پیام خوزستان

آخرين مطالب

انتشار 6 کتاب جدید انتشارات 27 بعثت اجتماعی

انتشار 6 کتاب جدید انتشارات 27 بعثت
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران توانا، مراسم رونمایی از 6 اثر جدید انتشارات 27 بعثت امروز 30 آبان در مجموعه دوکوهه تهران با حضور سردار حسن زاده، سردار امینی، خانواده شهدا، نویسندگان، رزمندگان و آزادگان دفاع مقدس از جمله گلعلی بابایی، ده نمکی و مجتبی داودی راسخ برگزار شد.
سردار حسن حسن زاده فرمانده سپاه محمد رسول‌الله تهران بزرگ و دبیرکل کنگره 24 هزار شهید پایتخت در ابتدای سخنان خود یادی از شهدای دفاع مقدس، مدافع امنیت و سلامت، شهدای مدافع حرم و شهدای فلسطین کرد و گفت: خدا را شاکرم که 5مین دوره از رونمایی کتاب‌های دفاع مقدس و مربوط به شهدای گرانقدر در ذیل کنگره 24هزار شهید پایتخت برگزار می‌شود.
شهید جهانبخش صالحی از فرماندهان دفاع مقدس بودند و این نکته در این مکان حائز اهمیت است که ما برای جمع آوری خاطرات شفاهی بزرگان دفاع مقدس زمان کم داریم و اکنون درباره شهید صالحی یک بخش کوچکی به یادگار داریم.
وی افزود: همه فرماندهان دفاع مقدس نخبه‌های مقاومت هستند. این مقاومتی که ما شاهد موفیقت‌های روز افزون و پرافتخار آن هستیم و یکی از اساسی‌ترین راهبردهای جهان اسلام در مقابله با جهان استکبار و رژیم صهیونیستی است، به برکت خون شهدا و مجاهدت رزمنده‌هان دفاع مقدس رقم خورده است.
دبیرکل کنگره 24 هزار شهید پایتخت اظهار داشت: ما باید به عظمت و فرهنگ مقاومتی که در جهان شکل گرفته است اشاره کنیم. کسی باورش نمی‌شد که مردم مظلوم عزه در برابر رژیم صهیونیستی جنایتکار 75 سال ایستادگی کنند و صبر و استقامت خود را به جهانیان نشان دهند. تار و پود این نقش زیبای مقاومت، توسط شهدای دفاع مقدس، مدافع حرم و مدافع امنیت رقم خورده است.
سردار حسن زاده مقاومت و ایثار شهدا را به فرشی نفیس تشبیه کرد و افزود: هرکتابی که منتشر می‌شود،‌ یک گره از گره‌های فرشی نفیس و اثرگذار است. ما در تهران بیش از 24 هزار شهید داریم که می‌توانیم آثار ارزشمندی از آنان تولید کنیم که یکی از آنان کتاب است و ما می‌توانیم آن را به نسل جدید معرفی کنیم. ما در معرفی این شهدا و رزمندگان مقاومت عقب‌ماندگی‌هایی داریم. در دومین کنگره شهدای پایتخت سرعت ما در تولید کتاب بالا رفت و خدا را شکر می‌کنم که برای پنجمین بار برای رونمایی از کتب انتشارات و خاطرات رزمندگان بر روی این سکو رفتیم.
وی عنوان کرد:‌ در 25 روز آینده،‌ 8 کتاب مرجع درباره دفاع مقدس داریم و قصد داریم 24 هزار کتاب درباره زندگی و رشادت‌های رزمندگان و قهرمانان را به نسل امروز معرفی کنیم. اگر در این تکلیف ما کوتاهی کنیم بعدا در مقابل نسل جوان دچار شرمندگی می‌شویم چرا که آنان در آینده از ما طلب می‌کنند که چرا زودتر بزرگان و قهرمانان ملی را به ما معرفی نکردید تا ما به دنبال افراد پوشالی نرویم. آنان این انتظار را از ما دارند و درست است، چرا که ممکن است یک نفر با خواندن شخصیت یک قهرمان، زندگی و رفتارش متحول شود.
فرمانده سپاه محمد رسول‌الله تهران بزرگ ادامه داد: مازیار همتی مدیر اسبق انتشارات بعثت اکنون نزدیک به 2 هزار نویسنده فعال در این عرصه را تربیت کرده و تا کنون حدود 200 نفر از سوریه آموزش داده شده‌اند تا روایتگر قهرمانان ملی خود باشند.
مسعود ده‌نمکی به عنوان رزمنده دفاع مقدس در بخش دیگر برنامه حضور پیدا کرد و گفت: نسبت ما با سردار امینی هنوز نسبت فرمانده و نیرو است. یک روز به دفتر می‌آیند و حدود 300 الی 400 نوار را می‌آورند که تبدیل به کتاب شود؛ این فرایند، بسیار پرهزینه و وقت‌گیر است. نظر من این است که باید درباره بزرگان این عرصه مثنوی‌ها نوشت چرا که سکوت آنان فریاد است و حرف‌های بسیاری دارند. بسیار سخت حرف می‌زنند و بیشتر مرد عمل هستند. 
وی افزود: چیزی که باید قدر بدانیم حضور این افراد در کنار ما است. شما نویسندگان باید این گنجینه را پیدا کنید و درباره آنان اثر تولید کنید. اثری که تولید می‌کنید به واسطه شخصیت آن فرد ارزشمند است و باید بزرگداشت این افراد را تا قبل از اینکه از دنیا بروند برگزار کنیم.

