چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴

اجتماعی

مبادله هفتم: آزادی ۳۰ فلسطینی در ازای ۱۰ گروگان از غزه

پیام خوزستان - خبرگزاری آریا-سازمان زندان های اسرائیل بامداد جمعه اعلام کرد که در هفتمین تبادل از نوع خود در چارچوب توافق آتش‌بس با جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) ۳۰ فلسطینی ...
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان -

پیام خوزستان

به گزارش سرویس بین‌الملل آریا به نقل از رویترز؛سازمان زندان ها در بیانیه ای اعلام کرد که فلسطینیان از زندان های اسرائیل، کرانه باختری اشغالی و بیت المقدس آزاد شدند.
دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی نیز به نوبه خود اعلام کرد که 6 زندانی اسرائیلی که در غزه آزاد شده بودند، عصر پنجشنبه و ساعاتی قبل از پایان آتش‌بس بشردوستانه به اسرائیل بازگشتند.
پیش از این، گردان های القسام، شاخه نظامی جنبش حماس، اعلام کرده بود که در آخرین آزادی زندانیان، پس از آزادی دو زن، 6 اسرائیلی را به صلیب سرخ در نوار غزه تحویل داده است. 
به این ترتیب تعداد کل زندانیان آزاد شده در روز پنجشنبه به هشت نفر می رسد. مقامات اسرائیلی پیش از این روز پنجشنبه گفته بودند که دو زن پس از تحویل به صلیب سرخ شهر غزه به اسرائیل بازگشته اند.
وزارت امور خارجه قطر به نوبه خود اعلام کرد که امروز 30 فلسطینی در ازای 10 اسیر در نوار غزه در هفتمین روز از توافق آتش‌بس بشردوستانه با ذکر اسامی دو شهروند روسی که روز چهارشنبه آزاد شدند، آزاد می شوند. در لیست گنجانده شده است.
وی افزود: فلسطینی‌های آزاد شده از زندان‌های اسرائیل شامل 23 خردسال و 7 زن بودند، در حالی که هشت شهروند اسرائیلی که روز پنجشنبه به عنوان بخشی از توافقنامه آزاد شدند، دو نوجوان و شش زن بودند، از جمله دو تابعیتی از مکزیک، روسیه و اروگوئه.
اسرائیل که از حماس خواسته است روزانه حداقل ده زندانی را برای حفظ آتش‌بس آزاد کند، قبلاً اعلام کرده بود که فهرست لحظه آخری از کسانی را که قرار است روز پنجشنبه آزاد شوند، دریافت کرده است که اجازه می دهد تا طرح از سرگیری جنگ در سپیده دم لغو شود.
جنگجویان حماس تا کنون 97 زندانی را در جریان آتش‌بس آزاد کرده اند، از جمله 70 زن و کودک اسرائیلی، در ازای آزادی سه زن و دختر فلسطینی به ازای هر اسیر اسرائیلی، به علاوه 27 زندانی خارجی که در توافقات موازی با دولت های خود آزاد شدند. .
با وجود تعداد کمتری از زنان و کودکان اسرائیلی در غزه، تمدید آتش‌بس ممکن است مستلزم تعیین شرایط جدید برای آزادی مردان اسرائیلی از جمله سربازان باشد.


نظرات شما