پیام خوزستان

آخرين مطالب

باز پرداخت بخشی از بدهی نفتی کشور توسط پالایشگاه آبادان اجتماعی

باز پرداخت بخشی از بدهی نفتی کشور توسط پالایشگاه آبادان
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - حکیم قیم مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان گفت: افزایش ظرفیت تولیدی پالایشگاه آبادان و راه اندازی خط صادرات دریایی سبب شد که با دریافت مجوز از سوی مجلس شورا اسلامی این پالایشگاه با استفاده از صادرات خود بازپرداخت بخشی از بدهی نفتی کشور را انجام دهد.
به گفته وامی که برای راه اندازی فاز 2 پالایشگاه آبادان هزینه شده بود توسط این مجموعه بازپرداخت و به این ترتیب زمینه ساز رهایی کشور از تحمیل بازپرداخت وام‌ها از محل بودجه جاری کشور می‌شود.
این مسئول گفت: در سال 1401 مجوز استفاده از 265 میلیون یورو و در سال 1402 مجوز استفاده از 230 یورو از محل صادرات پالایشگاه آبادان توسط مجلس صادر شد.
آقای قیم از ارتقای چشم گیر رتبه عرضه فرآورده‌های تولید شده در در بازار بورس خبر داد و گفت: رتبه صادراتی پالایشگاه آبادان از هیچ به مقام سوم در بورس کالا و انرژی ارتقا یافته که در پی دست یابی به جایگاه اول نیز هستیم و در همین راستا درخواست راه اندازی بورس کالا و انرژی در آبادان به عنوان دومین بورس کالا و انرژی کشور را مطرح کرده‌ایم.
به گفته او پالایشگاه آبادان پیشرو در ساخت قطعات صنایع پالایشی نیز هست و تا کنون ساخت 17 تجهیزآلات به نام شرکت پالایش نفت آبادان ثبت شده و 95 در صد تجهیزات مکانیکال مورد استفاده در این پالایشگاه ساخت داخلی است.
او اعتماد به تولید بومی را به عنوان دیگر شاخصه پالایشگاه آبادان برشمرد و گفت: پالایشگاه آبادان با انعقاد 25 تفاهم نامه و تبدیل 8 مورد از آن‌ها به قرار داد ساخت بار اول به ارزش 98 میلیارد تومان و همکاری با بیش از 85 شرکت فن آور و دانش بنیانجهت ساخت تجهیزات مورد نیاز، رتبه نخست در انعقاد قرار داد با شرکت‌های دانش بنیان را کسب کرده است.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان از انعقاد قرار داد همکاری در حوزه مسائل زیست محیطی نیز خبر داد و گفت: در این زمینه یک هزار و 300 میلیارد ریال پروژه زیست محیطی با همکاری شرکت‌های دانش بنیان در پالایشگاه آبادان تعریف و اجرا شده و یا تا سال‌های آینده اجرایی می‌شود.
قیم همچنین در سخنان خود صادرات فناوری مهندسی به کشور‌های همسایه، افزایش 11 برابری بودجه فرهنگی و ورزشی را از دیگر تصمیمات عملیاتی شده در سال جاری اعلام کرد.
گفت:در سال 1400 بودجه‌ای معادل 3 هزار و 500 میلیارد ریال برای مسئولیت‌های اجتماعی در سال‌های 1400 الی 1402 در نظر گرفته شده که بخش اعظم آن در پروژه‌های مختلف همچون ساماندهی ورودی‌های شهر آبادان، ساماندهی منطقه محروم سلیج، بهسازی کانال‌های آب‌های سطحی شهر، راه اندازی مجدد مرکز مهارت آموزی، برچیدن دژ خاکی بر روی اروند و بازسازی موزه نفت و دفاع مقدس و همچنین تلاش برای به کار گیری نیرو‌های بومی صرف و سایر موارد تا پایان سال انجام می‌شود.
باشگاه خبرنگاران جوان آبادان آبادان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/776282/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کواکبیان: مذاکره، خواست نظام است

انتقاد ابطحی از عملکرد دولت؛ آقای پزشکیان! یک تکانی به کابینه‌تان بدهید

خبرهای تازه سخنگوی دولت از فیلترینگ؛ ان‌شاالله شاهد رفع برخی محدودیت‌ها خواهیم بود

