پیام خوزستان

آخرين مطالب

زن؛ بازیچه حامیان « زن، زندگی، آزادی» مقالات

زن؛ بازیچه حامیان « زن، زندگی، آزادی»
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان -   این ادعاها سال گذشته به غائله‌ای با محوریت زنان در ایران و تحمیل خسارات فراوان منجرشد. اما پس از گذشت یک سال، به وضوح دیده می‌شود این ادعاها، چیزی جز وعده‌های پوچ و توخالی نبوده است.
طیف جدایی‌های گسترده مجریان زن شبکه های غربی؛ اعم از بی بی سی و ایران اینترنشنال و من و تو نشان دهنده این حقیقت تلخ است که زنان ایرانی این شبکه‌های معاند خود طعمه سوء استفاده‌ گران مختلف شده‌اند و می‌خواهند نسخه خود را برای زنان ایرانی نیز بپیچند.
اما به‌راستی چرا زنان خبرنگار از رسانه‌های معاند جدا می‌شوند را از «سیما ثابت» شروع کنیم.
زهرا شهرکی معروف به سیما ثابت ، متولد زاهدان ، کارشناسی صنایع غذایی خود را از دانشگاه فردوسی گرفت و به عنوان نماینده بنیاد ملل در اردوگاه افغانستان فعالیت کرد. ارشد روابط بین ‎الملل و دکترای علوم سیاسی خود را با گرایش خاورمیانه از دانشگاه لندن گرفت. سیما ثابت پس از کار در رادیو بی‌بی‌سی ، در سال 1397 به شبکه ایران اینترنشنال پیوست. اما به ناگاه خبر جنجالی جدایی وی از ایران اینترنشنال در آستانه یک‌سالگی اعتراضات « زن، زندگی، آزادی » در ایران همه توجهات را به سوی خود جلب کرد.
وی در شبکه ایکس نوشت: از تلویزیون ایران اینترنشنال استعفا دادم، تعطیلی و پایان کار برنامه « چشم‌انداز با سیما ثابت» را اعلام می‌کنم. ناگزیر شدم بین کار در شرایط خاص و «کرامت انسانی» دومی را انتخاب کنم. در برخی شبکه های مجازی، در چت لورفته، علت جدایی وی زن ستیزی و آزار فرداد فرحزاد دیگر مجری ضدانقلاب این شبکه عنوان شده است. 
پریسا صادقی نیز دیگر مجری ایران اینترنشنال چندی پیش از این شبکه سعودی جدا شد. وی که معروف به پریسا سحرخیز است در دانشگاه شهید بهشتی، پزشکی خواند و از سال 85 ، وارد شبکه من‌وتو شد و به‌دلیل شرایط غیر اخلاقی از من‌وتو خداحافظی کرد. وی در فیس‌بوک نوشت : «تنها چیزی که نمی‌شد باهاش کنار اومد و برام خیلی سخت و عذاب آور بود این بود که بخوام با کسی غیر از همسر خودم رابطه داشته باشم و یا قبول کنم که همسرم با کسی غیر از من باشه.چیزی که برای خیلی از بچه‌های شبکه عادی بود؛ اونقدر عادی که حتی همسراشونو به همدیگه پیشنهاد می‌دادند».
ساناز قاضی‌زاده نیز از دیگر مجریان شبکه من‌وتو، نیز دیگر آسیب خورده ماجرای فساد اخلاقی شبکه‌های معاند است. وی دانش‌آموخته رشته دیجیتال مدیا از دانشگاه متروپولیتن لندن است. خبرنگاری در روزنامه همشهری، شرق و اعتماد ملی نیز در کارنامه وی به چشم می‌خورد. در سال 2007 به رادیو بی بی سی پیوست و از همسر خود جدا شد. او نیز ضمن همکاری با شبکه من‌وتو و اینترنشنال، از تجاوز جنسی مدیران اینترنشنال پرده برداشت و گفت : « با اینکه پول خوبی می‌دهند، اما فضا مسموم است». سپس به عنوان معاون سرویس اجتماعی حیات نو انتخاب شد. وی پس از جدایی از همسر سابقش، با سینا مطلبی همکارش در روزنامه نشاط ازدواج کرد و با خروج از ایران کشف حجاب کرد.
سینا مطلبی، از سردبیران شبکه بی بی سی شد و به همراه همسرش به فرقه ضاله بهائیت پیوست. نفیسه کوهنورد، مجری برنامه «نوبت شما» و خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی نیز تأیید کرد روابط ضربدری جنسی بین کارکنان این شبکه عادی است و فقط مختص به من نیست! 
طناز خامنه با نام مستعار طناز خامه، دانش‌آموخته مهندسی پزشکی از دانشگاه شفیلد انگلیس است که در شبکه من‌وتو فعالیت می‌کرد .وی نیز در اعتراض به مزاحمت‌های اخلاقی برخی کارکنان این شبکه نوشت: انسانیت و معرفت در وجود هر کسی نیست… دیگر وقت رفتن از لندن است. خشونت را دیگر نمی‎پذیرم؛ چرا که تلخ‎ترین تجربه زندگی‎ام بوده». حجم بالای تجاوزات جنسی این شبکه سبب شد مدیران شبکه انگلیسی من‌وتو سری‌های بعدی برنامه آکادمی گوگوش را تعطیل کنند.
شبنم و شیدا رئیسی از مجریان و تهیه‌کنندگان برنامه دکتر کپی نیز به‌دلیل فسادهای اخلاقی فراوان از شبکه ماهواره‌ای من‌وتو جدا شدند. به نظر می‌رسد رویکرد زن ستیزانه و تجاوزکارانه ، یکی از مهم ترین فجایع رایج در اتاق‌های شبکه‌های ماهواره ای است که به هیچ عنوان قابل اغماض نیست و عادی سازی شده است.
 