پیام خوزستان

سردار محمود امینی راوی کتاب «نقطه تسلیم» در ادامه مراسم گفت: کتاب خاطرات شفاهی فرمانده بسیجی محمود امینی از انقلاب اسلامی تا پایان دفاع مقدس است که مجموعه عملیات‌هایی است که در آن شرکت داشتند. این کتاب به صورت سوال و جواب‌های حسین بهزاد صورت گرفته است. 
مونس عبدی زاده نویسنده کتاب«مثل هاجر» در بخش دیگر برنامه گفت: وقتی خاطرات فاطمه سادات علیزاده ثابتی همسر شهید عزیزانی به دست من رسید و وقتی صوت‌ها را شنیدم، در ذهنم تک تک حروف و خاطرات را تصور و خیال می‌کردم. 
برادر شهید مجید داودی راسخ در ادامه برنامه عنوان کرد: مجید می‌توانست به عنوان نمادی بیشتر بر روی زندگی‌اش کار شود. چرا که اتفاقات خاصی برای او اتفاق افتاد. مجید سال 1362 وقتی که دخترش به دنیا آمد، برای گرفتن شناسنامه از جبهه برگشت و بعد دوباره به جبهه بازگشت و در همان عملیات مفقود و 18 ماه بعد خبر اسارتش آمد. بعد از 18 ماه تبادلی انجام می‌شود و مجید دوباره به آغوش خانواده برمی‌گردد. زمانی که دختر دومش به دنیا می‌آید به جبهه می‌رود و به شهادت می‌رسد. 
کتاب‌های «قلب زمین مال ماست» از گلعلی بابایی، «مثل هاجر» از مونس عبدی زاده، «فرماندهان پیروز» از علی قاسمی، «بالاتر از ارتفاع» از زهرا زمانی، «نقطه تسلیم» از حسین بهزاد و «تیم سربازها» از محمدعلی سپهر امروز رونمایی شدند و از نویسندگان این اثر و همچنین نویسنده کتاب« آرمان عزیز» تقدیر و تشکر شد.
پایان پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/797955/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ارزیابی عراقچی از دور چهارم مذاکرات؛ مواضع ایران و آمریکا مقداری بهم نزدیک شده؛ اکنون امید بیشتری برای پیشرفت داریم

مقام آمریکایی: هیچ چیزی درباره آنچه از ایران می‌خواهیم، تغییر نکرده است

مراسم امضای اسناد همکاری ایران و ازبکستان

وزیر خارجه آلمان: همه مسیر‌های مذاکرات با ایران برای نتیجه مثبت هموار است

واکنش لارنس نورمن به توضیحات عراقچی درباره غنی سازی پس از دور چهارم مذاکرات

المانیتور به نقل از منابعی در عمان: مذاکرات ایران و آمریکا ظاهراً در مسیر درستی پیش می‌رود

مقام سابق میز ایران در ارتش اسرائیل: ما شاهدیم که چگونه نتانیاهو و ترامپ در مسائل مختلف مربوط به خاورمیانه از یکدیگر فاصله می‌گیرند

واکنش آذری جهرمی به مقابله مثل با تغییر احتمالی نام خلیج فارس توسط ترامپ

با اعلام تراکتور؛بازی با استقلال خوزستان در اهواز جشن قهرمانی در تبریز – آفتاب نو | اخبار ورزشی

تهران و خوزستان چشم انتظار؛ مذاکرات ادامه‌دار پرسپولیس و بیفوما

گوهری در وضعیت بیرانوند قرار گرفت!

