پیام خوزستان

آخرين مطالب

شهید مجید شهریاری افتخار ملت ایران است بنیاد شهید و امور ایثارگران

شهید مجید شهریاری افتخار ملت ایران است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان گفت: شهید شهریاری با کمک به پیشرفت کشور در حوزه هسته‌ای و شهادتش در این مسیر موجب افتخار ملت ایران شد و نام وی همواره جاودانه است.

به گزارش ایثار، عباس برزگر در سیزدهمین یادواره شهید راه علم و دانش دکتر مجید شهریاری ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید شهریاری اظهار داشت: شهید شهریاری از شهدای برجسته استان زنجان و دومین شهید هسته‌ای کشور، که خود تربیت‌یافته مکتب عاشورایی استان زنجان است و شاگردان بیشماری را در عرصه پیشرفت علم و فن‌آوری هسته‌ای کشور تربیت کرده است.
وی با اشاره به برنامه‌های گرامیداشت سیزدهمین سالگرد شهید شهریاری تصریح کرد: برگزاری یادواره شهید شهریاری، تجلیل از خانواده این شهید بزرگوار، پخش مستند «قمرتاج» مادر شهید شهریاری و مستند مجید فرزند ایران از شبکه اشراق را از جمله ویژه برنامه‌های سالروز شهادت دکتر مجید شهریاری به شمار می‌رود.
محسن افشارچی استاندار زنجان در این مراسم گفت: ایشان شهید علم هسته‌ای هستند و نام و یادشان همواره ماندگار خواهد بود. مجید شهریاری فردی بود که خود را به متاع دسته دوم قانع نمی‌کند، بلکه به دنبال ایجاد زیرساخت رفته و حتی مسیری مشخص برای خود انتخاب می‌کند. ایشان گره‌ای از جمهوری اسلامی ایران بازکرده است که در تمام میزهای مذاکره گفته می‌شود تمام ارکان هست و نمی‌توان کاری کرد بنابراین دشمن تمام ابعاد را سنجید و ایشان را ترور و به شهادت رساند.
پژمان شیرمردی معاون سازمان انرژی اتمی کشور ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای هسته‌ای، درباره بُعد علمی شخصیت شهید مجید شهریاری، گفت: او یکی از افرادی بود که در دهه 70 - 60 در رشته‌های مهندسی الکترونیک، مهندسی هسته‌ای تحصیل کرد و در دانشگاه پلی‌تکنیک امیرکبیر مقاطع کارشناسی و دکتری و مقطع کارشناسی ارشد خود را در دانشگاه صنعتی شریف گذراند.
وی درباره بُعد کاری شخصیت شهید شهریاری، بیان کرد: این شهید بزرگوار در مجموعه‌های دانشگاهی وزارت علوم و هسته‌ای کار کرد و در سازمان انرژی اتمی در دهه 80 فعالیت می‌کرد، یعنی در دوره‌ای که کسی درباره اثرهای انرژی هسته‌ای در حوزه کشاورزی و بهداشتی اطلاعات نداشت، او مسؤولیت سایت پرتودهی را برعهده داشت. شهید شهریاری در یکی از کدهای حساس هسته‌ای که در محاسبات نوترونی در قلب راکتور تهران بسیار اثرگذار است، در کشور بسیار منحصربه‌فرد بود. امروز در دانشگاه شهید بهشتی و امیرکبیر فارغ‌التحصیل‌های خوبی داریم که دانشجوی شهید شهریاری بودند و در صنعت هسته‌ای کشور، مسائل بزرگ را حل می‌کنند.
شیرمردی با بیان اینکه شهید شهریاری مصداق عملی زکات علم و نشر آن بود، اظهار کرد: او در حوزه دانشگاهی به سطح تراز اول رسید و نظام سلطه را به سمتی سوق داد که با تهدید مجبور به حذف فیزیکی این شهید بزرگوار شد.
وی با بیان اینکه از لحاظ بعد اخلاقی، شهید شهریاری فردی معتقد به مبانی الهی و اسلامی بود و اعتقادهای خاصی به نماز اول وقت و نماز شب داشت، افزود: این شهید والامقام تلفیقی از ایمان همراه با علم بود که منجر به عمل صالح شد.
شیرمردی با اشاره به تحریم رادیودارو، اظهار کرد: امروز وقتی با افتخار می‌گویم سوخت راکتور هسته‌ای تهران، سوخت 20 درصد تولید شده داخلی است، یعنی امروز وابستگی در این حوزه نداریم که یکی از اقدامات شهید شهریاری، تلفیق ایمان و علم بود.
در پایان این مراسم از خانواده شهید مجید شهریاری تجلیل و قدردانی شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/802270/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کواکبیان: مذاکره، خواست نظام است

