پیام خوزستان

آخرين مطالب

اقوام و مذاهب سیستان و بلوچستان محب اهل‌بیت هستند اجتماعی

اقوام و مذاهب سیستان و بلوچستان محب اهل‌بیت هستند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - رضا شریفی در آیین پاسداشت ثبت نخستین قیام مردم سیستان به خونخواهی امام حسین (ع) در تقویم کشور بیان کرد: یکی از افتخارات ایرانیان بویژه سیستان و بلوچستان اینست که نخستین خون خواهان امام حسین (ع) بودند، مردمان این دیار فارغ از قومیت و مذهب زیر پرچم اهل‌بیت مفتخر به این افتخار بزرگ هستند.
وی افزود: حفظ روحیه ایثار، حریت، نجابت، صبوری و بزرگی از گذشته تا کنون وجود داشته و با وجود سختی‌های فراوان سر خم نکردیم بر این اساس عزت نفس، بزرگی و بزرگ منشی مردمان این دیار همچنان بر تارک تاریخ می‌درخشد و باعث افتخار است.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: قالب گفتمانی که در منطقه وجود دارد نشات گرفته از روحیه ایثار و مقاومت است و این موضوع شیعه و سنی ندارد در فلسطین و غزه مردم محب اهل‌بیت هستند که در مقابل همه دنیای استکبار ایستاده و ایستادگی می‌کند، بر این باور هستیم که گفتمان مقاومت و مردم فلسطین پیروز میدان است.
وی اظهارکرد: خیزش‌های مردمی در سرتاسر دنیا برای حمایت از مردم مظلوم غزه شکل گرفت که نتیجه گفتمان مقاومت و نگاه متعالی امت واحده است که در لایه‌های مختلف امت اسلام جای خود را پیدا می‌کند و امت رسول‌الله (ص) به برکت خون شهدای غزه که مظلومانه تحت وحشی‌ترین تهاجم قرار گرفتند در حال جهانی شدن است.
شریفی تصریح کرد: انسجام در جامعه اسلامی در امت رسول‌الله (ص) بی شک پیروزی است و این وعده الهی و گفتمان امامین انقلاب بوده که ما به آن ایمان داریم.
وی گفت: اسرائیل به دنبال عادی‌سازی جنایات وحشیانه است تا مردم جهان این جنایات را به فراموشی بسپارند یکی از تاکتیک‌های عملیات روانی دشمن این است تا جامعه دچار بی‌حسی نسبت به این جنایت شود که این اتفاق رقم نمی‌خورد چرا که تجمعات پرشور مردم در جغرافیای جمهوری اسلامی ایران و فراتر از آن نشان داد همه پای کار هستند و این نشان از بصیرت، فهم، شعور سیاسی و انقلابی مردم بویژه در سیستان و بلوچستان دارد.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در این استان حرکت جهادی و میدانی برای خدمت به مردمان شروع شده تا این لحظه با وجود کمبودها، کاستی‌ها و عقب افتادگی، اما مردم همواره در کنار ما و یاری‌رسان بودند، همچنان دست یاری به سمت شما بلند کرده و به همراهی، مشاوره و همفکری شما در حوزه‌های مختلف نیاز داریم تا عقب‌ماندگی‌های این دیار جبران شود.
وی افزود: سیستان و بلوچستان استان تهدیدات و فرصت‌های متنوع است که باید فرصت‌ها را در راستای پیشرفت استان بکار بگیریم و برای مقابله با تهدیدات نیز راهکار‌های مقابله‌ای مردم پایه متناسبی تدوین شود که تا امروز نیز اتفاقات خوبی افتاده است.
باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/798125/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رسوایی در شبکه فارسی‌زبان موساد

محبی نیا: نگاه رهبری موجب تغییر موازنه جنگ به نفع جمهوری اسلامی شد

روایت شریفی‌ مقدم از ویدئوی سرلشکر موسوی خطاب به مردم ایران که بسیار روحیه بخش بود

