بچه رشت، ستاره کم حرف دربی جنوب
ورزشي
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - به گزارش "ورزش سه"، جواد آقاییپور ستاره استقلال خوزستان در دربی بود. او یک گل زد و بارها مدافعین نفت آبادان را آزار داد. این بازیکن 23 ساله که ستاره فصل گذشته استقلال خوزستان در مسیر صعود به لیگ برتر بود و در این فصل هم توانسته با وجود نتایج ناامید کننده آبیپوشان ستاره تیمش باشد، با یک حرکت تکنیکی سنگرگیر مدافع صنعت نفت آبادان را از پیش رو برداشت و سپس با ضربهای فنی به زاویه مخالف موفق شد در واپسین ثانیههای نیمه اول گل ارزشمندی برای تیمش به ثمر برساند.
: «خدا را شکر توانستم گلزنی کنم و به نوعی طلسم شکسته شود. از این بابت خدا را شکر میکنم ولی نتوانستیم نتیجه برده را حفظ کنیم.»
: «باز بیرون از خانه یک امتیاز گرفتیم و خوب بود. سعی میکنیم روز به روز عملکرد بهتری داشته باشیم. نتایج بهتری بگیریم و رو به جلو حرکت کنیم.»
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/787898/