انتقاد ابطحی از عملکرد دولت؛ آقای پزشکیان! یک تکانی به کابینه‌تان بدهید

خبرهای تازه سخنگوی دولت از فیلترینگ؛ ان‌شاالله شاهد رفع برخی محدودیت‌ها خواهیم بود

مادر شهید رئیسی: هنوز منتظرم ابراهیم از در بیاید

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی: تحریف نام خلیج فارس در گوگل مپ را پیگیری حقوقی می‌کنیم

دیدار وزیر خارجه ژاپن با عراقچی

خرمشهر نماد عشق و ایثار؛ گرامیداشت یاد شهید رئیسی و تداوم راه امام

نماینده شوش: قطعی های اخیر برق شرایط بهداشتی و زیستی را در معرض خطر قرار داده/ خبر افزایش نرخ بسته های اینترنتی موجی از نگرانی ها را ایجاد کرده

آغاز تکمیل عملیات آسفالت‌ریزی در فاز دوم محوطه فرودگاه اهواز

پایان برداشت کلزا در امیدیه

همایش بین المللی دیپلماسی مقاومت برگزار شد

نخستین ستاد اجرایی دهه محرم حسینیه اعظم زنجان

سازمان لیگ مقدمات جشن تراکتور را چید

نقض حکم تتلو با ماده 477 | آیا آزادی در راه است؟

پاسخ دندان‌شکن حماس به ادعا‌ها درباره آزادی «عیدان الکساندر»

صحبت‌های تند بهزاد داداش زاده علیه خداداد عزیزی؛ پول باعث شده انسانیت، شرافت و مردانگی از بین برود!

محل فینال جام حذفی اعلام شد

محل برگزاری فینال حذفی مشخص شد

قیمت لحظه ای طلا 23 اردیبهشت | بازار طلا منفجر شد

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز 1404/02/23

پوشیدن لباس‌های برهنه در جشنواره کن ممنوع شد

قاب نوستالژیِ هدیه تهرانی و آتیلا پسیانی پربازدید شد

افشاگری شقایق دهقان از آشنایی تا جدایی از مهراب قاسم‌خانی

ادای احترام بازیگرِ دوست‌داشتنیِ نوروز رنگی به رضا عطاران

شباهت غیرمنتظره جناب خان به یکی از مهمانان برنامه!

دی‌کاپریو به دنیرو نخل طلا می‌دهد

پشت صحنه سریال «دل‌دار» با بازی محمدرضا غفاری

آهنگ جالب جناب خان برای پیمان یوسفی!

هیجان بازیگر فرانسوی برای همکاری با «اصغر فرهادی»

«بامداد خمار» جایگزین «آبان» از خرداد

جهان زودتر از تصور قبلی انسان به پایان می‌رسد

کاهش زمان تشخیص بیماری با طراحی شبکه عصبی پیچشی

آخرین مهلت ثبت‌نام در مسابقات ملی برنامه‌نویسی ICT Challenge

چه انتظاراتی از پرتاب نهم استارشیپ به فضا داریم؟

افتتاح هتل پنج‌ستاره اکسلسیور در جزیره کیش

حسین کلانی پیشکسوت پرسپولیس: علی پروین بزرگترین فوتبالیست تاریخ این مملکت بوده است

پیکان از داور بازی با نفت آبادان شکایت کرد

فدراسیون فوتبال نقش خودش در پرونده بیرانوند را رد کرد

ترکیب غیرعادی بارسا برای دربی سرنوشت‌ساز

فوتسال زنان رو دست بدی از ژاپن خورد!

درخواست برای ارسال فیلم فینال سنگین‌وزن به اتحادیه جهانی کشتی

لیگ قهرمانان آسیا؛ رونمایی از هشت تیم صعودکننده

گل اول بانوان چین تایپه به ایران  توسط

یک مجموعه داستان و رمان جدید در نمایشگاه کتاب

رونمایی از اعلان همایش ملی بزرگداشت فردوسی

پیام پزشکیان درپی درگذشت والده یک مقام دولت

خراسان نوشت: ایده جدید روی میز مذاکره

معاون پزشکیان: در این چهل‌وشش سال گام‌های بلندی برداشته شده اما با آنچه می‌خواستیم فاصله‌ زیادی داریم

در جلسه امروز مجلس با حضور وزیر کار چه گذشت؟

فرمانده نزاجا: همه موشک‌های ساخت نیروی زمینی ارتش هوشمند شده‌اند