پیام خوزستان

آخرين مطالب

گرافیک نباید مختص گالری‌ها باشد/ نقش انقلاب اسلامی در هنر گرافیک فرهنگی

گرافیک نباید مختص گالری‌ها باشد/ نقش انقلاب اسلامی در هنر گرافیک
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - محمد رضا میری   در نشست خبری که در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: همان طور که امام خمینی (ره) فرمودند هنر متعهد، باید نشان‌دهنده نقاط کور و مبهم معضلات اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و نظامی باشد.
عضو شورای سیاستگذاری نهضت مردمی پوستر انقلاب با اشاره به ضرورت ایجاد پیوند بین مخاطب عام با هنر گرافیک، بیان کرد: در هنر گرافیک باید به مخاطب مردمی توجه ویژه داشت زیرا هنر گرافیک برای ارتباط با مخاطب پدید آمده و نباید مختص گالری‌ها باشد.
وی در ادامه به تأثیر انقلاب در پیشرفت هنر گرافیک اشاره کرد و گفت: انقلاب اسلامی، انقلاب بزرگی را در هنر گرافیک پدید آورد. با شروع مبارزات انقلاب علاوه بر اینکه مردم به موضوع و مساله گرافیک تبدیل شدند خود مردم نیز به عنوان مخاطب جدی، خالق این هنر بودند.
عضو شورای سیاستگذاری نهضت مردمی پوستر انقلاب، زبان تصویر را یک زبان بین‌المللی اعلام و عنوان کرد: شرایط فعلی دنیا به گونه‌ای است که دغدغه‌ها و چالش‌های بین‌المللی، ظرفیت و کشش اینکه هنر ما آن را به دست بگیرد و دیده شود را دارا است که مصداق بارز آن مساله فلسطین و مردم مظلوم غزه است.
میری گفت: شناخت نمادهای مهم ملت‌ها، تولید نماد مشترک با دیگر کشورها و همگانی کردن آن نمادها عوامل مهم در ارائه اثر هنری به زبان بین‌المللی است.
همچنین مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در این نشیت بیان کرد: خوزستان یکی از استان‌های فعال در حوزه جریان انقلاب است که رسانه‌های این حوزه با توان بالا و تراش فراوان در حال فعالیت هستند.
مجید منادی با بیان اینکه خوزستان پر رسانه‌ترین مجموعه‌ها را دارد، تصریح کرد: به صورت میانگین رتبه سوم را داریم و به صورت مکتوب در جایگاه دوم هستیم. با وجود حدود 500 مجوز رسانه فعال در زمینه‌های مختلف در سطح استان، از رسانه‌ها انتظار داریم تا رسالت خود را در جامعه انجام دهند.
وی گفت: هنرمندان خوزستانی در حوزه گرافیک نقش مؤثری دارند و همیشه در بزنگاه‌های حساس، کنار مردم بوده و ایفای نقش کرده‌اند.
مریم دباغ، عضو مجمع طراحان انقلابی خاک نگار گفت: ما هنرمندان خود را به گونه‌ای می‌شناسیم که گویا گره یا پیوندی بین ما و هنر وجود دارد. اصل برکتی که با هنر برای من به وجود آمد این بود که سال 92 با هنرمندان در گروه کوچکی دور هم جمع می‌شدیم و کار انیمیشن انجام می‌دادیم.
دباغ ادامه داد: آن زمان هم رئیس حوزه هنری استان خوزستان از ما حمایت می‌کردند مثلاً ما مکان نداشتیم و وی فضا در اختیار ما قرار می‌داد.
وی بیان کرد: افراد مستندساز و گرافیست نیز از اواخر سال 95 به جمع ما اضافه شدند، به صورت هفتگی پاتوق‌هایی را برگزار می‌کردیم و بین ما هم افزایی صورت می‌گرفت.
عضو مجمع طراحان انقلابی خاک نگار اظهار کرد: طی این سال‌ها ما هنرمندان خوزستانی در رفت و آمد به کارگاه‌های مختلف متوجه این موضوع شدیم که شاید اصل هنر و گرافیک زبان مشترک و واحدی بین ما بود اما دغدغه‌های بومی هر استان با دیگری تفاوت داشت یعنی اینگونه نبود که مثلاً مد را پیش گرفته و در مورد آن کار کرده باشیم. کارگاه سیل، حادثه 31 شهریور و حادثه متروپل را می‌توان برای مثال نام برد.
وی عنوان کرد: شاید هنرمندان خوزستانی در گذشته به دنبال این بودند که به اصفهان یا تهران بروند و آنجا کار کنند اما اکنون در همین نقطه کار می‌کنند و با افتخار می‌گویند ما از اهواز هستیم، حتی کارهای بومی خود را به عنوان الگو به دیگران ارائه می‌کنند.
 

