پیام خوزستان

آخرين مطالب

گام بعدی رحیم سرهنگی برای رفع مشکلات،

بدهی تامین اجتماعی به بیمارستان کیش پرداخت می شود منطقه آزاد کیش

بدهی تامین اجتماعی به بیمارستان کیش پرداخت می شود
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرعامل تامین اجتماعی از پرداخت بدهی به بیمارستان کیش ظرف چند روز آینده خبر داد و مراتب آمادگی این سازمان را برای ساخت مرکز درمانگاه تخصصی در جزیره کیش اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، میرهاشم موسوی در سفر به جزیره کیش، به همراه وحید زارع فکری سرپرست معاونت اقتصادی و سرمایه¬گذاری سازمان منطقه آزاد کیش و کامران فردوسی سرپرست بیمارستان کیش صبح دوشنبه 26 تیر 1402 از بخش های مختلف بیمارستان کیش بازدید کرد.
مدیرعامل تامین اجتماعی درحاشیه این بازدید در مصاحبه با خبرنگاران تاکیدکرد: تمام مطالبات بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش با قید فوریت پرداخت خواهد شد.
میرهاشم موسوی با بیان این که جزیره کیش، منطقه استراتژی در سطح کشور به ویژه در حوزه بیمه و درمان است؛ هدف از سفر خود به این منطقه را ارزیابی نحوه ارائه خدمات شایسته به بیمه شدگان تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی عنوان کرد و افزود: در مذاکره با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش وضعیت درمانی این منطقه، مشکلات موجود و ارائه خدمات شایسته با کمترین ترین هزینه پرداختی توسط بیمه شدگان؛ مورد بررسی قرار گرفت. 
وی تاکید کرد: با همکاری خوب مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اولویت مشکلات را رفع خواهیم کرد و دغدغه ما این است که هر چه بتوانیم در راستای خدمت رسانی به مردم و بویژه ساکنان این منطقه که یک منطقه استراتژی، راهبردی و تجاری و دارای ظرفیت مناسب برای ارائه خدمات درمانی به کشورهای منطقه است؛ کمک کنیم.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان این که بیشتر جمعیت جزیره کیش تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند؛ افزود: در حال رایزنی با سازمان منطقه آزاد کیش برای دریافت زمین یا مکانی جهت احداث یک مرکز درمانگاه تخصصی مستقل برای ارائه خدمات مناسب به بیمه شدگان خود هستیم.
میرهاشم موسوی با تاکید بر این که نحوه پرداخت و تعرفه در نظر گرفته شده برای ارائه خدمات درمانی به بیمه شدگان تامین اجتماعی، ضرر و زیانی را برای بیمارستان کیش به عنوان تک بیمارستان موجود در این جزیره نخواهد داشت؛ افزود: توافق فی مابین این سازمان و بیمارستان کیش درخصوص تعیین ضریب K، به قید فوریت در هیات وزیران مطرح و پس از تصویب، مشکلات بیمارستان را در ارائه خدمات به مردم رفع خواهیم کرد.
وی تاکید کرد: بیمارستان کیش پویا، دارای ظرفیت مناسب و در حال ارائه خدمات خوب به مردم است و نظام بهداشت و درمان کشور باید کمک کند تا نیروهای متخصص بیشتری در اختیار این مجموعه قرار گیرد.
وی ادامه داد: با آماده سازی طرح مشترک سازمان تامین اجتماعی، بیمه سلامت و بیمه نیروهای مسلح، هزینه پرداختی بابت ارائه خدمات درمانی از سوی بیمه شدگان در قالب این طرح به حداقل می رسد.
میرهاشم موسوی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: تصمیمات لازم در راستای عمق بخشی و ارائه خدمت بهینه در هیات مدیره و هیات امنای سازمان تامین اجتماعی اتخاذ شده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/751832/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پایان دور چهارم گفتگوهای ایران و آمریکا؛ وزارت خارجه: مذاکرات سخت اما مفید بود

