پیام خوزستان

آخرين مطالب

ردپای شیطنت‌ رسانه‌ای در بازتاب خبر بازدید رئیس‌جمهوری از وزارت نفت/ تیترهای دروغ حتی پس از انتشار عکس و فیلم بازدید با حضور وزیر وزارت نفت

ردپای شیطنت‌ رسانه‌ای در بازتاب خبر بازدید رئیس‌جمهوری از وزارت نفت/ تیترهای دروغ حتی پس از انتشار عکس و فیلم بازدید با حضور وزیر
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - خبر بازدید روز گذشته رئیس جمهوری از وزارت نفت را برخی رسانه‌ها در حالی منتشر کردند که ردپای شیطنت‌های رسانه‌ای و غرض‌ورزی‌های سیاسی در انعکاس خبر به چشم می‌آمد.

به گزارش شانا به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت نفت، سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری اسلامی ایران روز گذشته (دوشنبه، 29 آبان‌ماه) در وزارت نفت حاضر شد. این بازدید که در ادامه نظارت‌های ستادی بر دستگاه‌های اجرایی انجام شد، حاشیه‌هایی از جنس شیطنت‌های رسانه‌ای به همراه داشت.
این حاشیه‌ها البته در حالی مطرح شد که جواد اوجی وزیر نفت با دست پر در این جلسه حاضر شده بود. وزارت نفت در دولت سیزدهم توانسته تولید نفت را بیش از 50 درصد افزایش دهد و صادرات نفت نیز با وجود تداوم تحریم‌ها رشدی بیش از 2 برابری داشته است.
همچنین تولید فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی نیز در دو سال گذشته بیشتر شده و این موضوعات در کنار بازارسازی‌های جدید ایران، توسعه پالایشگاه‌های فراسرزمینی و دیپلماسی فعال انرژی باعث شده برخی رسانه‌ها که از ابتدا با دولت مردمی سیزدهم و شخص وزیر نفت زاویه‌های سیاسی داشتند، در تلاش باشند دستاوردهای موفق این وزارتخانه را زیر آوار شایعات و اخبار دروغ از نظرها دور نگه دارند.
این رسانه‌ها که البته سابقه این‌گونه غرض‌ورزی‌ها را نیز پیش از این در کارنامه خود داشتند، از حضور نداشتن وزیر نفت در بازدید رئیس‌جمهوری از وزارت نفت خبر دادند.
این خبر دروغ در حالی به‌سرعت در کانال‌های خبری کپی می‌شد که عکس استفاده‌شده در خبر خود تکذیبیه‌ای گویا بود.
بنری که پشت سر رئیس‌جمهوری و وزیر نفت در عکس این خبرها وجود داشت به‌صورت واضح تاریخ آبان 1402 را نشان می‌داد و این موضوع با کمترین دقت نیز قابل رصد بود.
از سوی دیگر در اخبار منتشرشده تأکید شده بود که رئیس‌جمهوری بعد از شنیدن گزارش وزیر نفت در خصوص دستاوردها، نظرات خود را مطرح کرده است.
بسیاری از رسانه‌ها پس از اینکه متوجه شدند خبر اشتباه است، به‌سرعت اقدام به اصلاح آن کردند، اما نکته جالب و عجیب اینجاست که بعضی رسانه‌ها حتی پس از انتشار عکس‌ها و فیلم‌های بازدید ریاست جمهوری از وزارت نفت با حضور وزیر نفت و حتی پس از تماس اداره کل روابط عمومی وزارت نفت و توضیح کامل درباره کذب بودن این خبر، باز هم در شماره امروز خود خبر کذب را تکرار کردند.
واضح است که انتشار خبر کذب به‌صورت آگاهانه و پس از مشاهده عینی واقعیت، معنایی جز سیاسی‌کاری و تبدیل رسانه به زردنیوز ندارد.
البته این بار اولی نیست که وزیر نفت در معرض این شیطنت‌ها و غرض‌ورزی‌ها از سوی رسانه‌های خاص قرار می‌گیرد و پیش از این نیز به بهانه‌های مختلف شایعه استعفای وزیر نیز به سرخط خبرهای آنها آمده بود.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/798008/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رویکرد ضد صهیونیستی دانشگاه هاروارد، صهیونیست‌ها را به شدت عصبانی کرده است

چرا ادعای جنگ نیابتی یک دروغ بزرگ است + فیلم

تحصیل 220 هزار دانش‌آموز عشایری در کشور/برنامه‌ریزی برای جذب کودکان بازمانده از تحصیل

مراجعه بیش از سه هزار نفر با مشکلات تنفسی به مراکز درمانی خوزستان

برگزاری محفل انس با قرآن کریم دانش‌آموزان ایذه

مادر دختر 9 ساله: فرزندمان را شوهرم کشت

قتل پسر نوجوان در پارک / 8 تبعه خارجی دستگیر شدند

دزدی مرد جوان برای پرداخت مهریه

پیش بینی جدید هواشناسی، تداوم آلودگی هوا تا هفته آینده

(ویدیو) مجتبی امینی تبار: رعنا آزادی‌ور در آن سکانس معروف از بس منو زد دستش آسیب دید!

