پیام خوزستان

آخرين مطالب

تقدیر وزیر کار از مدیران‌عامل بانک‌های کشور در راستای تحقق اهداف زیست‌بوم ملّی اشتغال؛

مرتضوی: بانک‌ها کمک کنند تا اقتصاد در حوزه اشتغال پویا شود وزارت رفاه

مرتضوی: بانک‌ها کمک کنند تا اقتصاد در حوزه اشتغال پویا شود
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دیدارهای جداگانه با مدیران‌عامل برخی از بانک‌های دولتی و خصوصی از آن‌ها در راستای تحقق کمی و کیفی اهداف دولت در برنامه زیست‌بوم ملّی اشتغال و اعطای تسهیلات اشتغال‌زایی از منابع تکلیفی و بودجه سنواتی و حمایت از مشاغل خانگی تقدیر کرد.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، این نشست با هدف بررسی عملکرد اعطای تسهیلات اشتغال‌زایی از منابع تکلیفی و بودجه سنواتی و تشریح برنامه‌های اعطای تسهیلات از منابع جدید برگزار شد.
«سیدصولت مرتضوی» در این دیدارها ضمن تقدیر از عملکرد بانک‌های کشور اظهار کرد: تحقق مأموریت‌های خطیر دولت در زمینه‌هایی همچون ایجاد اشتغال مولد و پایدار و صیانت از نیروی کار جز با اتکاء به عنایت الهی، سرلوحه قرار‌دادن خدمات صادقانه خودجوش به مردم، وجدان کاری و مسئولیت‌پذیری نسبت به آحاد جامعه میسر نمی‌شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: خوشبختانه در دو سال گذشته رشد اقتصادی خوبی داشتیم و همه گزارش‌ها مؤید این موضوع است.
مرتضوی معتقد است کار عالمانه بانک‌ها کاری فردی نیست بلکه جمعی است و نگاه ما به حوزه تولید، نگاه وسیعی می‌باشد.
وی با بیان این‌که افزایش تولید برابر با ایجاد اشتغال است، تصریح کرد: خوشبختانه در سال 1401 یک‌میلیون فرصت شغلی ایجاد شد که امیدوارم در سال 1402 این رقم افزایش یابد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: از همه بانک‌های کشور درخواست داریم که کمک کنند تا اقتصاد در بخش اشتغال پویا شود چرا که اشتغال، پایه و اساس ارتقای وضعیت اقتصادی کشور است.
وی اظهار امیدواری کرد که بانک‌های کشور در عرصه خدمت به مردم و تحقق اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران، پیشرو برنامه‌های دولت خدمتگزار مردمی و خدمات صادقانه به جامعه کار، تولید و اشتغال باشند.
نرخ بیکاری کشور به 9 درصد کاهش یافت
«محمود کریمی‌بیرانوند» معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در حاشیه دیدارهای جداگانه وزیر کار با مدیران‌عامل بانک‌های کشور، ضمن تقدیر از عملکرد مجموعه بانک‌های کشور در سال گذشته اظهار کرد: بانک‌ها تاکنون همکاری قابل توجه و ماندگاری با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی داشته‌اند به‌طوری که باعث کاهش نرخ بیکاری به 9 درصد شد.
وی افزود: در واقع کمک مالی شبکه بانکی کشور یکی از عوامل کاهش نرخ بیکاری بود.
کریمی‌بیرانوند تأکید کرد: سال 1401، سال درخشانی در حوزه تسهیلات روستایی، مشاغل خانگی، تکالیف نهادهای مالی و تأمین مالی بانک‌ها بود.
وی ادامه داد: با حمایت سیستم بانکی کشور، یک نوسازی در سطح بازار کار صورت گرفت و حمایت بانک‌ها رکن اصلی این اتفاق بود.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از مدیران‌عامل بانک‌ها خواست در نیمه دوم سال همچون ابتدای امسال حرکتی پویا و خستگی‌ناپذیر در حوزه اشتغال داشته باشند.
همچنین در این دیدارها مدیران‌عامل بانک‌ها به تشریح عملکرد خود در حوزه اشتغال و سایر حوزهای کاری خود پرداختند.
ارائه تسهیلات به مناطق محروم و طبقه مستضعف، پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی، مدرسه‌سازی، تهیه کیف و لوازم‌التحریر، کمک به بیماران، ارائه خدمات به بازنشستگان و کارگران، حمایت از افراد دارای مهارت، کمک به تعاونی‌ها، اعطای تسهیلات روستایی و تکلیفی و ... از جمله اقدامات بانک‌‌های کشور عنوان شد.
در پایان این دیدارها، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اهدای لوح سپاس به مدیران‌عامل بانک‌ها از عملکرد آنان تقدیر کرد.
10 مهر 1402 13:34
کد خبر : 322,914
کلیدواژه ها: سیدصولت مرتضوی، وزیر کار، بانک‌ها، مدیران‌عامل بانک‌های کشور، نرخ بیکاری، زیست‌بوم ملّی اشتغال
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/777117/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

با اعلام تراکتور:بازی با استقلال خوزستان در اهواز جشن قهرمانی در تبریز

«مقاومت» دریچه‌ اصلی تعامل ناشران ایرانی و عراقی

بیفوما- پرسپولیس: هم‌تیمی‌ها منتظر پول!

