پیام خوزستان

آخرين مطالب

سفر گروه دوستی پارلمانی ایران و برزیل به کیش منطقه آزاد کیش

سفر گروه دوستی پارلمانی ایران و برزیل به کیش
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - در حاشیه برگزاری کیش اینوکس 2023، سفیر برزیل با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش دیدار و برای همکاری های مشترک رایزنی کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، دکتر رحیم سرهنگی مدیر عامل سازمان در دیدار با "ادواردو ریکاردو گرادیلونه نتو" ، ضمن خوش آمدگویی به وی برای حضور در ایران و جزیره کیش همچنین شرکت در دهمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی سازی و پانزدهمین نمایشگاه معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری کشور " 2023Kish INVEX " موقعیت جغرافیایی و ظرفیت های این منطقه آزاد را تشریح کرد.
دکتر رحیم سرهنگی مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش بیان داشت: این جزیره یکی از جزایر زیبای ایران با 92 کیلومتر مربع وسعت است که ظرفیت بالایی در صنایع مختلف دارد و ما پنج صنعت را به عنوان هدف در منطقه آزاد کیش برای برقراری ارتباطات بین المللی با دیگر کشورها مشخص کردیم که صنعت گردشگری به واسطه زیبایی ها، ظرفیت و جذابیت های این حوزه یکی یکی از حوزه های پر درآمد مد نظر است.
سرهنگی افزود: جزیره کیش سالانه پذیرای گردشگران بسیاری از سراسر کشور و اقصی نقاط دنیا می باشد و وجه تمایز این جزیره با دیگر جزایر ایران در جذب گردشگر، آرامش و اکسیژن خالص موجود در این منطقه است.
وی در ادامه فناوری اطلاعات و ارتباطات(ICT) را از دیگر صنایع کیش معرفی کرد و گفت : با توجه به اینکه اطراف جزیره را آب احاطه کرده ما فضای بسیار مطلوبی برای توسعه حوزه آی سی تی و فناوری برای ارتباط بهتر و کارآمدتر داریم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش،حوزه نفت گاز و پتروشیمی و خدمات مربوط به آن را یکی دیگر از 5 صنعت فعال در این منطقه آزاد برشمرد که به واسطه نزدیکی به سکوهای نفتی در خلیج فارس از ظرفیت بالایی برخوردار است.
رحیم سرهنگی در ادامه سخنان خود، صنعت مالی و وجود بستر توسعه ای آن را نقطه قوت و یکی از ویژگی های منحصر به فرد منطقه آزاد کیش خواند.
وی فعالیت های حوزه دریا را از دیگر صنایع جزیره کیش برشمرد که توسعه تکنولوژی های مرتبط با دریا و اقتصاد دریا مبنا از اهداف اصلی آن می باشد.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به اینکه برزیل = یکی از قدرت های اقتصادی دنیا محسوب می شود گفت:ما در سازمان منطقه آزاد کیش علاقمندیم تا با برزیل مراودات تجاری و مالی داشته باشیم.
سرهنگی در تشریح ظرفیت های مطلوب جزیره کیش برای سرمایه گذاران افزود: موقعیت جغرافیایی این منطقه آزاد و همسایگی با 10 کشور دیگر، وجود قوانین تسهیل کننده سرمایه گذاری در مناطق آزاد همچنین حمایت سازمان منطقه آزاد کیش از سرمایه گذاران، موقعیت خوبی برای تولیدکنندگان برزیل به منظور تولید محصولات با ارزش افزوده بالا رقم می زند.
