پیام خوزستان

آخرين مطالب

اقوام و مذاهب سیستان و بلوچستان محب اهل‌بیت هستند اجتماعی

اقوام و مذاهب سیستان و بلوچستان محب اهل‌بیت هستند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - رضا شریفی در آیین پاسداشت ثبت نخستین قیام مردم سیستان به خونخواهی امام حسین (ع) در تقویم کشور بیان کرد: یکی از افتخارات ایرانیان بویژه سیستان و بلوچستان اینست که نخستین خون خواهان امام حسین (ع) بودند، مردمان این دیار فارغ از قومیت و مذهب زیر پرچم اهل‌بیت مفتخر به این افتخار بزرگ هستند.
وی افزود: حفظ روحیه ایثار، حریت، نجابت، صبوری و بزرگی از گذشته تا کنون وجود داشته و با وجود سختی‌های فراوان سر خم نکردیم بر این اساس عزت نفس، بزرگی و بزرگ منشی مردمان این دیار همچنان بر تارک تاریخ می‌درخشد و باعث افتخار است.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: قالب گفتمانی که در منطقه وجود دارد نشات گرفته از روحیه ایثار و مقاومت است و این موضوع شیعه و سنی ندارد در فلسطین و غزه مردم محب اهل‌بیت هستند که در مقابل همه دنیای استکبار ایستاده و ایستادگی می‌کند، بر این باور هستیم که گفتمان مقاومت و مردم فلسطین پیروز میدان است.
وی اظهارکرد: خیزش‌های مردمی در سرتاسر دنیا برای حمایت از مردم مظلوم غزه شکل گرفت که نتیجه گفتمان مقاومت و نگاه متعالی امت واحده است که در لایه‌های مختلف امت اسلام جای خود را پیدا می‌کند و امت رسول‌الله (ص) به برکت خون شهدای غزه که مظلومانه تحت وحشی‌ترین تهاجم قرار گرفتند در حال جهانی شدن است.
شریفی تصریح کرد: انسجام در جامعه اسلامی در امت رسول‌الله (ص) بی شک پیروزی است و این وعده الهی و گفتمان امامین انقلاب بوده که ما به آن ایمان داریم.
وی گفت: اسرائیل به دنبال عادی‌سازی جنایات وحشیانه است تا مردم جهان این جنایات را به فراموشی بسپارند یکی از تاکتیک‌های عملیات روانی دشمن این است تا جامعه دچار بی‌حسی نسبت به این جنایت شود که این اتفاق رقم نمی‌خورد چرا که تجمعات پرشور مردم در جغرافیای جمهوری اسلامی ایران و فراتر از آن نشان داد همه پای کار هستند و این نشان از بصیرت، فهم، شعور سیاسی و انقلابی مردم بویژه در سیستان و بلوچستان دارد.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در این استان حرکت جهادی و میدانی برای خدمت به مردمان شروع شده تا این لحظه با وجود کمبودها، کاستی‌ها و عقب افتادگی، اما مردم همواره در کنار ما و یاری‌رسان بودند، همچنان دست یاری به سمت شما بلند کرده و به همراهی، مشاوره و همفکری شما در حوزه‌های مختلف نیاز داریم تا عقب‌ماندگی‌های این دیار جبران شود.
وی افزود: سیستان و بلوچستان استان تهدیدات و فرصت‌های متنوع است که باید فرصت‌ها را در راستای پیشرفت استان بکار بگیریم و برای مقابله با تهدیدات نیز راهکار‌های مقابله‌ای مردم پایه متناسبی تدوین شود که تا امروز نیز اتفاقات خوبی افتاده است.
باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/798125/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

محمد مومنی: اینکه حرف واهی در رسانه ملی بزنی، برای ما جایگاهی ندارد، سند ما قوه قضاییه است

ایزد سیف‌الله‌پور: همه می دانند که در این دوره از مسابقات مظلوم ترین تیم باشگاه نساجی بود، ولی بحث ما چیز دیگری است

امیرمهدی علوی: بازی ایران - کره شمالی در مشهد با حضور بانوان برگزار می شود

آمار جالب پنالتی ها در لیگ بیست و چهارم

جملات قصار و عجیب و باورنکردنی جالب محمد فنایی داور بازنشسته درباره var

خلاصه بازی میلان 3 - بولونیا 1

شرط عجیب رونالدو برای تمدید: اخراج پیولی!

کونسیسائو: تمدید نه، الان زمان قهرمانی میلان است

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ جنگ صدرنشینی ایران و ویتنام

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

ضیایی: ابطال مجوز استقلال به من ربطی ندارد

ایزد سیف‌الله‌پور: شرکت هواپیمایی وارش برای همه تیم ها بلیط می گیرد و همه هم پولش را پرداخت می کنند

عکس | فاجعه در فوتبال ایران؛ حمله با تبر به چند بازیکن جوان!

مراسم جشن میلاد امام رضا و عمامه گذاری طلاب در حسینیه دفتر مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی برگزار شد

پیگیری استاندار خوزستان برای تسریع در پرداخت‌ پول گندم کشاورزان

واکنش هیئت فوتبال یزد به ضرب و شتم جوانان!

واکنش جنجالی معصومی پس از شکست مقابل زارع: پهلوان همیشه برنده نیست/ امتیاز جای دیگر رفت، با شرافت چه باید کرد؟

پهلوان همیشه برنده نیست/ امتیاز جای دیگر رفت، با شرافت چه باید کرد؟

ترسناک‌ترین صحنه‌های فوتبال ایران !

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

این درخت کهن منم

گزارشی از پیام رهبر انقلاب به همایش یکصدمین سالگرد تاسیس حوزه علمیه

سیاست مذاکراتی جدید آمریکا؛ به مرگ بگیر تا به تب راضی شود/ صحبت‌های ویتکاف جنجالی شد

عمان: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا یکشنبه در مسقط برگزار می شود

ویتکاف: موضع ما درباره ایران نداشتن غنی‌سازی است

اسرائیل یک رهبر مقاومت را به شهادت رساند

آخرین نوتیس مدافع خارجی به استقلال هم ارسال شد!

درخواست شلاق برای هانیه توسلی و ترانه علیدوستی توسط تهیه کننده معروف!

رضا بابک و بهرام شاه محمدلو به اکران یک فیلم آمدند

استوری بی نظیر محسن چاوشی درباره خلیج‌فارس

امواج گرانشی زیبا

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

نوبخت: گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به 110 هزار تومان می‌رسد

ویتکاف برای مذاکره با ایران راهی عمان می‌شود

توصیف ترامپ از سوی الیاس نادران؛ صادق‌ترین رئیس جمهور آمریکا

دانشجوی ایرانی پس از 40 روز بازداشت، تصمیم به ترک آمریکا گرفت

نماینده ترامپ: ایران نه می‌توانید غنی‌سازی کنید، نه سانتریفیوژ داشته باشید

کاخ سفید: ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام «خلیج فارس» نگرفته است

ارائه خدمات هلال‌احمر به بیش از 320 نفر در روستای فردوس هویزه

آزادی بازی سپاهان را از دست داد

مراسم استقبال از پرچم گنبد مطهر آستان قدس رضوی و حرم حضرت امام رضا علیه‌السلام در شرکت فولاد خوزستان

مهاجم استقلال هم بازی با سپاهان را از دست داد

فولاد خوزستان نماد فولاد کشور است

نشست هم‌اندیشی وزیر صمت با فعالان اقتصادی استان خوزستان