پیام خوزستان

آخرين مطالب

گزیده‌های نفتی هفته وزارت نفت

گزیده‌های نفتی هفته
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - قدردانی معاون اول رئیس‌جمهوری از تلاش‌های وزارت نفت برای مدیریت سوخت‌رسانی، کسب رتبه نخست گروه نفت در میان بخش‌های اقتصادی کشور، برگزاری نمایشگاه ایران پلاست و نشست شرکت‌ ملی نفت ایران با شرکت‌های بیمه‌ای از جمله اخبار صنعت نفت در هفته جاری بودند.

برگزاری هفدهمین نمایشگاه ایران‌پلاست: این نمایشگاه با رویکرد توسعه تکمیل زنجیره ارزش، حمایت از تولید ملی و رونق ساخت داخل از روز (یکشنبه، 26 شهریورماه) به مدت چهار روز با حضور 560 شرکت داخلی و 210 شرکت خارجی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد .
جواد اوجی، وزیر نفت در آیین گشایش این نمایشگاه از صدور نفت به مقاصد مختلف با اراده کشورمان، تحریم ناپذیربودن صنعت پتروشیمی و افزایش 6 برابر درآمدهای ارزی با تکمیل زنجیره ارزش پتروشیمی، افزایش تولید روزانه یک میلیون بشکه‌ای نفت ایران در دولت سیزدهم سخن گفت.
او همچنین در حاشیه این نمایشگاه از جدیت ایران برای پیگیری سهم خود از میدان آرش و نیز لزوم تولید فرآورده‌های نفتی از متانول در کشور خبر داد و افزود: انتظار داریم مباحث مربوط به این میدان را هم از طریق مذاکره با طرف کویتی حل و فصل کنیم.
مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی نیز در آیین گشایش نمایشگاه ایران‌پلاست از 150 میلیارد دلار فرصت سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی ایران در افق پایان برنامه هشتم توسعه خبر داد و گفت: صنعت پتروشیمی کشور به‌عنوان یک صنعت ارزش‌آفرین، اشتغال‌زا و ارزآور، حرکتی جهشی و تحول‌آفرین را آغاز کرده است.
او همچنین در حاشیه برگزاری این نمایشگاه از فروش اعتباری 28 هزار میلیارد تومان محصول پتروشیمی در بورس کالا خبر داد و اعلام کرد: حدود 15 تا 16 هزار واحد صنعتی خوراک خود را از صنعت پتروشیمی تأمین می‌کنند و می‌توانند از عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی بهره ببرند.
معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی ایران به عربستان، امضای تفاهم‌نامه همکاری بین ایران و ازبکستان، اعلام آمادگی کشور عربستان برای گسترش همکاری با صنعت پتروشیمی ایران، اعلام آمادگی ایران برای افزایش صادرات محصولات پتروشیمی به صربستان و رونمایی از دو پلیمر گرید پزشکی در نمایشگاه ایران‌پلاست از جمله رویدادهای مهم این نمایشگاه بودند.
کسب رتبه نخست گروه نفت در میان بخش‌های اقتصادی: محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی در هفته‌ای که گذشت در نشست هیئت دولت از ثبت رشد اقتصادی خارج از تصور 16.4 درصدی در بخش نفت خبر داد.
وزیر نفت نیز در این باره در صفحه توییتر خود نوشت : گروه نفت با کسب 16.4 درصد ‌رشد اقتصادی، در بهار امسال ‌رتبه نخست را در میان بخش‌های مختلف اقتصاد کشور به‌دست آورد.
قدردانی معاون اول رئیس‌جمهوری از مدیریت وزارت نفت برای مدیریت سوخت‌رسانی: محمد مخبر، معاون اول رئیس‌جمهوری در نشت هیئت دولت در هفته جاری از تلاش‌های وزرات نفت برای مدیریت تأمین و توزیع بنزین مورد نیاز مردم در زمان اوج مصرف (افزایش مسافرت‌ها در ایام اربعین، حجم بالای سفرها به مشهد مقدس در ایام پایانی ماه صفر و رشد قابل توجه ترددها در تعطیلات اخیر) قدردانی کرد.
دیگر رویدادها: آغاز عملیات اجرایی احداث پروژه خط لوله « چلوند - اردبیل »، برگزاری «نشست هم‌اندیشی شرکت ملی نفت ایران با شرکت‌های بیمه‌ای»، امضای تفاهم‌نامه احداث نخستین پارک شیمیایی کشور در منطقه نایبند بوشهر و برگزاری نمایشگاه نوآوری دیجیتال در صنعت گاز در شرکت ملی گاز ایران از دیگر رویدادهای مهم صنعت نفت در هفته جاری بودند.
محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در نشست هم‌اندیشی شرکت ملی نفت ایران با شرکت‌های بیمه‌ای از افزایش یک میلیون بشکه‌ای تولید نفت ایران در دولت سیزدهم و بازگشت رتبه ایران در اوپک به پیش از تحریم‌ها خبر داد.
رضا دهقان، معاون توسعه و مهندسی شرکت ملی نفت ایران نیز در این نشست از اجرای حدود 50 میلیارد دلار پروژه جاری برای افزایش تولید نفت و گاز در کشور خبر داد و گفت : 33 میلیارد دلار پروژه نیز در آینده اجرا خواهد شد.
فریدون کردزنگنه، مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی نفت ایران هم گفت که قرارداد توسعه یکپارچه میدان مشترک آزادگان تا یک‌ ماه آینده امضا می‌شود.
خواندنی هفته: در هفته‌ای که گذشت محمدحسین متجلی، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس درباره وضعیت تولید گاز در زمستان پیش رو با خبرنگار شانا گفت‌وگو کرد که پیشنهاد می‌شود، بخوانید.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/774458/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فرمانده ارتش: نهادهای بین‌المللی به تکالیف خود برای مقابله با رژیم صهیونی عمل کنند