وی خاطر نشان کرد: با استفاده از دانش فنی شرکت های برزیلی می توان محصولاتی تولید کرد که مواد اولیه آنها از کشورهای همسایه قابل تامین است و بستری فراهم می شود تا تولیدات برزیلی را به ایران و 10 کشور همسایه آن صادر کنیم که منفعت دو طرفه را به دنبال خواهد داشت.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از "ادواردو ریکاردو گرادیلونه نتو" سفیر برزیل در تهران خواست تا با آگاهی از مزیت های صنعتی و دانشی برزیل، همکاری لازم جهت معرفی جزیره کیش به تاجران، صنعتگران و تولیدکنندگان حوزه های مرتبط انجام دهد تا زمینه ساز گام های مثبت و رقم زدن اتفاقات خوب در کیش باشد.
سرهنگی در پایان یکی از موانع دسترسی به بازار های منطقه ای را فاصله جغرافیایی عنوان کرد و گفت: تبدیل کیش به هاب مالی تجاری و مبادله ای در دستور کار سازمان است بنابراین می توانیم موقعیتی برای ایجاد نمایشگاه دائمی و استقرار شرکت های برزیلی در کیش فراهم کنیم تا مسیر آنها را برای بازاریابی در کشور های همسایه را هموار کنیم.
"ادواردو ریکاردو گرادیلونه نتو" سفیر برزیل نیز در این دیدار ضمن قدردانی از دعوت صمیمانه، استقبال و مهمان نوازی مسئولان کیش گفت: تنها سه سال به بازنشستگی من مانده اما با توجه به روابط خوب با دولت برزیل به عنوان سفیر برزیل در ایران فعالیت می کنم و می توانم در ایجاد روابط، همکاری خوبی با شما داشته باشم.
وی افزود: پیش از حضور در ایران به عنوان سفیر، دو نشست در برزیل با موضوع آشنایی با نقاط قوت و ظرفیت های موجود در کشور ایران برگزار شد که من با این آگاهی وارد ایران شدم و در حال حاضر آمادگی برپایی نشست بعدی با محوریت اقتصاد و تجارت ایران و برزیل را داریم.
"ادواردو ریکاردو گرادیلونه نتو" گفت: بخشی از کمیسیون مشترکی که ایجاد می شود به مناطق آزاد مرتبط است که می توان در این قالب کارهای بزرگی انجام داد چراکه تجارت با برزیل رقمی بالغ بر 5 میلیارد دلار است و با توجه به اینکه ایران به تازگی وارد بریکس شده است، ظرفیت هایی وجود دارد که ما می توانیم همکاری خوبی در حوزه های اقتصادی و افزایش تجارت و توسعه چند‌جانبه بین دو کشور داشته باشیم.
سفیر برزیل در تهران بیان داشت: وزیر خارجه برزیل با همتای ایرانی خود همکاری های اقتصادی و توجه به مناطق آزاد تجاری را پیگیری خواهد کرد، همچنین با ارتباط نزدیکی که بین من و سفیر پیشین ما که در حال حاضر دبیر تجارت و مالی برزیل است، اتفاقات خوبی بین کیش و برزیل در پیش خواهیم داشت.
وی در خصوص توافقنامه تجاری اقتصادی که در دستور کار قرار گرفته است گفت: پیشنهاد می کنم بخشی از آن به جزیره کیش با قابلیت مالی اختصاص داده شود و کیش اینوکس ظرفیتی است که می توان از آن در همین زمینه بهره گرفت.
"ادواردو ریکاردو گرادیلونه نتو" تصریح کرد: از نظر من، جذابیت ها ظرفیت های بسیار خوبی در جزیره کیش است به خوبی به جهان منعکس نشده و باید در این زمینه بیشتر تلاش کرد.
سفیر برزیل در تهران در پایان سخنان خود عنوان کرد: پیشنهاد می کنم گروه دوستی پارلمانی ایران و برزیل از کیش دیدار کنند تا در بحث توسعه تجارت همکاری های لازم را انجام دهند، همچنین مسئولان اتاق بازرگانی برزیل که علاقمند به دیدار از این منطقه آزاد هستند با همکاری شما می توانند در این جزیره حضور یابند.
گفتنی است مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش این پیشنهاد را مثبت ارزیابی و از آن استقبال کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/792532/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کواکبیان: مذاکره، خواست نظام است