عراقچی: اروپا بیش از پیش خود را در آینده دیپلماتیک غرب آسیا غایب می‌بیند

سرلشکر باقری: نیروهای مسلح در اوج آمادگی کامل قرار دارند

پیام سخنگوی وزارت امور خارجه در مورد پایان چهارمین دور مذاکرات ایران و آمریکا

رویترز: توافق شد مذاکرات با ایران ادامه پیدا کند

حضور ظریف در نمایشگاه کتاب تهران

دولت متن لایحه مشارکت جامع راهبردی ایران و روسیه را منتشر کرد

تکذیب سفر وزیر امور خارجه به امارات

ان‌بی‌سی: ایران، بزرگترین اختلاف‌نظر نتانیاهو و ترامپ است

امضای قرارداد همکاری استقرار نظام جامع مدیریت دانش

استفاده از ظرفیت بازار سرمایه در تأمین مالی پروژه‌های گازی

با اعلام تراکتور:بازی با استقلال خوزستان در اهواز جشن قهرمانی در تبریز

«مقاومت» دریچه‌ اصلی تعامل ناشران ایرانی و عراقی

بیفوما- پرسپولیس: هم‌تیمی‌ها منتظر پول!

حکم میلیاردی مدافع محبوب کی‌روش از آبادان

اهدای جام پنجشنبه در اهواز، جشن جمعه در تبریز

لژیونر پرسپولیسی اولین خرید استقلال در نقل و انتقالات تابستانی

چهره ها/ آماده‌سازی جمشیدخانِ «تاسیان» برای یک سکانس خاص!

متن نگران‌کننده «ایرج طهماسب» درباره مرگ خودش

امضای قرارداد پالایش گاز پارسیان با یک شرکت دانش‌بنیان

چهره ها/ متن ناراحت‌کننده پولاد کیمیایی در سوگ گیتی پاشایی

تیزر قسمت جدید سریال پربحثِ تلویزیون منتشر شد

انتشار فیلم مهمانی لاکچریِ خانم‌های بازیگر در کشتی! ​

36 درصد معاملات محصولات پتروشیمی در بورس اعتباری بوده است

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

امباپه ستاره اول ال‌کلاسیکو؛ کیلیان چهار گله شد

تیم ملی حریف تدارکاتی قوی می‌خواهد

مهدی تاج در پاراگوئه به جای تبریز!

تمرینات مدعی قهرمانی شروع نشده تعطیل شد

3 عامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار

صعود دوباره قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار وارد کانال 84 هزار تومان شد

وعده وزیر ارتباطات درباره افزایش سرعت اینترنت

نگاه ویژه به سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی

قدردانی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت از فعالان صنعت گاز

مدیر بیست‌ونهمین نمایشگاه نفت در استودیوی «شانا»

اهتمام ملی برای حل مشکل تأمین خوراک صنعت پتروشیمی

اجرای دو برنامه مهم راهبردی در صنعت پتروشیمی

طرح ملی جایگزینی بخاری‌های فرسوده با راندمان بالا

آغاز پروژه ملی میترینگ در پالایشگاه نفت بندرعباس

حضور پررنگ شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه نفت

امضای 100 میلیون دلار قراردادهای تولید بار اول در نمایشگاه نفت

امضای 4 سند همکاری میان ایران و ازبکستان

ادعاهای بی‌اساس وزیر خارجه رژیم صهیونیستی علیه ایران

بقائی: مذاکرات ایران و آمریکا با تبادل پیام از طریق وزیر خارجه عمان ادامه دارد

هاآرتص: اسرائیل قربانی معامله ایران و آمریکا خواهد بود

نبویان: بر اساس کدام قانون بین‌المللی آمریکا می‌گوید ایران حق ندارد صنعت هسته‌ای داشته باشد؟

بقائی: ایران آماده است به تعامل دیپلماتیک خود ادامه دهد

خشم نتانیاهو از اظهارات ترامپ درباره غنی‌سازی ایران

کاخ سفید: مذاکرات با ایران وارد جزئیات بیشتری شده است

جزئیات دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا؛ بقائی: گفت‌وگوها با تبادل پیام از طریق وزیر خارجه عمان ادامه دارد