پرداخت 29 همت اعتبار خرید تضمینی گندم به کشاورزان خوزستان

ابراهیم عامریان: «پیرپسر» بدشانس‌ترین فیلم سال بود/ یک چهارم تصورمان فروختیم

وقتی به آدما نیاز داری و هیچکی نیست…

کلید موفقیت درمان‌های غیرتهاجمی نوین برای ترمیم و بازسازی پوست

فعالیت 12 خانه قرآنی در شادگان

تداوم روند افزایش دما و رطوبت در خوزستان

اهدای 9 هزار میلیارد ریال کمک خیران برای ساخت بیمارستان سرطانی دزفول

آلوز پاسخ تراکتور‌ی‌ها را نمی‌دهد

شرایط تمرین زنان بسکتبالیست در کمپ چین

تشریح اقدامات رسمی NOC ایران برای انزوای رژیم صهیونیستی

عملیات پلیسی در تور دو فرانس؛ دوچرخه‌های سرقت‌ شده پیدا شدند

دیدار مدیران کل اطلاعات و بنیاد شهید استان قم با خانواده شهید علی علیرضائی

مردم کردستان همچنان پای نظام ایستاده‌‌اند

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت؛ مهم‌ ترین مأموریت بنیاد شهید و امور ایثارگران است

آخرین نرخ‌ها از بازار ارز تجاری

سیاست‌های آمریکا در تحریم نفت ایران شکست خورده است

عراقچی در دیدار وزیر دفاع عربستان: حمله به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران جنایتی نابخشودنی است

نتانیاهو: با ترامپ درمورد پیامدهای جنگ با ایران صحبت کردم

ایرادات هیئت نظارت مجمع به «طرح تشدید مجازات جاسوسی» اعلام شد

روایت بغض‌آلود المیرا شریفی‌مقدم از روزی که همسر و فرزندانش را بدرقه کرد تا از تهران بروند

تشکیل کمیته نظارتی برای جلوگیری از انتقال غیرمجاز آب از خوزستان

رتبه نخست شوشتر در زمینه پروژه‌های مسکن مهر خوزستان

اولین تجربه بازی نرگس محمدی چطور بود؟

تصاویر جالبی از پشت صحنه سریال محبوب کره‌ای این روزها

عشق شجاعت می‌خواد!

گفتگوی استاندار با مسئولان کشوری برای توقف انتقال آب غیرمجاز از خوزستان

تداوم ناپایداری های جوی در هرمزگان

بازرسی بهداشتی از 563 هیئت مذهبی خوزستان

احیای بوستان حجاب، از قدیمی‌ترین پارک‌های شهر اهواز

اثر جدید حمید سحری؛ اولین فینالیست جام جهانی باشگاه‌ها مشخص شد

آخرین اخبار نقل و انتقالات فوتبال ایران

لیست آخرین تغییرات رده سنی‌ها در بازی‌های آسیایی جوانان

مربی وزنه‌برداری: انوشیروانی وعده می‌دهد تا بودجه بگیرد

فرنگی‌کاران ایران در آستانه هتریک طلا

لیگ ملت‌ها؛ موقتا صدر را از ولاسکو گرفتند

پایان دوره عضویت 6 عضو شورای نگهبان طی روزهای آتی؛ ترکیب تغییر می‌کند؟

پسر قذافی: پایان جنگ ایران و اسرائیل به «فارسی» نوشته خواهد شد

اختصاص 600میلیارد ریال به مناطق عشایری لالی

آموزش افزایش راندمان مصرف آب در مزارع خوزستان

پرداخت 75 درصد مطالبات گندمکاران دزفول

آبرومو بردی، بی‌آبروت می‌کنم میلاد!

مدیران ارشد صداوسیما، رشیدپور را سرکار گذاشتند

ویژگی مرموز چت جی پی تی فاش شد

آیین نمادین کفن و دفن شهدای کربلا در دزفول

12 شهر خوزستان در محاصره آلودگی هوا

افزایش ذرات آلاینده در 12 شهر خوزستان

شماره پیراهن خرید جنجالی سپاهان مشخص شد