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/801772/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روز سوم نمایشگاه کتاب؛ حضور پرشور کودکان و پرواز هدهد سفید

ماجرای خواب شهید رئیسی با شال سبز در هواپیما

حقیقت پور: عقلای آمریکا فریب نتانیاهو را نمی‌خورند

دیپلمات ایرانی: اکثر موضوعات میان ایران و مصر حل‌وفصل شده است

اسماعیلی: معاونت راهبردی با معاونت امور مجلس ریاست جمهوری ادغام نشده است

وزیر امور خارجه وارد جده شد

«زنجانی» بیرون از زندان؛ «بابک» پُشت رُل تریلی نشست!

چهارمین دور گفت‌وگوهای ایرانی – عربی در دوحه برگزار می‌شود

واکنش رهبر انقلاب به وقایع سوریه و فلسطین؛ باطل چند روزی جولانی دارد اما قطعاً رفتنی است

توصیه‌‌های بهزاد نبوی به مذاکره‌کنندگان و دولت؛ مذاکره با اروپا را هم فراموش نکنید

مفاخر حوزوی فارس معرفی شوند

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد 20 اردیبهشت 1404

چمران: خلیج فارس، همیشه به نام فارس باقی خواهد ماند

افتخارآفرینی ورزشکاران خوزستانی در مسابقات رزمی ترکیبی قهرمانی کشور

حرکت صعودی POPCAT: نشانه‌های افزایش ارزش تا 1.04 دلار

تحول در ساخت تجهیزات پزشکی و گجتهای پوشیدنی با الگوریتم جدید

قیمت سکه امروز 20 اردیبهشت 1404/ سکه امامی چند؟

تقویت حمایت شرکت ملی گاز از دانش‌بنیان‌ها

افزایش روزهای فروش نمایشگاه گل و گیاه

لزوم تثبیت جایگاه ایران در نظام جدید انرژی جهانی

کمین‌های ترکیبی حماس؛ برگ برنده جنگ در غزه

حوزه علمیه باید مقاومت را در عرصه مقابله و جنگ سیاسی و فکری تقویت کند

فتح خرمشهر نماد وفاق ملی و اعتقاد قلبی مردم به امام (ره) است

حذف گاردریل‌های فلزی در بزرگراه شهید چمران تهران

حضور مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در غرفه شرکت فولاد اکسین خوزستان

چهار قاتل در دزفول به حرمت امام رضا(ع) بخشیده شدند

تصادف پراید در جاده آبادان - اروندکنار 4 مصدوم داشت

توسعه گردشگری ورزشی، رویکرد راهبردی سازمان منطقه آزاد کیش در مسیر رشد پایدار

کیش میزبان نخستین سمپوزیوم توسعه سیلینگ ایران

اهدای جام قهرمان لیگ یک در تهران

پیشکسوت چوگان: آمریکا را در خاک خودش شکست می‌دهیم

آغاز کار شاگردان بهروز عطایی در لیگ قهرمانان آسیا

سرمربی تیم‌ ملی بلغارستان: تکواندوی ایران در دنیا تدریس می‌شود

تعویق اردوی تیم ملی والیبال نشسته به خاطر ویزای هلند

تعیین قائم مقام جدید برای دبیر کل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ

دروازه‌بان تیم ملی فوتسال بانوان: همه تیم‌ها برای قهرمانی آمدند

تغییر ترکیب تیم ملی والیبال نشسته؛ سه بازیکن اعزامی به پاریس حذف شدند

پوستر پرستاره نماینده ایران برای لیگ قهرمانان آسیا

القادسیه نخستین حریف طبیعت در سوپر لیگ غرب آسیا

بازگشت به گزینه‌های آشنا پس از مذاکره بی‌نتیجه استقلالی‌ها با ماتزاری

دروازه‌بان پرسپولیس بازی آخر را از دست داد

سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال: گل پرسپولیس صحیح بود

بیرانوند بهترین دروازه‌بان لیگ برتر فوتبال شد

نخستین مراسم شهدای خدمت با محوریت پویش «خدمت ماندگار» برگزار می‌شود

نمایشگاه «هنر خدمت» به مناسبت گرامیداشت سالروز شهدای خدمت برگزار می‌شود

فروش ویژه آیفون 16 قسطی | تخفیف نقدی + شرایط اقساطی

افت قیمت سکه و طلا در بازار؛ دلار در کانال 83 هزار تومانی ماند

نقش حیاتی مناطق نفت‌خیز جنوب در اقتصاد و تولید انرژی کشور

آغاز عملیات اجرایی طرح پتروشیمی چهاربیشه گچساران

خبرنگار روس: نمایشگاه کتاب از منظم‌ترین نمایشگاه‌هایی است که دیده‌ام