روایت زهره سعیدی از امید کانت برای نجات عصر آشوب / پاسخ فیلسوف قرن هجدهم به مسائل امروز ما؟ / مقایسه مبنا و فرجام اخلاق کانت باآموزه‌های نهج‌البلاغه

جنگ تمام عیار دو استقلالی برای صعود/ آبادان، شهر آرزوهای هافبک اسبق استقلال

بازی با استقلال خوزستان در اهواز جشن قهرمانی در تبریز

خوزستان شایسته میزبانی از نمایشگاه بین‌المللی نفت و گاز است

بازرگان دستور آزادی‌ اموال‌ مصادره‌شده آمریکایی‌ها را صادر کرد

فولاد قهرمان لیگ برتر شد

آخرین قیمت طلا و سکه پس از مذاکرات چهارم

لزوم مشارکت بیشتر شرکت‌های نفتی در توسعه زیرساخت‌های خوزستان

جذاب‌ترین سریال‌های کره‌ای که حتما باید آن‌ها را دید!

ویدئویی از بهتاشِ «پایتخت» که متعجب‌تان می‌کند!

تیتراژ متفاوت سریال خاطره انگیز «پهلوانان نمی‌میرند»

شروع طوفانی 2 فیلم «صددام» و «خانه ارواح»

شکل و شمایل سوفیا لورن در 19 سالگی

چهره ها/ قاب تازه 2 بازیگر فیلم «ابد و یک روز» پربازید شد

بازیگر منفورِ «جان سخت» در نمایشگاه کتاب سوژه عکاسان شد

دانشمندان تمامی ماده گمشده جهان را پیدا کردند

امید فولاد خوزستان، قهرمان مسابقات زیر 21 سال ایران شد

جنون خرید در فوتسال؛ اعتبار بانکی عامل اصلی قهرمانی!

توجیه عجیب سرمربی ساحلی درباره حذف تیم ملی!

«درسا ویسی»نایب قهرمان جهان شد، برنامه روز سوم نمایندگان ایران

دنیامالی: در جشن قهرمانی تراکتور شرکت نمی‌کنم

اعلام لیست 14 نفره تیم ملی وزنه‌برداری ایران

چهارمین برد ساحلی‌بازان هندبال ایران در مسابقات قهرمانی آسیا

محل جشن قهرمانی تراکتور اعلام شد

مهدی شیری، بازگشت مرد مطرود به استیج قهرمانی

علی یزدانی قهرمان هفته نخست تور جهانی تنیس شد

مهاجرت طراحان و مرمت‌کاران فرش؛ ترکیه و پاکستان مقصد اصلی مهاجرت این صنعت است

سکه در مسیر افزایش قیمت؛ دلار 83 هزار تومان شد

نمایشگاه نفت امسال امیدوارکننده بود

پایان دور چهارم گفتگوهای ایران و آمریکا؛ وزارت خارجه: مذاکرات سخت اما مفید بود

عراقچی: اروپا بیش از پیش خود را در آینده دیپلماتیک غرب آسیا غایب می‌بیند

سرلشکر باقری: نیروهای مسلح در اوج آمادگی کامل قرار دارند

پیام سخنگوی وزارت امور خارجه در مورد پایان چهارمین دور مذاکرات ایران و آمریکا

رویترز: توافق شد مذاکرات با ایران ادامه پیدا کند

حضور ظریف در نمایشگاه کتاب تهران

دولت متن لایحه مشارکت جامع راهبردی ایران و روسیه را منتشر کرد

تکذیب سفر وزیر امور خارجه به امارات

ان‌بی‌سی: ایران، بزرگترین اختلاف‌نظر نتانیاهو و ترامپ است

استفاده از توان علمی دانشگاه امیرکبیر در نفت و گاز پارسیان