پیام خوزستان

آخرين مطالب

سرپرست اداره کل سلامت و تربیت بدنی وزارت نفت:

صنعت نفت در دوران تحریم در جنگی بدون آتش با دشمن مقابله می‌کند وزارت نفت

صنعت نفت در دوران تحریم در جنگی بدون آتش با دشمن مقابله می‌کند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - سرپرست اداره کل سلامت و تربیت بدنی وزارت نفت گفت: کارکنان صنعت نفت در شرایط تحریمی در جنگی بدون آتش در برابر دشمن مقابله و به مردم خدمت می‌کنند. آثار این جنگ کمتر از جنگ مستقیم نیست

منصور قنبرزاده در گفت‌گو با خبرنگار شانا اظهار کرد: مهرماه سال 1359 دزفول، شهری که من در آن ساکن بودم هدف حمله قرار گرفت و رژیم بعث عراق به پایگاه‌های نظامی دزفول حمله کرد و 10 روز پس از آن حمله موشکی به این شهر آغاز شد.
وی تصریح کرد: یک ماه پس از آغاز جنگ به‌واسطه نیروی بسیج مستضعفین وارد جبهه‌های جنگ شدم. 20 ماه به‌صورت داوطلبانه در این جبهه‌ها حضور یافتم و پس از آن به‌مدت دو سال از خدمت سربازی را در مناطق عملیاتی و جبهه‌های مختلف مانند خرمشهر، آبادان، کرخه و عملیاتی مانند فتح‌المبین و بیت‌المقدس گذراندم.
سرپرست اداره کل سلامت و تربیت بدنی وزارت نفت افزود: پس از خدمت مقدس سربازی اوایل سال 1364 با سمت کارمند خدمات پشتیبانی منطقه بهرگان وارد شرکت نفت فلات قاره شدم. در آن زمان چاه‌های نفتی میدان نوروز در این منطقه هدف حمله‌های موشکی قرار گرفت.
قنبرزاده ادامه داد: مخازن نفتی در شرکت نفت فلات قاره بارها هدف اصابت موشک و بمباران هوایی قرار می‌گرفتند، اما ‌هم‌زمان عملیات بازسازی آغاز می‌شد و کارکنان صنعت نفت فرآیند تولید فرآورده‌های نفتی را هیچ‌گاه متوقف نکردند.
وی با بیان اینکه تا پایان جنگ در مناطق عملیاتی فعالیت می‌کردم، افزود: در طول جنگ دو بار از ناحیه دست و پا مجروح شدم، همچنین منزل مسکونی ما در شهر دزفول هدف حمله موشکی قرار گرفت و یکی از برادرانم در حال امدادرسانی به مردم در جنگ به شهادت رسید.
سرپرست اداره کل سلامت و تربیت بدنی وزارت نفت درباره نحوه سوخت‌رسانی به مردم در زمان جنگ تحمیلی افزود: زمان جنگ به‌دلیل شرایط به‌وجودآمده، مخازنی که در بهرگان برای ذخیره و ارسال نفت بود تغییر ماهیت یافتند و از این مخازن بنزین، گازوئیل و نفت سفید با نفتکش در سراسر کشور توزیع می‌شد تا چرخه سوخت‌رسانی به کشور قطع نشود.
قنبرزاده همچنین از مأموریت‌های دیگر کارکنان شرکت ملی نفت در زمان جنگ را بازسازی تأسیسات و خاموش کردن شعله‌های آتش ناشی از بمباران‌ها و ایمن‌سازی تأسیسات با استفاده از سدی از کیسه‌های شن و ماسه و ایجاد پدافند غیرعامل برشمرد و گفت: کارکنان صنعت نفت در مناطق عملیاتی شرایط سخت‌تری را نسبت به افراد حاضر در جنگ مستقیم داشتند، زیرا آنها باید هم‌زمان در سه جبهه تولید، حفاظت از تأسیسات و بازسازی تجهیزات فعالیت می‌کردند.
وی با اشاره به تحریم‌های حاکم بر کشور تصریح کرد: کارکنان صنعت نفت در شرایط تحریمی در جنگی بدون آتش در برابر دشمن مقابله و به مردم خدمت می‌کنند. آثار این جنگ کمتر از جنگ مستقیم نیست زیرا بسیاری از امکانات که لزوم توسعه و گسترش صنعت نفت است به‌دلیل وجود تحریم‌ها در اختیار این صنعت قرار نمی‌گیرد.
وی گفت: هم‌اکنون تحریم‌ها شرایط ناعادلانه و ظالمانه‌ای را بر صنعت نفت کشور تحمیل می‌کند، اما از سویی به نبوغ و نوآوری نیز منجر شده است، به‌گونه‌ای که با اتکا به دانش ایرانی بسیاری از تجهیزاتی که از خارج وارد می‌شد هم‌اکنون از سوی متخصصان و دانشمندان کشور ساخته می‌شود.
سرپرست اداره کل سلامت و تربیت بدنی وزارت نفت مهم‌ترین درس جنگ را گذشت، فداکاری، محبت و دوستی دانست و گفت: اگرچه شرایط در آن زمان بسیار سخت بود، اما همه‌ مردم نسبت به هم احساس مسئولیت می‌کردند و همه خود را عضو یک خانواده می‌دانستند.
قنبرزاده با اشاره به زحمات کارکنان صنعت نفت در مناطق عملیاتی تصریح کرد: این کارکنان در شرایط سخت اقتصادی، چرخ اقتصاد کشور را می‌چرخانند و در گرمای بالای 50 درجه در کنار شعله‌های آتش اقتصاد کشور را مدیریت می‌کنند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/775725/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دکتر ظریف برای دیدار با مردم و جشن امضای کتابش به نمایشگاه کتاب می‌رود