حکم میلیاردی مدافع محبوب کی‌روش از آبادان

اهدای جام پنجشنبه در اهواز، جشن جمعه در تبریز

لژیونر پرسپولیسی اولین خرید استقلال در نقل و انتقالات تابستانی

چهره ها/ آماده‌سازی جمشیدخانِ «تاسیان» برای یک سکانس خاص!

متن نگران‌کننده «ایرج طهماسب» درباره مرگ خودش

چهره ها/ متن ناراحت‌کننده پولاد کیمیایی در سوگ گیتی پاشایی

تیزر قسمت جدید سریال پربحثِ تلویزیون منتشر شد

انتشار فیلم مهمانی لاکچریِ خانم‌های بازیگر در کشتی! ​

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

امباپه ستاره اول ال‌کلاسیکو؛ کیلیان چهار گله شد

تیم ملی حریف تدارکاتی قوی می‌خواهد

مهدی تاج در پاراگوئه به جای تبریز!

تمرینات مدعی قهرمانی شروع نشده تعطیل شد

3 عامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار

صعود دوباره قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار وارد کانال 84 هزار تومان شد

وعده وزیر ارتباطات درباره افزایش سرعت اینترنت

امضای 4 سند همکاری میان ایران و ازبکستان

ادعاهای بی‌اساس وزیر خارجه رژیم صهیونیستی علیه ایران

بقائی: مذاکرات ایران و آمریکا با تبادل پیام از طریق وزیر خارجه عمان ادامه دارد

هاآرتص: اسرائیل قربانی معامله ایران و آمریکا خواهد بود

نبویان: بر اساس کدام قانون بین‌المللی آمریکا می‌گوید ایران حق ندارد صنعت هسته‌ای داشته باشد؟

بقائی: ایران آماده است به تعامل دیپلماتیک خود ادامه دهد

خشم نتانیاهو از اظهارات ترامپ درباره غنی‌سازی ایران

کاخ سفید: مذاکرات با ایران وارد جزئیات بیشتری شده است

جزئیات دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا؛ بقائی: گفت‌وگوها با تبادل پیام از طریق وزیر خارجه عمان ادامه دارد

مقام‌های آمریکایی: تنش فزاینده‌ای میان ترامپ و نتانیاهو بر سر دو پرونده غزه و ایران وجود دارد

محموله لوازم آرایشی قاچاق در هندیجان توقیف شد

پیش بینی وزش باد، افزایش شرجی و دما در خوزستان

اتصال ساکنان 16 روستای خوزستان به شبکه ملی اطلاعات

توافق‌نامه همکاری "شگستر" با پالایشگاه آبادان

مسئولان چهارم خرداد را محدود به یک روز ندانند

تدارک 500 برنامه به مناسبت گرامیداشت چهارم خرداد در دزفول

ایجاد زیرساخت و افزایش ظرفیت، بندر شادگان را رونق می‌دهد

این ستاره استقلال به سپاهان می رسد؟

هند در حال ساخت «آیرون‌من» برای مأموریت‌های نظامی است

سازمان لیگ با درخواست تراکتور مخالفت کرد

این سرمربی جدا شده هنوز استقلالی است!

چهره ها/ خانم مجری تلویزیون در جشن تولد 37 سالگی

یک درخواست از هیات رئیسه خانه سینما و نگرانی برای فیلم‌سوزی

هدیه سیروس مقدم به سالار «پایتخت7»

شکست بعضی پلتفرم‌ها نزدیک است

چهره ها/ عکس‌ هنری مریم سریال تاسیان جلب‌توجه کرد

زخم‌های هورالعظیم در قاب مستند روایت می‌شود

بازیگر «سیب ممنوعه» به جرم قتل بازداشت شد!

چهره ها/ واکنش احساسی نیکی کریمی به درگذشت «شیوا ارسطویی»

زیرساخت‌های ارتباطی انتقال گاز ارتقا می‌یابد

ادعای عجیب چینی‌ها: با هوش مصنوعی دیپ‌سیک، جنگنده نسل ششمی ساختیم