نظر دکتر الهی قمشه ای درباره تغییر نام «خلیج فارس»

بررسی بازخوردهای «پایتخت 7» در فضای مجازی

10 کارتونی که متولدین دهه شصت تا ابد فراموش نخواهند کرد

راز عکس شگفت‌انگیز «آقای مجری» پس‌ از سال‌ها فاش شد!

چهره ها/ عکسی شیک از بازیگر نقش الهام در «جان سخت»

بازسازی نمای جانبی راه شیری توسط تلسکوپ «گایا»

مسجد جامع شوشتر در یک قدمی ثبت جهانی قرار دارد

معبد اینشوشیناک زیگورات چغازنبیل مرمت شد

کشت برنج در حوضه‌های آبی خوزستان ممنوع شد

تولد 3 گوزن زرد ایرانی در پارک ملی کرخه از ابتدای امسال

کشف پرونده کلاهبرداری ارز دیجیتال توسط پلیس فتای خوزستان

سخت‌ترین حریف ایران در لیگ ملت‌ها ٢٠٢5