زمان مذاکرات امروز ایران و آمریکا مشخص شد

واکنش واعظی به اقدام خلاف عرف گوگل درخصوص خلیج فارس

رفع موانع ترافیکی ایام حج در اهواز اولویت اصلی است

تجلیل از فرمانده بسیج فولاد اکسین خوزستان در نشست استانی حفظ آثار دفاع مقدس

تنش روی سکوها؛ داستان تمام نشدنی در فوتبال ایران

پایان جولان سارقان احشام در رامهرمز

نامه نگاری چمران با وزیر کشور و استاندار درباره وضعیت حریم تهران

دو پاس گل سینا تقدیم به گل‌محمدی

انتقاد رئیس شورای شهر تهران از وضعیت حریم تهران

تغییر ساعات بازدید از موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در فصل گرما

چهره ها/ عکس جذاب طاهره سریال «لحظه گرگ‌و‌میش»

کنایه مجری مشهور تلویزیون آمریکا به ادعای تغییر نام خلیج فارس

در ساختار اداری و سیاستی کشور مسیری برای ترویج علم شکل نگرفته است

دوربین‌های دید در شب‌ به اندازه عینک می‌شوند

مناسبت روز/ یکشنبه، 21 اردیبهشت‌ماه

سند سواحل برای کیش؛ تثبیت رسمی مالکیت 60 متر حریم ساحلی به نام سازمان منطقه آزاد پس از نیم قرن

بهره‌برداری از 15 طرح پتروشیمی به ارزش 6 میلیارد دلار در 1404

واکنش مهدی مهدوی‌کیا از صعود هامبورگ به بوندسلیگا

نمایش درخشان ستاره ایرانی مقابل ببرها در بوندس‎‌لیگا

اعتراض فردین معصومی به مسابقه کشتی پسرش و زارع

پاداش 1700 دلاری فدراسیون به چوگان‌بازها

واکنش سوادکوهی به غیبت در جام تختی

شروع دلهره‌آور شاگردان عطایی در لیگ قهرمانان آسیا

لزوم هموار کردن مسیر فعالیت بخش خصوصی در صنعت نفت

رونمایی از 2 کتاب در غرفه وزارت خارجه در نمایشگاه کتاب

گشتی در نمایشگاه کتاب تهران

حمایت نوبخت از تیم مذاکره کننده ایرانی در آستانه دور چهارم مذاکرات

بخشایش اردستانی: در نهایت کمی قوی‌تر از برجام امتیاز می دهیم تا ترامپ خوشحال شود

شرط زیاده‌خواهانه ترامپ برای رفع تحریم‌ها؛ برنامه هسته‌ای ایران کاملا برچیده شود

جلالی‌زاده: اگر موضوع مذاکره به رفراندوم گذاشته شود حداقل 80 درصد مردم موافق هستند

منبع ایرانی: غنی‌سازی اورانیوم در خاک ایران خط قرمز قطعی تهران در مذاکرات است

دوشنبه، اعلام محل جشن قهرمانی تراکتور

موضع‌گیری رئیس جمهور لبنان درباره سلاح مقاومت

آغاز مرحله دوم انتخابات شهرداری‌ها در لبنان

خبر خوش برای استقلال رسید

قیمت سکه، طلا، طلای 18 عیار و … امروز یکشنبه 21 اردیبهشت 1404 +جدول

امضای سند همکاری نفت و گاز پارس و دانشگاه صنعتی شریف

قیمت سکه امروز 21 اردیبهشت 1404/ سکه امامی چند؟

خیزش بهاری نسیم برای بازگشت به ترکیب برنده

ادای احترام سریال «ناریا» به بازیگر درگذشته‌اش

برچسب هوشمند؛ پزشک آینده روی پوست شما

مطالبات کشاورزان و کاهش قطعی برق در کانون پیگیری استانداری

ضرورت ثبت نظام‌مند تاریخ شفاهی صنعت نفت

مجموعه مستند «نفت بوم» رونمایی شد

اسکوچیچ و بزرگ‌ترین پیش‌بینی این فصل لیگ برتر

سریع‎‌ترین هت‌تریک قرن لالیگا با پوکر تاریخی!

شوماخر آماده‌ درخشش در فرمول یک

گفتگوی سایت فدراسیون جهانی ووشو با ستاره طلایی ساندا ایران

سینر: از بازگشت به میادین خوشحالم