حواشی باورنکردنی آزادی پس از حذف پرسپولیس

رصد چادر نظامیان صهیونیست از سوی نیروهای مقاومت + فیلم

گالتیه: جو استادیوم آزادی را دوست داشتم

امیرعبداللهیان: آمریکا نمی‌تواند به جای مردم فلسطین در مورد غزه پساجنگ تصمیم بگیرد

بازیکن الدحیل: امیدوارم پرسپولیسی‌ها خیلی جریمه نشوند/ جو آزادی عالی است

پایان پرونده VAR اجاره‌ای در ورزشگاه آزادی

هلاکت 7 نظامی صهیونیست در غزه

اسامه حمدان:هدف نتانیاهو برای آزادی اسرای اسرائیلی محقق نخواهد شد

حدود 67 درصد گردش مالی شرکت‌های خوزستان در خارج از استان است

مرز هوایی دزفول تسهیلگر تجارت خوزستان است

اختصاصی|گروه‌های مقاومت از استان درعا پایگاه‌های اسرائیل در جولان اشغالی را هدف قرار دادند

فیلم| خداحافظی تلخ پرسپولیس از آسیا در آزادی

واکنش سخنگوی شهرداری تهران به دروغ‌پردازی‌ها علیه زاکانی/ از مشارکت‌کنندگان این «پروژه» شکایت شده است

امیرعبداللهیان خطاب به آمریکا و رژیم صهیونیستی: قادر به از بین بردن حماس و مقاومت نیستید

پرسپولیس 1 . الدحیل 2 : فوتبال کثیف رویای سرخ را دزدید/ پنالتی گولسیانی، تبدیل به جام زهر شد/ شایعه جانشینی فوری برانکو با یحیی!

وزیر کشور: اصلی‌ترین مسئله استان خوزستان اشتغال‌زایی است

حبس رضا درویش در ورزشگاه آزادی! + عکس

سرقت تلفن همراه و پول از مدیرعامل پرسپولیس در استادیوم آزادی

درویش در آزادی حبس شد! (عکس)

جنگ روانی اسرائیل علیه مقاومت؛ باز هم تونل‌ها سوژه اصلی

اقدامات شهرداری اهواز در حوزه حمل و نقل در اربعین حسینی قابل تقدیر است

ببینید | موج مکزیکی مردان و زنان پرسپولیسی در ورزشگاه آزادی

پورعلی‌گنجی در قامت ماهینی در آزادی

بی‌قراری تمام نشدنی یحیی در شب سرد آزادی

نظامیان صهیونیست در میدان مین مقاومت گرفتار شدند

بیجار میزبان همایش ملی شعر «مرد میدان»

توقیف خودرو‌های حامل کالای قاچاق در آبادان

رفتار متفاوت رزمندگان ایرانی با اسرای عراقی/ دست نیروهای ایرانی با سیم تلفن صحرایی بسته می‌شد +عکس

مسابقات کیوکوشین کاراته کشوری در اندیمشک برگزار شد

تنش روی سکوهای آزادی؛ شعار علیه بازیکنان و کادر فنی

پرسپولیس از آسیا حذف شد / رسمی

در سفر وزیر کشور به خوزستان چه گذشت؟

پرسپولیس 1 . الدحیل 2 : فوتبال کثیف رویای سرخ را دزدید/ پنالتی گولسیانی، تبدیل به جام زهر شد

استاندار: حدود 400 حساب از شرکت‌های فعال در خوزستان در تهران است

در 6 ماهه اول امسال 1.5 میلیون مترمربع از خیابان‌های اهواز آسفالت شد

قادر به از بین بردن حماس و مقاومت نیستید

روایت بازیگر سریال زخم کاری از کتک خوردنش به‌دست رعنا آزادی‌ور + فیلم

بودجه‌ی ناتراز چطور ناترازی چندصد میلیاردی را حل می‌کند؟

وزیر کشور: رییس جمهور همواره در میدان کار و تلاش است / دغدغه اصلی دولت رفع مشکل اشتغال خوزستان است

افزایش 700 درصدی کشف سوخت قاچاق در خوزستان