انتقاد ابطحی از عملکرد دولت؛ آقای پزشکیان! یک تکانی به کابینه‌تان بدهید

خبرهای تازه سخنگوی دولت از فیلترینگ؛ ان‌شاالله شاهد رفع برخی محدودیت‌ها خواهیم بود

مادر شهید رئیسی: هنوز منتظرم ابراهیم از در بیاید

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی: تحریف نام خلیج فارس در گوگل مپ را پیگیری حقوقی می‌کنیم

دیدار وزیر خارجه ژاپن با عراقچی

خرمشهر نماد عشق و ایثار؛ گرامیداشت یاد شهید رئیسی و تداوم راه امام

نماینده شوش: قطعی های اخیر برق شرایط بهداشتی و زیستی را در معرض خطر قرار داده/ خبر افزایش نرخ بسته های اینترنتی موجی از نگرانی ها را ایجاد کرده

آغاز تکمیل عملیات آسفالت‌ریزی در فاز دوم محوطه فرودگاه اهواز

پایان برداشت کلزا در امیدیه

همایش بین المللی دیپلماسی مقاومت برگزار شد

نخستین ستاد اجرایی دهه محرم حسینیه اعظم زنجان

سازمان لیگ مقدمات جشن تراکتور را چید

نقض حکم تتلو با ماده 477 | آیا آزادی در راه است؟

پاسخ دندان‌شکن حماس به ادعا‌ها درباره آزادی «عیدان الکساندر»

صحبت‌های تند بهزاد داداش زاده علیه خداداد عزیزی؛ پول باعث شده انسانیت، شرافت و مردانگی از بین برود!

محل فینال جام حذفی اعلام شد

محل برگزاری فینال حذفی مشخص شد

قیمت لحظه ای طلا 23 اردیبهشت | بازار طلا منفجر شد

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز 1404/02/23

پوشیدن لباس‌های برهنه در جشنواره کن ممنوع شد

قاب نوستالژیِ هدیه تهرانی و آتیلا پسیانی پربازدید شد

افشاگری شقایق دهقان از آشنایی تا جدایی از مهراب قاسم‌خانی

ادای احترام بازیگرِ دوست‌داشتنیِ نوروز رنگی به رضا عطاران

شباهت غیرمنتظره جناب خان به یکی از مهمانان برنامه!

دی‌کاپریو به دنیرو نخل طلا می‌دهد

پشت صحنه سریال «دل‌دار» با بازی محمدرضا غفاری

آهنگ جالب جناب خان برای پیمان یوسفی!

هیجان بازیگر فرانسوی برای همکاری با «اصغر فرهادی»

«بامداد خمار» جایگزین «آبان» از خرداد

جهان زودتر از تصور قبلی انسان به پایان می‌رسد

کاهش زمان تشخیص بیماری با طراحی شبکه عصبی پیچشی

آخرین مهلت ثبت‌نام در مسابقات ملی برنامه‌نویسی ICT Challenge

چه انتظاراتی از پرتاب نهم استارشیپ به فضا داریم؟

افتتاح هتل پنج‌ستاره اکسلسیور در جزیره کیش

حسین کلانی پیشکسوت پرسپولیس: علی پروین بزرگترین فوتبالیست تاریخ این مملکت بوده است

پیکان از داور بازی با نفت آبادان شکایت کرد

فدراسیون فوتبال نقش خودش در پرونده بیرانوند را رد کرد

ترکیب غیرعادی بارسا برای دربی سرنوشت‌ساز

فوتسال زنان رو دست بدی از ژاپن خورد!

درخواست برای ارسال فیلم فینال سنگین‌وزن به اتحادیه جهانی کشتی

لیگ قهرمانان آسیا؛ رونمایی از هشت تیم صعودکننده

گل اول بانوان چین تایپه به ایران  توسط

یک مجموعه داستان و رمان جدید در نمایشگاه کتاب

رونمایی از اعلان همایش ملی بزرگداشت فردوسی

پیام پزشکیان درپی درگذشت والده یک مقام دولت

خراسان نوشت: ایده جدید روی میز مذاکره

معاون پزشکیان: در این چهل‌وشش سال گام‌های بلندی برداشته شده اما با آنچه می‌خواستیم فاصله‌ زیادی داریم

در جلسه امروز مجلس با حضور وزیر کار چه گذشت؟

فرمانده نزاجا: همه موشک‌های ساخت نیروی زمینی ارتش هوشمند شده‌اند