این سه بانوی نماینده کاندیدای انتخابات هیأت رئیسه مجلس می‌شوند؟

نوش‌ آبادی: شخص ترامپ بیش از همه نیازمند توافق است

تفاهم‌نامه توسعه میدان گازی خیام امضا شد

نامه‌نگاری چمران با وزیر کشور و استاندار درباره وضعیت حریم تهران

کمترین دریافتی در لیگ برتر برای آبی‌ها

بابادی منشا مشکلات جنجالی استقلال خوزستان

سازمان لیگ مخالفت کرد؛ تراکتور در اهواز بازی می کند/ ادعای یک خبرگزاری

پرونده باز کالاهای رسوبی در بندر امام؛ امحای 4 هزار تن سیمان

مادر شهیدان والامقام دیانتی در دزفول به فرزندان شهیدش پیوست

«فرهاد قائمیان» بازپرس سریال «استخوان سوز» 10 زندانی را آزاد کرد

بازیگر فیلم «اسفند»: این فیلم مناسب نسل زد است

چهره ها/ المیرا شریفی‌مقدم فندک به دست در تلویزیون ظاهر شد

امیدواری به بازگشت بینایی با نانوذرات طلا

امضای قرارداد یک میلیارد دلاری برای توسعه 2 میدان گازی

پلمب 3 مرکز پزشکی و زیبایی غیرمجاز در اهواز

دستگیری ناشر عکس‌های خصوصی در آبادان

امحای 4 هزار تن سیمان دپو شده در بندر امام پس از 6 سال

کلیساهای اهواز و آبادان ظرفیت‌های بسیار خوبی برای رونق گردشگری دارند

خوراکچی: می‌توانیم باخت‌های قبلی مقابل مراکش را تلافی کنیم

مصاف آزادکاران جوان با حریفان قدرتمند خارجی

غیبت تاج در جشن قهرمانی تراکتور

پرسپولیس به دنبال مذاکره با مدافع نیجریه‌ای به جای سوئیسی

طارمی روی جلد روزنامه مشهور ایتالیایی

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

برنامه‌ریزی‌های هدفمند برای افزایش تولید نفت و گاز

نشست خبری مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس

انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی زمان‌بر است

دکتر ظریف برای دیدار با مردم و جشن امضای کتابش به نمایشگاه کتاب می‌رود

زمان مذاکرات امروز ایران و آمریکا مشخص شد

واکنش واعظی به اقدام خلاف عرف گوگل درخصوص خلیج فارس

رفع موانع ترافیکی ایام حج در اهواز اولویت اصلی است

تجلیل از فرمانده بسیج فولاد اکسین خوزستان در نشست استانی حفظ آثار دفاع مقدس

تنش روی سکوها؛ داستان تمام نشدنی در فوتبال ایران

پایان جولان سارقان احشام در رامهرمز

نامه نگاری چمران با وزیر کشور و استاندار درباره وضعیت حریم تهران

دو پاس گل سینا تقدیم به گل‌محمدی

انتقاد رئیس شورای شهر تهران از وضعیت حریم تهران

تغییر ساعات بازدید از موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در فصل گرما

چهره ها/ عکس جذاب طاهره سریال «لحظه گرگ‌و‌میش»

کنایه مجری مشهور تلویزیون آمریکا به ادعای تغییر نام خلیج فارس

در ساختار اداری و سیاستی کشور مسیری برای ترویج علم شکل نگرفته است

دوربین‌های دید در شب‌ به اندازه عینک می‌شوند

مناسبت روز/ یکشنبه، 21 اردیبهشت‌ماه

سند سواحل برای کیش؛ تثبیت رسمی مالکیت 60 متر حریم ساحلی به نام سازمان منطقه آزاد پس از نیم قرن

بهره‌برداری از 15 طرح پتروشیمی به ارزش 6 میلیارد دلار در 1404

واکنش مهدی مهدوی‌کیا از صعود هامبورگ به بوندسلیگا

نمایش درخشان ستاره ایرانی مقابل ببرها در بوندس‎‌لیگا

اعتراض فردین معصومی به مسابقه کشتی پسرش و زارع