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/770250/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رسوایی در شبکه فارسی‌زبان موساد

محبی نیا: نگاه رهبری موجب تغییر موازنه جنگ به نفع جمهوری اسلامی شد

روایت شریفی‌ مقدم از ویدئوی سرلشکر موسوی خطاب به مردم ایران که بسیار روحیه بخش بود

پرداخت 29 همت اعتبار خرید تضمینی گندم به کشاورزان خوزستان

ابراهیم عامریان: «پیرپسر» بدشانس‌ترین فیلم سال بود/ یک چهارم تصورمان فروختیم

وقتی به آدما نیاز داری و هیچکی نیست…

کلید موفقیت درمان‌های غیرتهاجمی نوین برای ترمیم و بازسازی پوست

فعالیت 12 خانه قرآنی در شادگان

تداوم روند افزایش دما و رطوبت در خوزستان

اهدای 9 هزار میلیارد ریال کمک خیران برای ساخت بیمارستان سرطانی دزفول

آلوز پاسخ تراکتور‌ی‌ها را نمی‌دهد

شرایط تمرین زنان بسکتبالیست در کمپ چین

تشریح اقدامات رسمی NOC ایران برای انزوای رژیم صهیونیستی

عملیات پلیسی در تور دو فرانس؛ دوچرخه‌های سرقت‌ شده پیدا شدند

دیدار مدیران کل اطلاعات و بنیاد شهید استان قم با خانواده شهید علی علیرضائی

مردم کردستان همچنان پای نظام ایستاده‌‌اند

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت؛ مهم‌ ترین مأموریت بنیاد شهید و امور ایثارگران است

آخرین نرخ‌ها از بازار ارز تجاری

سیاست‌های آمریکا در تحریم نفت ایران شکست خورده است

عراقچی در دیدار وزیر دفاع عربستان: حمله به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران جنایتی نابخشودنی است

نتانیاهو: با ترامپ درمورد پیامدهای جنگ با ایران صحبت کردم

ایرادات هیئت نظارت مجمع به «طرح تشدید مجازات جاسوسی» اعلام شد

روایت بغض‌آلود المیرا شریفی‌مقدم از روزی که همسر و فرزندانش را بدرقه کرد تا از تهران بروند

تشکیل کمیته نظارتی برای جلوگیری از انتقال غیرمجاز آب از خوزستان

رتبه نخست شوشتر در زمینه پروژه‌های مسکن مهر خوزستان

اولین تجربه بازی نرگس محمدی چطور بود؟

تصاویر جالبی از پشت صحنه سریال محبوب کره‌ای این روزها

عشق شجاعت می‌خواد!

گفتگوی استاندار با مسئولان کشوری برای توقف انتقال آب غیرمجاز از خوزستان

تداوم ناپایداری های جوی در هرمزگان

بازرسی بهداشتی از 563 هیئت مذهبی خوزستان

احیای بوستان حجاب، از قدیمی‌ترین پارک‌های شهر اهواز

اثر جدید حمید سحری؛ اولین فینالیست جام جهانی باشگاه‌ها مشخص شد

آخرین اخبار نقل و انتقالات فوتبال ایران

لیست آخرین تغییرات رده سنی‌ها در بازی‌های آسیایی جوانان

مربی وزنه‌برداری: انوشیروانی وعده می‌دهد تا بودجه بگیرد

فرنگی‌کاران ایران در آستانه هتریک طلا

لیگ ملت‌ها؛ موقتا صدر را از ولاسکو گرفتند

پایان دوره عضویت 6 عضو شورای نگهبان طی روزهای آتی؛ ترکیب تغییر می‌کند؟

پسر قذافی: پایان جنگ ایران و اسرائیل به «فارسی» نوشته خواهد شد

اختصاص 600میلیارد ریال به مناطق عشایری لالی

آموزش افزایش راندمان مصرف آب در مزارع خوزستان

پرداخت 75 درصد مطالبات گندمکاران دزفول

آبرومو بردی، بی‌آبروت می‌کنم میلاد!

مدیران ارشد صداوسیما، رشیدپور را سرکار گذاشتند

ویژگی مرموز چت جی پی تی فاش شد

آیین نمادین کفن و دفن شهدای کربلا در دزفول

12 شهر خوزستان در محاصره آلودگی هوا

افزایش ذرات آلاینده در 12 شهر خوزستان

شماره پیراهن خرید جنجالی سپاهان مشخص شد