مادر شهید رئیسی: هنوز منتظرم ابراهیم از در بیاید

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی: تحریف نام خلیج فارس در گوگل مپ را پیگیری حقوقی می‌کنیم

دیدار وزیر خارجه ژاپن با عراقچی

خرمشهر نماد عشق و ایثار؛ گرامیداشت یاد شهید رئیسی و تداوم راه امام

نماینده شوش: قطعی های اخیر برق شرایط بهداشتی و زیستی را در معرض خطر قرار داده/ خبر افزایش نرخ بسته های اینترنتی موجی از نگرانی ها را ایجاد کرده

آغاز تکمیل عملیات آسفالت‌ریزی در فاز دوم محوطه فرودگاه اهواز

پایان برداشت کلزا در امیدیه

همایش بین المللی دیپلماسی مقاومت برگزار شد

نخستین ستاد اجرایی دهه محرم حسینیه اعظم زنجان

سازمان لیگ مقدمات جشن تراکتور را چید

نقض حکم تتلو با ماده 477 | آیا آزادی در راه است؟

پاسخ دندان‌شکن حماس به ادعا‌ها درباره آزادی «عیدان الکساندر»

صحبت‌های تند بهزاد داداش زاده علیه خداداد عزیزی؛ پول باعث شده انسانیت، شرافت و مردانگی از بین برود!

محل فینال جام حذفی اعلام شد

محل برگزاری فینال حذفی مشخص شد

قیمت لحظه ای طلا 23 اردیبهشت | بازار طلا منفجر شد

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز 1404/02/23

پوشیدن لباس‌های برهنه در جشنواره کن ممنوع شد

قاب نوستالژیِ هدیه تهرانی و آتیلا پسیانی پربازدید شد

افشاگری شقایق دهقان از آشنایی تا جدایی از مهراب قاسم‌خانی

ادای احترام بازیگرِ دوست‌داشتنیِ نوروز رنگی به رضا عطاران

شباهت غیرمنتظره جناب خان به یکی از مهمانان برنامه!

دی‌کاپریو به دنیرو نخل طلا می‌دهد

پشت صحنه سریال «دل‌دار» با بازی محمدرضا غفاری

آهنگ جالب جناب خان برای پیمان یوسفی!

هیجان بازیگر فرانسوی برای همکاری با «اصغر فرهادی»

«بامداد خمار» جایگزین «آبان» از خرداد

جهان زودتر از تصور قبلی انسان به پایان می‌رسد

کاهش زمان تشخیص بیماری با طراحی شبکه عصبی پیچشی

آخرین مهلت ثبت‌نام در مسابقات ملی برنامه‌نویسی ICT Challenge

چه انتظاراتی از پرتاب نهم استارشیپ به فضا داریم؟

افتتاح هتل پنج‌ستاره اکسلسیور در جزیره کیش

حسین کلانی پیشکسوت پرسپولیس: علی پروین بزرگترین فوتبالیست تاریخ این مملکت بوده است

پیکان از داور بازی با نفت آبادان شکایت کرد

فدراسیون فوتبال نقش خودش در پرونده بیرانوند را رد کرد

ترکیب غیرعادی بارسا برای دربی سرنوشت‌ساز

فوتسال زنان رو دست بدی از ژاپن خورد!

درخواست برای ارسال فیلم فینال سنگین‌وزن به اتحادیه جهانی کشتی

لیگ قهرمانان آسیا؛ رونمایی از هشت تیم صعودکننده

گل اول بانوان چین تایپه به ایران  توسط

یک مجموعه داستان و رمان جدید در نمایشگاه کتاب

رونمایی از اعلان همایش ملی بزرگداشت فردوسی

پیام پزشکیان درپی درگذشت والده یک مقام دولت

خراسان نوشت: ایده جدید روی میز مذاکره

معاون پزشکیان: در این چهل‌وشش سال گام‌های بلندی برداشته شده اما با آنچه می‌خواستیم فاصله‌ زیادی داریم

در جلسه امروز مجلس با حضور وزیر کار چه گذشت؟

فرمانده نزاجا: همه موشک‌های ساخت نیروی زمینی ارتش هوشمند شده‌اند